Dans

Sitter i Kulturskolan och gör inte så mycket för jag har haft de små så nu är jag ledig men inte Ellie. Det har vart en tuff dag för jag har haft 2 nationella och spanska det var hemskt. Ja nu ska jag göra annat ?=

Studiedag + Uppvisning

Den här veckan har inte vart den roligaste för jag är halvförkyld och jag ska dansa samtidigt (inte speciellt kul). Tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande för det är sjukt mycket nu i skolan och mycket annat. Idag ska jag ha uppvisning och den hoppas jag kommer bli skit snygg och bra för jag ska vara gangster =), hoppas många kommer. Bilder hoppas jag kommer upp lite senare. Men jag hittade en bild på en gangster så ni kan få ett smakprov på hur jag kommer att se ut =)(fast det skulle vara mitt ansikte i )

Dubbel Grattis

Grattis Ida och Sara på eran födelsedag. Hurra Hurra

Hungrig

Hej allihopa idag har jag sjungit i en vårshow, om ni inte tror mig kom till Lessebos kyrka kl halv 19 ikväll. Jo men det gick rätt bra faktiskt men det var så varmt att man svettades och dog =).Nu sitter jag på Kulturskolan och väntar på Ellie så vi kan äta och göra nått kul.Annars har jag inte gjort något speciellt jo haft utvecklingssamtal som gick utmärkt eller nått sånt.
Igår var jag,ellie,agnes och albin i den stora staden Växjö.Vi skulle köpa presenter och jag skulle köpa en skjorta som jag ska ha till en uppvisning den 28 april som ni gärna får komma till =).(fast jag skulle egentligen ha en kostym)
 Så ska man egentligen se ut.

Vad det är jobbigt när det händer mycket som tex fester och annat roligt men jobbigt. Aja nu ska jag flumma mig lite som man gör lite hela tiden annars. 

Aja ha det götttttt allihopa =)en hatt med hehe (flummmm)

RSS 2.0