Asså jag bara älskar domma

Skrattar efter bara några sekunder :


Finallly

Ja nu är jag färdig med mitt so-inlämnings grej och jag hoppas att den blir bra så jag slipper kompletera nu dom sista veckorna. Asså vädret är jätte lustigt, en minuten är det stekande sol sen mulet sen blir det kvavt och äckligt så man tror att det ska åska sen sol. Jätte konstigt =o. Igår gazzade jag ute och försökte bli lite brun men ickesanicke =(. Det är tråkigt nu när det är mindre än en månad kvar med klassen =(Bilden är tagen från Annas blogg (http://eklundgren.blogg.se) Orkade inte gå igenom alla bilder så det fick bli denna.

Jag tycker Ylva och Anna är så söta på den här bilden HIHI.

Nooooooooo

Är väldigt stressad nu för att josse säger att hon kanske inte ska gå modell och då är dett bara 6 modeller och michelle har sagt nej, VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL. Min so-inlämning är fortfarande inte färdigt och nästa vecka har jag inte mycket tid till det. USCH. Åt nyss en sådär god citronkaka som mamma hade bakat. Jah tycker inte citron är så gott men den var sådär god och jag blev nu sugen på cheesecake. Varför pratade jag om det!!!!???
Kommer en gammal bild bara för att datorn krabbar=(  Ja jag har faktiskt solat lite så man blir lite brun.Det blev den för jag tycker den är så fin =)

Helg inlägg

Sitter och försöker göra en bra so-inlämnings uppgift som ska vara färdig den 1/6. Jah ska skriva om Vietnam men det går inte så bra för jag blir aldrig nöjd, tror att jah gjort om den 3 gånger. Igår åt jag kladdkaka och det var jätte gott för jag har vart sugen på det jätte länge =). Ellie och jag satte också ut en massa plakat om en vårkonsert vi ska ha den 26 maj och då är alla jätte välkommna.
Det är mycket skönt att det har blivit varmt ute men då ska man sitta vid datorn och göra läxa som är skit tråkigt. Jag känner mig lite stressad inför vårkonserten och modeshowen, för alla modeller som har sagt ja till att gå kommer kanske 2 dagar senare och säger att dom inte kan och då blir jag stressad. om det är nån som vill gå får ni gärna ta kontakt med mig.

Förlåt Anna för att jag inte Grattade dig här på bloggen men jag gör det nu och jag hoppas du förlåter mig. Tack för hjälpen =)Nu ska jag fortsätta med mitt så ha det gött *

Musikvideo

Dagens Musikvideo är David Guetta feat Akon - Sexy Bitch och jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag.


Dan efter valborg

Hej alla har ätit chokladmuffins precis och dom var jätte goda för att vara bakta av min pappa;). Igår på Valborg så var jag med agnes, sanna, albin, olle, fille och timpa och det var rätt så kul, blev lite irriterade på att Ellie inte kom när det var hon som sa att vi skulle grilla och ha det kul och så kommer hon inte för att hon ska övningsköra med sin pappa på VALBORG men vad fan. För det var många som frågade om jag kunde komma men jag tackade nej för jag hade lovat Ellie att jag skulle va med henne och skulle jag gå till några andra skulle hon bli sur. Så idag lär det vara några som är lite sura på mig men jag ska försöka gott göra dom =)Hoppas ni alla hade en bra Valborg  =)

RSS 2.0