Mygling

Ja nu måste jag fråga er. Frågan går till er som kollar på Big Brother. Är det bara jag som tycker att det var nått skumt med Roddans utröstning. Det kan ju fan inte vara en röst som skilljer. Känns som att Big Brother myglar lite eller vad tror ni????

http://ljensen.blogg.se/images/2011/3051186902_141639490.jpg

Britney Spears - Till The World Ends



Jag bara älskar den här låten =)


Attttans

Ååh igår var det ju såhär varmt och det och jag hade ju varma kläder på mig så jag tänkte att ta shorts idag men tror ni att det är varmt eller. Ne det blåser ju iskallt och ja, det är nog inte min dag idag =(


JAG KAN INTE SLUTA

Asså jag kan inte sluta lyssna på Big Brother låten, den sätter sig på hjärnan som en ja jag vet inte vad!!!! Är det bara jag som känner så.

Ja nu ska man försöka hitta nått att göra på Valborg. Har väll några funderingar men vi får se vart det leder. En nice Valborg ska det bli denna gången iallafall =) Jag hoppas också ni kommer få en fartfull valborg.

http://3.bp.blogspot.com/_6LtwM7dm5ls/S9oFB1r_ecI/AAAAAAAAAKA/Kiy-j1paVwk/s1600/valborg.jpg

Skola , IGEN

Ja idag har jag varit i skolan. Det kändes jätte konstigt att komma dit, vet inte varför men det var bara det :D Fint väder har det varit idag också och det gillar vi =) Snart ska jag klippa Albin, får se hur det blir. Bra hoppas jag :;D Igår fick jag en utunningssax av Frida och det var jätte snällt =) Tack Frida :d


Katy Perry - E.T. ft. Kanye West


Big Brother Ft. Basshunter - Fest I Hela Huset


Glad Påsk

Ja men Glad Påsk till er alla. Jag hoppas ni kommer få en underbar dag för det ska jag ha. Har stekat idag och nu kan man se att man har blivit brun :D Me gillar <3 Snart blir det att leta efter påskägg och se vad det blir för nått och hur STORT det blir, fast jag bryr mig inte om det är stort eller litet  för det är inte det som räknas. Men ha en underbar dag <3




Köttet är nu på GRILLEN

Hahaha ja nu ska man gå och äta grillat. Det ska bli svin gott men man tycker synd om sin syster som bara får dricka näringsdrycker och som bara är hemma på permision. Men ja vad ska man göra? Idag har jag typ kollat på HITTA NEMO och en massa stekning under solen. Vet inte om man blev så brun men man får väll fortsätta sen efter maten =)


Lady Gaga - Judas


Skärtorsdag

Ja idag är det skärtorsdag och ja det har varit en händelserik dag kan jag säga =) Har gjort en massa saker =) Inat sov jag hos Albin för vi skulle komma till Grand Samarkand när dom öpnnar för att vi ville inte att det skulle komma så mycket folk men det gjorde det =( Men jag träffade en massa roligt folk, orkar inte rabbla upp alla men ni som jag såg och ni såg mig kan ju ta åt sig hahaha. Det var en massa reor och en massa snygga kläder på New Yorker, jag hittade en snygg halv tunn t-shirt som jag tänkte ha som oversize till beiga uppvikta shorts. Kommer bli skit snyggt. På JC köpte jag en svart döskalle ring men jag tror den är lite för stor, det känns lite konstigt eller jag har nog inte vant mig än.



Haha fin bild hahha

Men sen åkte jag till Gammelmormor-/morfar för att städa på deras balkong för ja den var STÖKIG. Men nu sitter jag är och stör mig på att Cityville på facebook inte vill funka för mig. GAAAAH!!!!!


SKITTTTT BLOGG:SE

Va fan är det som händer med blogg.se!!!! Jag får typ inte upp min inlägg utan bara en del av det. Nån mer än jag som har en massa problem med blogg.se?


SHOOOPING

ÅÅh har hittat en massa saker jag vill ha från HM. Här kommer en del =)

 
 
 

Det var lite vad jag skulle vilja ha =)

Vad tycks?

Dagens Spåkula


Var extra försiktig vid bankomaten. Kolla att ingen kommer för nära.


Big Brother

Ja nu är det snart Big Brother och jag hoppas att ni kommer att kolla på det. Men jag blir så himla godis sugen nu när dom ska frossa. Usch får nog börja kolla på det när dom ska gå ner i vikt. ÅÅÅÅH vad jag blev godis sugen bara om att prata om det. Blir inte ni det!!!! Snart får vi nog sova för Albin vill att vi ska vara där när det öppnar precis. ÅÅÅh vad jobbigt !!!!!

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.2102712.1303129408!image/2737274333.jpg_gen/derivatives/w450/2737274333.jpg

Sonja i munkfabriken =) Usch jag gillar inte henne!!!!!

STÄDA PÅÅÅÅÅ ALBIN

Ja nu ligger man i Albins säng och väntar på att han ska städa färdigt. hahaha känns lite konstigt att bara ligga här mohahaha =) Och så ligger jag och äter godis hahaha. Imon ska vi åka till Växjö och vara med när New Yorker öppnar. Jag hoppas vi ses där =)

http://www.princessx3liveandfriends4everlove.com/bilder/mobile/new-yorker-logo-wohh_de.jpg

http://leendas.blogg.se/images/2010/new_yorker_outfits_9_76728607.jpg

Snygga kläder

ÄLLLLLSKAR VÄDRET

Ååh vilket fint väder det är ute. Sorry för den dåliga updaten men har verkligen inte haft tid eller ork till det men jag ska försöka bättra mig =) Har vart med Albin dom senaste dagarna och sen har jag varit på sjukhuset för min syster ligger inne. Usch jag hoppas verkligen hon blir frisk nån gång, det känns skit jobbigt när hon lider och får genom gå all skit. Men jag ska finnas vi din sida <3 Ne nu ska jag och Albin ut i vädret igen :D


Zara April 2011 Lookbook






Roberto Cavalli Spring 2011 Lookbook









En 70-tals inspirerad Lookbook

VAD MAN ÄR DUKTIG

Hahaha idag har jag typ gått en mil. Vid typ lunch gick jag runt växjösjön, jag vet inte hur långt det är men den kändes lång iallafall =) Ja nu ska jag upp och äta pizzabullar, är lite hungrig hahaha =)




Gott som f*n


Burberry Spring/Summer 2011 Campaign






DEN E BLÅ

Ja idag har himlen varit blå och väfret har varit helt underbart. Nu är det dags för att uppdatera sin vintergaderob till sommargaderob. Men men man får vänta till att lönen ska komma =) Idag lunchade jag och Albin tillsammans, vi åt på NAPOLLI. Det var jätte gott med pizza. Idag har jag fått hjälpa två praktikanter på salongen, visst den ena skulle bara vara där en dag men det kändes jätte konstigt att jag skulle säga vad dom skulle göra hhahhaha :D

http://natalieeee.blogg.se/images/2011/stranden500_sommarbild177_46012230_130914258.jpg

Eller?

Mango Spring 2011 Lookbook







Mango´s kollektion verkar ha fångat alla viktiga ingredienser; elegans, kvinnlighet och stil! Helt fantastisk!


Håruppsättningar

Hej, här kommer 2 håruppsättningar :D

http://mistingelsta.blogg.se/images/2010/pri_111072968.jpg

http://mellose.se/images/2011/sdc17931_129559465.jpg

Jag ska se Linnea om jag kan hitta några fler och finnare :D:D:D:D

Michael Kors Spring 2011 Lookbook





Här kommer Michael Kors med en avslappnad med elegant och chic kollektion.

Helgen

Ja idag har man inte gjort så mycket. Slappat, legat i sängen och haft ont i magen men nu känns det lite bättre :D Igår var man och dansade, inte jätte kul att dansa på en lördag men ibland blir det så. På kvällen var man hos Albin och spelade mariokart. Ja och imon blir det praktik och det ska bli kul =) Längtar :D

Vad har ni gjort i helgen?

http://sarahbronsman.blogg.se/images/2009/sngbp9_59225505.jpg

Hahaha snygg säng

Picture























Såå vad tycker ni?

NÖJESNYTT


























JAG HATAR ATT VÄLJA

Usch ja om ni undrar varför jag inte har bloggat så är det därför att jag har haft 2 jobbiga veckor. Jag står mellan två skit jobbiga val och jag vet inte inte vad jag ska göra. Det är nog det värsta valet jag jag har varit med om. Vad jag än väljer så sviker jag någon och det är ju jätte kul, och vad jag än väljer så kommer en liten bit av mig dö. Men jag har pratat med en och det känns som man har en stor klump i halsen och en sten i hjärtat. Jag vill också bara storlipa, usch såhär var verkligen längesen man kände. Jag hoppas att det valet jag väljer inte är för att jag tycker mindre om det eller om det är nått annat utan jag gör det som är bäst, inte för mig tyvärr utan för vad som är bäst för dom.






Dagens Horoskop

På onsdag har du chans att hitta ditt älsklingsplagg i rätt färg och storlek.
 Ge dig ut och leta.


LOVE THE PICS










 


What Are You Waiting For You

Idag har jag, min syster, mamma och pappa varit i stan för att min syster skulle på 20 års fest så då skulle hon fixa en present till henne och hon ville att jag skulle hjälpa henne =) Och nyss hjälpte jag henne med håret =) Det blev jätte bra men jag fick inte göra som jag ville så ja... Men men.

Igår var det filmkväll hos Sanna så jag, Albin och Agnes var där och vi kollade på en film som heter, ja vad hette den nu igen. Hahahaha vilket bra minne man har, nån mer än jag som har dåligt minne??? Hahahh Men det var kul =)




NÖJESNYTT

Ja nu har Nöjesnytt kommit ut och jag vil verkligen att ni ska kolla i den!!!!! Jag ska se om jag kan få upp bilderna i den men här är länken så att ni kan kolla i tidningen på datan =) (länk)


RSS 2.0