Ska man köpa detta???



199kr


249 kr


99 kr


Det finns mer jag vill ha, men hinner inte ta mer. Fler kommer upp sen =)

Dagens Horoskop

Ett oväntat brev kommer att förhöja stämningen där hemma.

http://leslita.blogg.se/images/2010/natten_100193742.jpg

Herrfrisyr

Ungefär såhär tycker jag att du ska klippa dig.
Kortare på sidorna, lite längre uppe fast inte jätte långt. Flickigt och sa spretit =)

http://salongronnang.blogg.se/images/2011/1_131481024.jpg

Ja han ser ju lite ja... Men nu ska du kolla på frisyren =)

SKITDATA!!!!!!!!!!!!!!!

Asså hur dålig kan en data vara egentligen??? Jag skulle sätta in min gamla mobil till datan och tror du det funkade eller. Datan visar bara, ja INGET!!!! Aja då får ni bilderna imon, jag pallar verkligen inte med teknik som inte vill hjälpa mig.

Tänkte säga att jag nu har köpt den gröna munkjackan =) Fan det var jätte mycket rea på H&M. Jag hittade hur mycket som helst, folk bara tittade på en. Jag tror dom tänkte, fan han måste vara shopoholic!!! Hahahah ja jag är nog det. Synd bara tt man inte har en massa pengar till det =)

http://shopalicious.blogg.se/images/2009/shopaholic-a4_44640758.jpg

Haha det skulle bara vara jag där istället för henne =)

Balklänningar, CHECK =)

Hej igen alla =) Ja nu har men gjort en viktig sak färdig =) Så nu ska vi bara tänka oss fram till olika coola uppsättningar. Har ni nån ideé så får ni gärna säga till. Idag har jag två dockor, en med en rosett gjord av hår och en ja en håruppsättning. Ni kommer få se dom snart hoppas jag. Måste göra en massa saker. Tvätta, kolla ett avsnitt av Private Practise. Ja en massa saker =) Men jag kommer blogga =)

http://www.gertzconsulting.se/serier/gavm/chuck.jpg
Just nu kollar jag på Chuck, tyvärr missade jag 20 min från början. Men skit samma =)


Nu Ska Viktor SOVA

Hahaha ne nu ska jag faktiskt gå och lägga mig till sängs. Har precis kommit ut ur duschen och det är det bästa jag vet att precis ha duschat och sen sova. Mysigt =)

Så jag säger God Natt till er från Mig. Sov Gott <3

http://tesseflickan.blogg.se/images/2011/god-natt_126288756.jpg

Sportlovet is OVER

Usch ja nu börjar allt igen. Visst jag tycker alltid det är skönt när sina rutiner börjar köra igång igen men det kan vara så skönt med lov. Man behöver inte tänka på nått viktigt man kan bara chilla sönder. ååh jag har typ inte gjort nått speciellt i veckan. Nått har jag kanske men jag kan inte bara säga det så, jag får kolla bloggen å se vad jag har gjort. Visst det tycker jag inte är ok, att inte minnas vad man har gjort. Tycker ni sånt är ok?


JOBBA

Blev Dagens Blogg

Jaa som vanligt på söndagar, så blir det nu Solsidan och efter det blir det scones och efter det blir det egen tid. Hahaha jag bara skojar, jag ska duscha =). Det kommer bli jätte gott med scones. Jag älskar det <3
Gör ni det med?

http://www.brollopssiten.se/images/shutterstock_2294243.jpg


Hahaha vad kul =) Jag blev dagens blogg på Elsas blogg. Det tyckte jag var jätte kul =) Men jag tycker så synd om dom som inte vann. Jag vet hur det känns. Men jag vill bara tacka henne för att hon tyckte om min blogg =) Om ni inte tro mig kan ni gå in på hennes blogg. Tack så mycket <3

http://malleliten.blogg.se/images/2011/tack-7_55016365_1191221121_127078954.jpg


Frågestund


Igår tänkte jag att jag skulle ha en frågestund, men jag pallade inte. Så nu kommer jag ha frågestund till onsdag kväll. Jag hoppas ni frågar mig en massa saker. Vågar ni inte fråga så kan ni kommentera anonymt, men jag vill helst veta vem det är ?= Svaren kommer antingen komma upp onsdag kväll eller på torsdag.
Fråga nu på!!!

Det är nu som livet är mitt

Hej alla =) Idag är jag på jätte bra humör =) Ville säga det för igår kom jag på att jag har skrivit väldigt negativt, men inte nu längre =) Idag har inte varit nån händelserik dag, för jag har inte velat göra nått typ men aja. Jag har spelat en massa wii, super mario =) och sen har jag fikat och kollat på TV. Ni ska bara veta hur varm jag har varit idag. Gick ut lite bara för att kyla ner mig, är ju hot hot hot =) Det kan nu tolka som ni vill. Jag vet hur jag tolkar det iallafall =)

http://unabellavita.blogg.se/images/2010/super_mario_115339553.jpg

Imon ska man till praktiken =) Jag tror att det kommer bli jätte roligt imon. Varför? Jo för vi ska ju fixa håret på modeller för en modevisning som kommer vara på Grace. Det kommer vara baltema och då ska balklänningarna testas imon!!! Skit kul och jag fick följa med =) Så jag längtar till imon =)

Hoppas ni har haft en rolig dag och att ni får en bra morgondag =)

http://2.bp.blogspot.com/_p8BuQyTWsoI/TURz2cpWgqI/AAAAAAAAEC8/iMVVmeisoac/s320/5237_color_0.jpg

http://www.drezza.se/images/phocagallery/nixa/thumbs/phoca_thumb_l_c884_1403.jpg

Shoppingbilder

Hahaha här kommer lite töntiga bilder på när jag står inne i provrummet.





Den här älskar jag <333



Bra att ha till sommaren =)





Love it <3



Hahaha skit ful hahaha

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:





Förlåt för att det var längesen jag gjorde ett sånt här inlägg.

Hair Fix



Coolt =)


Du Skojar Med Mig

Ne nu måste svenska folket skoja med mig och alla. Hur kunde Linda Bengtzing ta första vinnarplatsen. Det är ju helt obefintligt. Jag tycker Anders Fernetts låt och Love Generations låt skulle vinna de två vinnarplatserna. Men visst, Sverige skulle tydligen inte vinna detta året heller. Men det skiter jag i nu.

http://www.samhallsbyggare.nu/press/bilder/linda_bengtzing.jpg

Och hur fan kunde Nicke Borg ta den andra vinnarplatsen???

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2008/12/05/1.1393167TS1278251779321_slot100slotWide75ArticleFull.jpg

Detta blir sista året jag kommer kolla på Melodifestivalen!!!

Britney Spears - Hold It Against Me (Musicvideo)

Asså är det bara jag som tycker att musikvideon inte alls var bra. Visst vissa scener var ok men ja ändå dålig!!!


Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

http://img.youtube.com/vi/v5USHZJgvyQ/0.jpg
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Melodifestivalen

Ja nu är det Melodifestivalen som gäller, men om det inte är några bra låtar, ja då byter jag till ja ni vet ju hahahahah.
Har ni följt det hela eller skiter ni i det?

http://1.bp.blogspot.com/_f0fm5yYTR0M/TUw7Wm_Q9HI/AAAAAAAABm8/cvxHK8MY3Ck/s1600/melodifestivalen_2011.jpg
Vilken låt är det ni tycker bäst om, om ni nu kollar på det :D

THANK YOU

Jag måste bara säga tack så mycket. Det var en läsare som gav mig en länk till hur man gör en rosett av ditt egna hår du har på skallen.
Tack =)

Detta ska jag verkligen testa =) Gör ni det också =)


Låt din nyfikenhet leda dig till nya upplevelser och glädje.

Det är vad spåkulan sa till mig idag, hahahaha vad man är patetisk. Förlåt nu ska jag komma till sak. Jag kollade igenom mina inlägg och jag har märkt att jag har varit väldigt negativ på sistone. Jag vet inte varför men det har bara blivit så. Jag tänkte visa er min outfit jag hade igår =) Jag hoppas det glädjer er =)

http://www.marknadsbarometer.se/wp-content/uploads/2010/06/SP%C3%A5kula-sp%C3%A5-framtiden.jpg

Vet ni vad jag vill göra... Gå på tivoli eller nått, typ Liseberg. Hur kul hade inte det varit nu. Bara slippa det kalla äckliga vinter vädret. Jag måste verkligen göra det i sommar =) Nån som vill hänga på =)=)=)

BORING BORING BORING BORING

Usch, idag har varit den tradigaste dagen på hur länge som helst. Jag har inte gjort ett skit idag, förrutom att ligga i sängen och kolla på Private Practise. Visst det var väll kul men att ligga en HEL dag i sängen och kolla på TV, ja... Jag vet inte äns vad jag ska säga. Jag är inte den sortens människa. Visst att jag kan vara lat nån gång ibland men va fan!!! Jag är verkligen rastlös!!!

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.47670/Image/fadde(55).gif

Total Eclipse Of The Heart - Glee

Vad kan man mer säga att hon gör den skit bra =)


The End Has Come

Hahaha vilken oroväckande rubrik hahaha. Ne men snart slutar man. Det ska bli skönt, är rätt trött men det har varit en härlig dag med härliga människor =) Och det var verkligen jätte kul att träffa Elin idag. Vi pratatde om allt och alla, hahaha det lät ju också bra =) Inget negativt om ni undrar =)


Roberto Cavalli Pre-Collection Fall/Winter 2011-2012

Här kommer snygga outfits för henne, från Roberto Cavalli.


Vad tycks =)

Work day =)

Ja nu är man på jobbet. Har vartit hä en stund nu och det är jätte kul =) Snart ska man gå till askelyckan för att ta en fika med snälla, söta Elin. Det kommer bli roligt =) Ne nu ska jag hämta handukarna ur tvättmaskinen.

Ha det gott =)


DKNY Men’s RTW Fall 2011 | New York Fashion Week

Var beredd på det bästa ni sett på länge =)
Jag gillar kläderna jätte mycket =)



Erkänn galet snyggt <3

Sova tidigt

Ja ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt. Imorgon ska man ju jobba, från 10 till 6. Ja nu kom jag på en sak, man måste kankse kolla busstider. Tänk om det inte går någon buss =( Då får jag gå till Växjö, det är inte så kul =(. Jo men det gör det väll. Ne nu ska jag gå in till duschen och tvätta sig hahahaha

Hahaha jag gjorde spåkulan på facebook och detta blev mitt resultat:


"Dags att gå vidare. Festa, njut och tänk på dig själv".

http://monaspusselbit.blogg.se/images/2009/dusch_27151533.jpg

Galna Människor På Grand Samarkand


Hej alla =) Idag åkte jag, mina 2 systrar och min mamma till Grand Samarkand. Det var kul men ändå inte. Alla var som galna idag. Jag skulle byta min jeanskjorta till en större storlek för den förra var lite liten. Men när vi hade bytt den så gick vi in i de ny öppnade butikerna. Jag tror det var Kicks, Glitter och Ur&Pen. Jag måste bara säga en sak. Hur dum får man vara, att man sätter 3 st smyckeaffärer precis jämte varandra!!! Hallå, nån kommer ju känna typ mindre. Ja det kommer bli värsta konkurensen. Men det kan ju vara bra men ändå.

Men sen efter det så såg vi att Cubus också hade öppnat. Ja tänkte vi, så vi handlade lite och sen när vi skulle gå till kassan så var den typ hur lång som helst. Jag tror vi stod där hur länge som helst. Det var inte alls kul =) Men det var min dag.

Hur har er dag varit?

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/98/76/58/2018/24636e273d062967

http://www.centersyd.se/Images/Logos/080509_cubus_svart.jpg

Louis Vuitton Cruise Collection 2011 in Capri






Dit skulle jag vilja åka. När man ser klippet så känner man värmen från solen, gaaah.

Fuck This Shit

Neej, vet ni vad jag nyss kom på. Glee var ju idag. Det är typ tredje gången jag missade det men va fan eller var det idag. Usch jag vet inte ens när det går nu igen. Det var ju så länge sen. Gaaaaah om nån vill så får dom gärna säga till mig att det går eller när det går. Ni får påminna mig hahah =)

http://4.bp.blogspot.com/-PKv6dG1nogo/TVrXR_d6YCI/AAAAAAAAADA/Gh3Enq1d2jc/s1600/glee-season-2.jpg

Rosetter in hair

Vet ni en sak som jag verkligen skulle vilja kunna göra???

En rosett gjord av håret du har på skallen. Som Lady Gaga, hur snyggt är inte det!!!

http://blondinbella.se/files/2009/05/sg_lady_gaga.jpg

Skit coolt <3

IT DOSEN´T MATTER IF YOU LOVE HIM, OR CAPITAL H-I-M

Jaa jag har märkt att Lady Gagas nya låt, låter lite som Madonnas låtar eller hennes stil iallafall.
Är det bara jag som tycker det??? Men visst det kanske inte gör det. Vad tycker ni?

http://amandaarockllov.blogg.se/images/2011/lady-gaga-born-this-way-fanmade-400x400_132664904.jpg

http://linnajohansson.se/wp-content/uploads/2010/10/Madonnainpurple.jpg

Fika med Elin

Jaaa =) Har pratat med Elin på facebook. Det var jätte kul. Vi saknade varandra så mycket att vi ska ta en fika eller nått på fredag när jag har lunch. Hur kul kommer inte det bli då på en skala från 1 till 10, 10. Har inte träffat henne på jätte länge, inte pratat med henne heller för den delen =) Men jag längar till fredag =) Kommer bli kul =)





Gud vad fin du är <3

MM KRINGLOR

Ååh gud vad gott. Hehe idag har jag och min gammelmormor bakat kringlor. Har varit hög på hjotron salt typ hela dan, haha. Asså man blir helt konstig, jag blev det iallafall. Vi bakade 90 st och sen åt vi så nu vet jag inte hur många det var hahaha, kanske 50, ne jag bara skojar. Men det har varit en bra dag. Har inte träffat mormor och morfar på jätte länge. Så det var dags för en lite på tittning =) Haha det lär ju lite ja...

http://2.bp.blogspot.com/__PcvTjOAS28/SWozoXb4u_I/AAAAAAAAAxQ/9uhESTMLVA4/s400/kringlor.JPG

Min praktikplats ringde mig idag och undrade om jag kunde jobba på fredag och kanske imon. Det var ju kul =) Då kanske man kan få en slant för mödan =) Det skulle ju inte skada att känna lite pengar, för det behöves ju alltid.


http://tesseflickan.blogg.se/images/2010/img_7810_101319753.jpg

Jag tror inte det heter Am längre eller jag har inte fattat det än.

H&M Spring 2011 Conscious Collection

Här kommer tjejernas vår kollektion =)





H&M har verkligen tagit den vårvita trenden till en helt annan nivå. Och kläderna är väldigt snygga =)
I Must Say That I Like It.

Otrigt Erbjudande

 

JUST NU

Otroligt specialerbjudande på Redken schampo

 

Endast 169 kr (tidigare 280 kr)

 

Erbjudandet gäller när du klipper dig eller får någon av våra behandlingar. Passa på, gäller till den 14 mars 2011 (eller så långt lagret räcker).

 

 

 

VÅRKÄNSLOR

Vårens färg är rött. Lugg och retrolockar är helt rätt. Kom in till oss och prata vårens trender. Vi hjälper dig att ta fram det som passar just dig och ditt hår.

 

Välkommen till oss på Hårdesign.

 

Gå in på vår hemsida

eller ring oss på 0470-483 90.


Dumma Mig Klipp <3


TREDJE SKIVAN

Haha ja nu var andra skivan färdig tittad. Nu börjar man på tredje =)

Fucking Snow

http://tvillingsjal.blogg.se/images/2008/dscf9888_23332889.jpg

Fy fan vad jag hatar snö. Det har snöat hur mycket som helst idag och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill ha sommar och värme, men när man ser ut och det är bara en massa snö i luften då villman bara lipa sönder. JAg vill det iallafall.

Vad tycker ni om snö?

Grattis Alexandra

Grattis Alexandra. Hoppas du har fått många fina presenter och att du har haft en bra dag =)



Nu är du en stor flicka hahahaha

Abort

Ja jag kollar ju på Private Practice och där började dom prata om abort. Om det är ok eller inte. Asså jag vet inte vad jag tycker om det men i vissa fall är jag för men i andra fall är jag emot. Som om man har blivit våldtagen eller nått sånt hemskt och man blir gravid, då måste man ju få göra abort men om man är med en kille och har sex. Och vill man inte ha barn men man änvänder ändå inte kondom eller nått annat preventivmedel, ja då är det inte ok. Men lixom jag tycker ändå inte att det är ok, man dödar ju ett barn. Titta på den här bilden och säg vad ni tänker och tycker.
Vad tycker ni om abort?

http://linahammarstrom.blogg.se/images/2010/abort_79205888.jpg

http://www.charlatan.ca/drupal/sites/default/files/issues/2009/Issue27/abort2.jpg


Cutie Pie

Hahaha skulle lyssna på Born this way och råkade klicka in på den här. Hon är jätte söt och jätte duktig =)


A REAL DANCE DAY

Hej alla =) Idag har varit en dansdag. Jag har dansat sen 12 till 6. Visst det var inte hela dagen men det var en halv dag. Jag trodde bara jag skulle dansa nån timme men så blev det inte =) Men vi ska göra en dans till beat it och det är en annan version av beat it. Fergie och Michael sjunger tillsammans eller ja mot varanadra. Aja det gjorde inte mig nått att dansa halva dagen eller jo faktiskt. Jag vill ha min ledighet när jag väl har det, vill inte ni det. Men nu är jag hemma och jag har ätit och nu sitter man i sängen och kollar på... Private Practice, hahabna. Ja jag vet att jag har blivit värsta nörden men det är ju så jäkla bra =) Jag tycker ni också ska titta på det =) Ne nu ska jag, hahaha det har jag ju redan sagt hahahaha =)

http://4.bp.blogspot.com/_StG-TzxEvmY/SF7t1rHtZkI/AAAAAAAAAIM/mVWVslyBAiU/s400/beat+it.jpg

VS

http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/28/2801/NN6OD00Z/posters/fergie.jpg

Dolce & Gabbana Spring/Summer 2011 LookBook





JAg tycker den här kollektionen är skit bra. Det finns olika stilar och vad som passar till vad, vill du se vardaglig ut så finns det, vill du ha kostym ja det finns och ja ni fattar. Bra gjort =)

I MISS YOU GUYS

ÅÅH MUR MYCKET KAN MAN SAKNA NÅN


I´m Back

Hahshaha ja nu är man hemma hos Albin igen =) Har haft en heldags shopping med Albin, men visst jag skulle bara hitta kläder till Albin men jag hittade en massa som jag också ville ha =) Men jag har inte så mycket pengar just nu så då får man gå till mamma, hahaha. Men jag köpte två öronhängen från JC. Dom är skit snygga men om dom passar mig det vet jag inte. Vi har också hyrt en film som jag, Albin, Agnes och Sanna ska se på. Det är Salt med Angelina Jolie. Hoppas att den är bra =) Och en massa godis till det och hemmabio, ja kvällen kan inte bli bättre =)

http://blondiieandblondiier.blogg.se/images/2011/salt-angelina-jolie-689x1024_124944305.jpg

http://images2.fanpop.com/image/photos/9000000/Angelina-Jolie-Salt-trailer-angelina-jolie-9086640-1920-910.jpg

You better watch out

LADY GAGA FOR VOGUE Part 2

Här kommer 3 bilder till.


Big Brother

Ja igår var det Big Brother. SÅg på det men jag tyckte alla deltagare var typ bläää. Jag trodde det skulle komma nån rolig istället kom det fula och äckliga deltagare. Jag fattar inte dom som var typ gifta och sen är med i programmet, v fan. Det kommer ju bara gå åt skogen med deras förhållande, och de som har barn, hallå. Aja. Ska kolla på programmet några gånger till men jag vet inte om jag kommer följa det =)

http://stinalinneaaa.blogg.se/images/2011/bigbrother2011-logo_131874804.jpg

EVERYTHING IN BLACK



Har hittat skit snygga klänningar som jag skulle vilja dela med er =)


Växjö

Ja imon ska man till Växjö med Albin. Han ville ha hjälp med att shoppa lite kläder. Då kan jag kanske byta min jeansskojrta för när jag var hemma så var den ju lite liten. Jag tycker att den skulle vara lite större än vad man brukar ha, så istället för en S ska jag nog ta en L. S pch M är nästan lika stort, det är bara lite större =)


Ok det var ju inte bästa med ja...

Det där är ju OLAGLIGT

Hahaha sitter hemma hos Albin och kollar på Solsidan och han spelar nått spel hahaha. Ne nu ska jag titta =)

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1921097!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

OM MIG

Testet är taget från Stinas blogg :)

Namn: Viktor Sandberg

Piercingar: Ett i vänstra örat

Tatueringar: Inga men fundera på att göra en =)

Längd: Vet inte riktigt men kanske 185

Skostorlek: 43-45

Hårfärg: Mörkt brunt

Fräknar: Inga

Motto: Lev dagen som det inte finns nån morgondag.

 

Kär? Ja eller jag vet inte

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, Los Angelse =)

Tycker du att du är attraktiv? Man får väll hoppas :D

Dricker du? Ja

Röker du?

Vilket schampo använder du? Redkens Schampo

Vilken parfym använder du? David Beckham Signature

Vad är du rädd för? Döden

Gillar du att tvätta? Vem gör det???

Gillar du berg- och dalbanor? Ja för fan =)

 

Senaste…

 

Filmen du hyrde? Don´t mess with nånting

Filmen du köpte? Vet faktiskt inte...

Låten du hörde:  Pink - Dear Mr. President

Låten du laddade ner? Vet faktiskt inte

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Agnes Moquist

TV-program du såg? Scrubs

Person du tänkte på? En jag mötte i Torsås

 

 

Favorit…

 

Låt: Pink - Dear Mr. President

Sak att göra: Fixa hår och kläder

Sport: -

Dryck: Cola och ja

Kläder: En grå långarmad oversize tröja

Film: Titanic

Bil: Ferrari

Serie: The Legend Of The Seeker


Har du någonsin…

 

Gråtit över en flicka? Ja när jag var yngre

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Eeh ja

 

Antal…

 

Gånger du varit kär? Ja flera gånger =)

Gånger ditt hjärta brustit? 2 gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte men nån kanske.

Tjejer du kysst? Hahaha vem räknar

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ett par

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Flera

 

Senaste…

Boken du läste? Läser inga böcker men senaste var "Pojken som kallades det".

Personen du fick e-mail av?  Men gud pallar

Personen du fick brev av? Kommer inte ihåg

Personen du fick sms av? Emilia Runslätt

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Nyss

Saken du köpte? En jeansskjorta

 

Vad har du gjort idag? Sett på en massa Private Practice avsnitt och städat

Brukar du svära mycket? Inte för mycket hoppas jag

När stiger du upp på morgonen? 05.45 vardagar, 10.00 vardagar.

Vad har du på dig? Kallsonger

Vad ska du göra ikväll? Vet inte men kolla på Private Practice

Vad är du allergisk mot? Inget hoppas jag

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Eeh ja ofta, vem gör inte det =)

Kan du stå på händer? Tyvärr nej, suger på det =(


Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dem

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? Inte speciellt

Är du glad nu? Vet inte

Var du glad igår? Ja =)

Vad dansar du till? Musik och ja... HAhahah

Stockholm är…? min nästa bostadsort, om det heter så.

Göteborg är… ? fiint

Kan du sjunga? Ja, ne men det vet inte jag.

Spaghetti eller makaroner? Inget sånt äckligt

Land du vill besöka? USA och Frankrike


No One Is Fucking Perfeckt

Ja jag bara älskar hennes låtar =)

http://meeela.blogg.se/images/2011/pnk_130283041.jpg

Gör inte ni det!!!

 

 

 


H&M Spring 2011 Campaign

Här kommer H&M nya vårkläder för oss killar!!!


I´M IN LOVE

Jag vet inte varför men jag bara älskar henne och hennes låtar. Men just denna låten får mig att...



OLD SONGS NEVER DIE

Ja nu är hela rummet städat och gaderoben är rensad och iordning. Jag hittade en massa kläder som jag använt typ en gång och sen slängt in i gaderoben eller aldrig använt för att jag inte har tyckt om det, men aja nu har jag lagt det i en påse som jag ska ta med mig till kulturskolan och se om det är till nån användning. Men under tiden jag städade så lyssnade jag på en massa gamla låtar som Cher och ja Sextiomedley med Barbados, hahaha kom på att jag och ett par kompisar dansade till den när jag var liten, haahah skit kul. Jo just det, jag hittade mina gamla dansbyxor.
HUR KUL VAR INTE DET PÅ!!!
Men ja och nu sitter man här i sängen och gosar med min fiiina katt.

http://www.lasvegasadvisor.com/userfiles/image/cher.jpg

Lyssnade också på den här. Love it.


LADY GAGA FOR VOGUE

Här kommer fantastiska klänningar från Alexander McQueen,R.I.P.


Första Säsongen

Ja nu var första säsongen av Private Practice färdig och man ger sig på andra säsongen =)

LEA MICHELE - FIREWORK

 

http://www.chfi.com/files/Lea-Michele1.jpg

Vem gjorde den bäst?

Självklart Katy Perry =)


I MUST SAY... TNT

Ja som jag sa innan så skulle jag kolla på Stomp on the yard. Jag kan säga att den var sjukt bra. Det var skit coola danssteg och danser. Ni som älskar att dansa och att kolla på dansfilmer ja då kan jag rekomendera den här filmen. Gaaah vad bra den var, finner inga ord. Men låt dessa bilder säga de orden jag inte finner =)

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/588/588438.jpg

http://sandratjulins.blogg.se/images/2010/e1bbd852-88f2-8529-88d8-cd05346a5e26-stomp-the-yard_122589293.jpg

http://images.allmoviephoto.com/2007_Stomp_the_Yard/2007_stomp_the_yard_006.jpg

http://www.blogcdn.com/blog.moviefone.com/media/2007/01/lg_stomptheyard.jpg



Private Practice

Ja nu ligger man i sängen och kollar på Private Practice. Min syster kollade på det innan och sen så var jag jätte sugen på att kolla på nån film och då såg jag serierna. Så jag kollade på första skivan hela kvällen igår och nu håller jag på med andra, såg lite på morgonen också. Usch jag håller på att nörda den här serien. Aja, tänkte berätta lite vad jag mer har gjort idag. Jag, min mamma och min syster åkte in till Grand Samarkand. Jag hittade en jeans skjorta och ett par solglasögon. Jag blev skit glad över att jag äntligen har en jenas skjorta. Wihiihhihhihhihhihihihhhihihi.

Vad har ni gjort idag?

http://images.wikia.com/greysanatomy/images/7/73/Privatepracticetc.jpg

http://theclubatcapecod.net/wp-content/uploads/2009/02/private-practice-cast.jpg

http://www.wallpapergate.com/data/media/3245/Private_Practice_26484.jpg

Ne nu blir det lite Stomp the yard =)

I Know How You Are

Hahah hej på er. Idag har varit en galen dag. Ne inte precis men det har varit mycket folk och jag har fått göra jätte mycket, som t.ex. föna, tvätta hår och ja en massa roliga saker. Så jag kan bara säga tack för en jätte rolig arbetsdag. Min chef frågade mig om jag ville hjälpa henne med att fixa håren på modellerna som är med i Nöjesnytt och sen ville dom som fixade kläder att jag skulle hjälpa dom också, att dom fick lite nytänkande och sånt. HUR KUL ÄR INTE DET PÅ EN SKALA FRÅN 1 TILL 10. Och sen skulle jag fotografera modevisningen på Grace den 4 mars. Ja jag vet inte om jag vill skrika eller gråta,(Jag menar då av glädje). Så jag är väldigt överväldad, nä så stavas det väll inte. Hahahaha aja, nu slutar jag snart =)

Fannn det är ju FREDAG!!!!!!


Dammmm your HOT

Ja imorgon är der fredag och alla är typ lediga förrutom jag, KUL. Ne inte alls kan jag säga. Men aja kan inte göra nått åt det och jag har ju sportlov nästa vecka iallafall, det är ju skönt. Visst jag har inget planerat men nått kommer jag förmodlingen göra. Undra vad man kommer göra imon ennelr lära mig. Jag har lärt mig jätte mycket från AM Hårdesign. Så jag är glad för att dom vill lära mig och att dom hittar på utmaningar och andra saker såsom, jag ska styla studenter på Linnéuniversitetet och så ska jag få göra en håruppsättning på en modevisning som kommer vara på Grace i Växjö den 4 mars. Då får ni jätte gärna komma =)

http://www.elite.se/files/imagecache/hotel_main_image/files/Grace_nightclub_430x210_0.jpg

Ja en sak som jag glömde säga i förra inlägget, var att när vi var i Torsås så var det en skit snygg tjej. Hon heter Jessica Persson. Jag flörtade med henne när jag såg och träffade henne, och jag vet inte om jag ska skicka en vänförfrågan på facebook eller vad, gahhhh.



Erkänn skit snygg och då skulle ni sett henne när hon modellade, gahhh.

Torsås bilder

Hej hörni. Igår var jag och en massa andra i Torsås på Fatimas Modeshow. Det var jätte kul, och det var skit kul att träffa Fatima och hur sjukt duktig hon var. Hon hade gjort as snygga klänningar. Det var verkligen jätte kul att se. Synd bara att man inte fick sitta i publiken och se allt. Man såg att hon verkligen hade tänkt till. Det finns även bilder när vi dansar. Bilderna har inte bästa bildkvaliten men man ser ändå =)

Enjoy!!!



















































































































Did you like it???

What Is Happening With Me

Usch, vad är det som händer med mig. Jag känner mig inte alls i form. Jag har feber och snorig näsa. Vad ska man ta sig till. Jag vet inte om jag är hungrig eller vad. Men jag får inte vara sjuk nu när allt roligt kommer hända. Imon ska jag till Torsås. Fatima och hennes kompis har projektarbete och det är en modevisning. Jag och en massa andra kommer delta i den. Jag ska inte modella om ni tror det utan jag och några andra ska dansa.


Outfit for Peter

Här kommer Peters nya outfit:



Är det bara jag som tycker att den är lite sommrig(stavas det så) hahahah.

Vad Kan Man Säga...Jo, EGO

Här kommer mina älskvärda egobilder hahah =)

















Är dom inte fiiiiina. Det är en jag inte gillar, kan ni lista ut vilken????

Dopet i Söndags

































Bildkvaliten är inte jätte bra men ni ser det ändå =)

Håruppsättning

 

Är dom fiina???


Mcdonalds

Hahaha nu har man tjockat sig på Mcdonalds. Haha vet inte om jag stavade rätt men aja. Ska se om jag kan få upp lite bilder som jag har tagit och lite sånt.





Idag på salongen har det varit jätte lugnt. Alla är väll med sina älskare eller nån annan och PÖKAR, HAhahaha ne jag skojara bara hahaha =)


Alla Hjärtans Dag








Va nu rädda om varandra, hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag =)


Helgen som har varit

Hej alla. Denna helgen har varit den bästa på länge. I Lördags var det en röj fest. Jag hade jätte kul hahaha, vill inte gå in mer på det hahah ne men ja =) Igår var jag på dop. Min kusin Elly skulle döpa sig och det var jätte fint. Asså jag är inte jätte kyrklig av mig men jag tyckte det var mysigt i kyrkan. Man behöver gå till kyrkan nån gång ibland. Men men jag kan ju erkänna att det inte är det roligaste precis men ändå.



Hallå, vid denna tiden brukar jag vara jätte hungrig men det är jag inte alls, hahaha. Jag tyckte det var jätte kul =)

 


Feng shui =)

Usch har inte uppdaterat nått känns det som. Men idag har det varit skit kul. Jag har dansat och det har varit jätte kul på praktiken. Igår var det färgkurs här på salongen som ni vet. Det gick jätte bra och det var lärorikt och jätte kul. Och jag fick färga också, bara det gjorde ju att det blev roligare hahaha. Men ja idag efter praktiken ska jag till Khoadad, blir ju inte jätte kul precis men jag går bara dit för att Fanny ville det. Jag gillar inte han alls. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller. Ne nu känner jag att det är lite dålig feng shui, hahaha stavas det så eller ne hahaha.




Imon är det fest hos Lill och då blir det röj hahaha

Ha det nu så bra. Jag vet inte om det blir mycket mer bloggande i helgen men iallafall.

Just det ja, på söndag ska jag på dop. Kommer bli kul =)


Mår inte bra =(

Usch jag har jätte ont i huvudet, tror jag har feber och så rinner det i min näsa. Jag kan säga att det är inte kul alls. Men ska sönder droga mig snart. Har precis pratat med Lill och Albin. Hon ska ju ha hemma fest på lördag. Kommer bli jätte kul. Först skulle jag dit själv men tror ni jag har jätte bra minne eller. Jag kommer ju glömma bort allt hon har sagt till mig hahaha, ne det är ju inte kul. Jag skulle säkert hamna någon annanstans. Men då tänkte jag att Albin är nog ledig och han vill nog gå på fest, så han ska också dit. Jag kan säga att jag är taggad =)

http://3.bp.blogspot.com/_ASE5O0SgBxo/SQ8xck1DYgI/AAAAAAAABoo/rmjgFE7J_6w/s400/full+t%C3%A5g.jpg

Hahah jag tror det är lite fullt hahaha

Skola

Ja nu sitter jag i skolan och ska göra mitt arbete om Michael Jackson. Agnes du har fått mig att börja dricka lite te. Jag kan hålla med om att visa smaker är jätte gott. =). Ne nu måste jag logga ut =)


Sovdags

Ne nu måste jag sova om jag ska klara morgondagen. Ha det gott <333 God natt =)

http://sheargenius.blogg.se/images/2009/sova_12384014_47830765.jpg

Hårdesign

Det är hon till höger

Alexandra Sjöstrand

Det är hon till vänster

Felicia Olofsson Fält

Det är hon till höger i rött.

Amelia Karlsson



Lite dålig bild men hon har typ samma som Caroline.

Carin Elmgren

Det var de som har velat pch pratat med mig =)

Om det är nått Hårdesign så kan ni ringa min mobil.

Ja, har hittat färgmodeller =)=)=)=)=)

Ja jag har hittat 2 färgmodeller. Helt sjukt bra =) Nu känner jag mig skit duktig och jätte glad =)

Är det nån mer som vill???

Dom jag har nu är:

Alexandra Sjöstrand
Felicia Olsson Fält
Kanske, Carin Elmgren och Amelia Karlson.

Känner mig skit nöjd =)



Men gud var äckligt

Usch min näsa håller på att rinna hela tiden. Och jag har jätteont i huvudet. Ska ta ett piller och sen efter House så ska jag gå lägga mig, så jag mår bätter imon. Vill ju inte vara sjuk nu när det händer en massa roliga saker såsom färgkurs på torsdag, fest på lördag och ja en massa andra, kommer inte ihåg resten. Ne nu ska jag droga mig :D

http://www.etui.se/wp-content/uploads/2007/08/bbdo-addicted.jpg

Hahah såg nu att det var inte nån spruta utan en penna, hahaha.

http://padachan.blogg.se/images/2009/tabletter_29080093.jpg

So easy

Ja nu sitter man här med sin nästan tomma godispåse. Ja jag vet att den skulle räcka hela veckan men jag har inte ätit smågodis på ja jag vet inte när. Men det är jätte gott så jag kan inte sluta äta. Skulle inte tagit så många romerska bågar. ne nu ska jag sluta prata om en massa godis. Idag har jag fått flytta runt alla produkter som vi hade på produkthyllan, inte jätte kul men sen när man fick se resultat så blev man glad och tänkte att det var värt mödan =)

Nu på torsdag ska jag på färgkurs. Längtar jätte mycket till det. För då får jag lära mig mer om redkens färger=) Men har ni sett inlägget jag gjorde innan om färgmodell. Det skulle betyda mycket för oss och det är ju GRATIS. Glömde nog säga det. Men vill ni detta så kan ni RINGA, inte sms, RINGA.

http://www.amhairdesign.com/images/am4.jpg

http://www.amhairdesign.com/images/am6.jpg

http://www.amhairdesign.com/images/am3.jpg

Lite bilder från hemsidan. Där kan ni kontakta oss om ni vill vara färgmodell eller om ni har frågor om det. Det är på torsdag så om ni vill så måste ni säga det NU.


Boka din tid här!

Kontakt

E-mail: [email protected] Telefon: 0470-483 90
Adress: Norra järnvägsgatan6, 352 33 Växjö

Öppet tider

Mån–Fre 08.00–19.00
Lör 08.00–14.00

Sammarbets partners

make up store

Idesrädderiet

Södersblommor

 


Jag har en sak jag måste säga som jag har hållt inne...

HAN, han är bög. Ååh vad han är bög. Han är så jätte bög. Han är världens största bög.
Hahahah om ni kollar på klippet så fattar ni hahahah.

Hahha erkänn rolig. Det var Agnes, tror jag, som visade mig den =)

Ååh vilket fint handtag. Ta i det, det är jätte skönt.


4 minutes with Adam Sandler hahahha

Hahah ne det är inte 4 minuter till jag slutar men typ en halvtimme. Kan inte stanna kvar som jag brukar, för jag måste lämna tillbaka filmen jag hyrde igår. Det var en film med Adam Sandler, You don´t mess with Zohan. Jag tyckte den var jätte bra men den var lite seg. Jag trodde faktiskt att den skulle vara mycket roligare, visst den var rolig men ja, hahaha var lite trött kan ha varit det =) Ne men vi ses hemme sen, (HOPPAS JAG) =)


Darker hair - Färgmodell

Hej ni. Här på salongen kommer det komma lite nya färger och vi skulle behöva ha modeller. Modellerna får vara beredda på att bli mörkare. Om ni vill och kan detta så får ni gärna ringa min mobil, har ni inte mitt nummer så kan ni antingen kommentera mitt inlägg eller skicka ett mail där ni kan skriva -

Hej. Jag skulle kunna vara modell för era nya färger. Jag har blivtit tillfrågad av Viktor.


( Typ nått sånt, men skriv att ni kan vara modeller för den nya färgen)

Deras adress och hemsida finns här.



   
   


Why , tell me the trufe...

Ja =)=)=)=) Nu är helgen bokad för fest och annat kul =) Lill ska ha klassfest tror jag, jag kan säga att jag längtar jätte mycket till det. Vill träffa alla i klassen =) Förlåt för att det inte kom upp några bilder från stylingen/håruppsättningen, men jag, Agnes och Julia var hemma hos Agnes. Vi hade jätte kul och jag åt en massa godis, MUMS.



MATA MIG, HAHAHA FATTAR NI.


top model och godis i agnes säng

Hej! Nu sitter jag här i Agnes säng och äter mitt efterlängtade godis. Påsen är enorm!
Nu kom Julia också hit!

JÄTTE Godissugen

Hur godis sugen kan man vara egentligen. Efter praktiken ska jag springa till Hemmakväll å köpa smågodis och klubba =) Och jag har gjort en jätte fin styling/håruppsättning som ni kommer få på bild sen. Jag tyckte om den men gör ni det? Sen efter ska jag till Agnes. Hon, jag, Julia och Jag vet inte om Albin ska vara med men det hoppas jag ska hitta på nått kul =)

Lill & Elin

Hahah bilderna kommer från i fredags, från IV.



Erkänn fiina =)


Praktik

Hej alla. Är på praktiken nu =) Jag var ju på Kundsmad innan och jag hoppades ju på att MP10A skulle vara där men tror ni det eller... NEJ. Blev lite ledsen där men aja hinner inte skriva mer. Bilder från idag kommer upp ikväll =)

Årets Praktikant

Hej alla. Ja idag är det praktik som gäller för mig men även en sak till. Jo jag ska till Kungsmadskolan för att se om jag kan få nån hjälp. Jag fick ju en massa uppsatser jag skulle göra i arbetsmiljön, men det var ju jätte svårt. Så jag ska dit och prata med henne. Fast hon kommer dit vid halv 9 och jag är där typ tio i 8 eller nått. Men i alla fall hoppas jag på att få träffa min MP10A <3 Ne nu hinner jag inte skriva med. Ha en bra dag =)


Sleeaping Time

Ne nu tror jag att jag stavade fel i rubriken men aja ni fattar vad jag menar. Jag ska gå och lägga mig nu.
Är verkligen jätte trött och jag behöver faktiskt mina timmars sömn =) Men sov gott =)

http://tralalaah.blogg.se/images/2010/troett_isbjoern_1_51538036_117528904.jpg

TV tittande

Ja nu är det Solsidan som gäller. Och sen blir det scones, gott. Ses

Hoppas ni också tittar på det =)

Vårdag

Det kändes som en vårdag idag. Jag vaknade av solljuset som kom från fönstret, då såg jag att himlen var blå. Hur kul är inte det. När jag tog på mig kläder så såg jag gräs. Jaaaaaa tänkte jag. Då är det inte många dagar kvar till sommaren. Erkänn det känns som att sommaren kommer bli den bästa sommaren på länge. Jag vet inte varför jag får den känslan men det känns så bara. Jag hoppas att det blir så som jag känner =)

Vad tycker ni om sommaren och vad kommer ni göra?

http://files.reseguiden.se/files/32/rg_961832_m600.jpg

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya outfit:





Ja vad tycker ni?

Min lillebror ville göra en outfit så här kommer den.



Så vad tycker ni om den då?

Some PICS

















































Det var lite bilder. Hoppas dom glädjer er som dom glädjer mig =)

Yesterday news

Hahaha igår var en jätte rolig kväll. Jag hade jätte kul och det hade dom andra också. Vi åt god mat, fika och godis. Agnes blev glad för sina presenter och det gjorde mig glad också. Hade knappt nån tid till att köpa men jag hittade faktiskt fina saker. Ska se om hon vill ta bilder på det hon fick igår och sen andra bilder från gårdagen. Eller ja det var ju några timmar från idag också. Jag kom väll hem vid ja typ kvart över 3 och somnade halv 4. Så man är ju lite trött, men det var det värt :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D



Hahah är inte den här bilden för söt hahah

It´s Sunday

Hej alla =) Så nu har Agnes och jag fixat en ny design och header, så vad tycks??? Jag tycker den blev skit snygg så jag vill säga TACK SÅ MYCKET AGNES. Jag behövde verkligen en ny eller?

Idag har jag inte gjort nått speciellt mer än ja slappat bara och kollat på This Is It, jag måste bara säga att den filmen är bara bäst. Å jag som är ett fan of Michael blir ju bara jätte glad att dom gjorde den filmen =) Det har ju gått väldigt många rykten om han fortfarande finns eller är han död, eller blev han mördad eller begick han självmord.
Vad tror ni?

Och vet ni vad hahaha jag har inte städat min gaderob ännu.... Hur ska detta bli... Hahahha ville bara säga det =)

http://rahlenfeldt.blogg.se/images/2009/michael-jackson-this-is-it-movie-poster_54996838.jpg

http://tonicgossip.com/wp-content/michael-jackson-this-is-it-concert-pictures-249x300.jpg

http://www.cbc.ca/gfx/images/arts/photos/2009/10/26/arts-jackson-this-is-it-584.jpg

http://www.singersroom.com/video/img/2009/12/michael-jackson-this-is-it-b.jpg

Usch, man vill bara gråta...

Judith & Judith

Jag bara älskar den här =)

jag och julia battlar

Så vem var bäst?
Ni vet att om ni inte säger mig hatar jag er föralltid ♥

wannabe

Titta här vad jag härmar Agnes på de här gamla bilderna haha!
Gamla bilder, vilket fult hår man hade där. Jag ville nog vara som Agnes och odlade långt hår tror jag. Är ju trots allt hennes wannabe!
Puss och godnatt!

ny header

Gamla:


Nya:


Vad tycker ni, hiss eller diss?
Jag tycker i alla fall att den är mycket bättre!

in the club

Den här låten har Agnes och jag gått runt och sjungt på sen vi hörde den i melodifestivalen. Det var inte så oväntat att den skulle gå vidare, ellerhur?

Tror jag ska bli ihop med honom nu för han dansade så bra!

Haleboplåten

Bara jag som tycker att den är jättebra?

Godkväll!

Just nu sitter jag hos Agnes och vi har precis ätit pasta med räksås, mmmmm! Ikväll ska vi kolla på Melodifestivalen och ge Agnes sina presenter för hon fyllde år i onsdags. Hoppas hon blir glad!
Ska ni titta ikväll? Isåfall, har ni några favoriter? :)

Jessie J - Price Tag ft. B.o.B.



Tack Lill för dansen, Jag kan inte sluta lyssna på den här låten =) <3

Let´s PARTY

Hahah ja imon ska man fira Agnes för hon fyllde ju 17 år i onsdags. Och detta ska firas tycker jag =) Mer under dagen vet jag inte riktigt vad som kommr hända men slappa och blogga är väl vad jag vet som kommer hända om jag inte får nått annat i tanken hahah. Mennnnnnn, Let´s Party, Let´s PARTY hahahha Ha det gött så hörs vi.

http://www.tvalejon.se/wp-content/uploads/2010/08/party475.gif

Att äta en extra tårtbit och inte gå till gymmet, ni vet vad jag menar.

Wow, hela datorn har vartit helt sjuk. Jag har jätte hög internettkoppling men det gick inte att komma in på internet för då hade jag ingen signal, MEN DET HADE JAG JU. Jag hatar verkligen teknik, det finns inget värre än när man ska göra nått viktigt och så ska det bara krabba. Men aja nu pallar jag inte med det å skriva om det =( Men idag när jag kom till praktiken sa dom att jag skulle få en överaskning, och det vara att jag skulle gå på nån mässa eller nått på Linnéuniversitet och styla dom. Hur kul är inte det. Det gjorde min dag. Jag längtar så mycket till det nu. Hahah efter typ en timme så tog jag fram en docka och började styla, å så kom chefen och var jätte glad för att jag tränade på styling. Då känns det bra inombords, att man gör en själv glad men också en annan. Tyvärr glömde jag ta bild på stylingen, hur dum får man va ha. Men ska se om det finns kvar på Måndag, då kan jag ta kort. Jo jag måste säga detta med. Vi har ju en liten tävling på gång och det är att man ska göra en hel makeover. Det var en som kom med hår ner till armbågen och ni skulle sett slutresultatet. Hon klippte så det var kort på sidona och sen var det längre på huvudet. Men iallafall hon blev skit snygg och as cool. Det är jätte kul att se hur mycket man kan förändras bara genom att klippa sig lite annorlunda och färga.

Det är ju fredag idag och ni vet ju vad det är då som händer, jo man får träffa sina goa vänner på dansen =) Gud vad roligt det är kan jag säga. Och usch jag hade typ en egen lektion idag och då gjorde jag hip hop, nu får ni uräkta men jag kommer inte ihåg hur det stavas hahah. Men kul var det iallafall!=)

http://www.funkyfuture.net/serier/00-teknik.gif

Hahaha tycker den här bilden är hur skön som helst hahah


gräv en tunnel

Klockan 12 på natten satt vi och roade oss med detta, så nu behöver ni inte tycka att vi är konstiga för det :)

cool frisyr


Bruno Mars - Grenade & September - Cry for you




Glee Musik



 


ååh FRYSER

Usch är det bara jag som tycker att det är svinkallt överallt. Blä jag hater kyla



Gud vilken fin låt <3


H&M

Nytt från H&M


flummar!


Bilder

Här kommer lite bilder från cupcakes bakningen. Stavade jag rätt nu hahahha















Hallå erkänn att dom ser jätte goda ut, MUMS <3

Jag, Julia och Agnes

 

En snygg bild som vi tog hos Agnes. Det är jag, JULIA och Agnes som ni som inte vet =)

Är vi inte fina<3 Love you

Glee

Hej alla hahahha. Har kollat färdigt på Glee. Jag måste bara säga att den serien är bara bäst. Man kan känna igen sig så mycket. Helt sjukt bra. Fast det är lite äckligt att det likar ens vardag så mycket. Dagens avsnitt handlade om andlighet och att Kurts pappa hamnade i koma pga en hjärtattack, mer säger jag inte =)

Usch den här låten påminner mig om hemska minnen fast då är den på svenska med Tommy Körberg

(Tror jag att det var)


Jaaaaaa NICE

Ja just det, har glömt säga en sak eller det kanske jag har gjort men iallafall så säger jag det nu. När jag var på praktiken i tisdags så sa min  chef att jag skulle kunna få börja färga hår =) Hur kul är inte det =) Så om ni nån gång skulle vilja färga håret eller göra nått annat med håret t.ex. en håruppsättning eller bara styla det så får ni jätte gärna komma till salongen, Am hårdesign i Växjö vid stationen. Skit kul =) Jag tycker det iallafall hahah. Men sen vid typ kl 2 så kom det in 2 stycken som går tredje året på Procivtas och dom hade projektarbete och då skulle dom göra en modevisning på Grace. Och då ville dom att vi skulle fixa håret på modellerna =) Temat var bal så ja håruppsättningar. Chefen var ju jätte intresserad men hon visste inte vilka som skulle göra det, hon kollade på mig och sen sa:
Chefen - Men du, jag har ju sätt alla fina håruppsättningar du har gjort, vill du ta en modell.
Jag - Ja självklart men ni får ju lära mig lite mer.
Chefen - Ja men det ska jag.

Hur fränt är inte detta. Jag blev ju skit glad så jag kunde inte sluta leeeeeee.

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.35607/Image/ecd(1).jpg

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/75/12/72/756/4cf6f7cd664a8b44

http://1.bp.blogspot.com/_iw669koADuw/SJ4ULA7AfzI/AAAAAAAAAXY/Qx_W6wExaVc/s320/frisyr2.jpg

http://artefact.blogg.se/images/2007/frisyr_11_1180727839_8502561.jpg

http://homeopatiren.blogg.se/images/2009/diverse-alvas-bal-mm-039_41688908.jpg

http://sciio.blogg.se/images/2010/bal-6_77098383.jpg

http://headzone.blogg.se/images/2010/cimg0378_87940702.jpg

http://marvelicious.blogg.se/images/2010/johnny-lavoy_116333450.jpg

Ne men nått sånt här ska man kanske göra =)

Tomorrow

Ja imon är det ju skola men också dansen. Jag längar till det, det känns så skönt när man rör på kroppen och stärker den. Då får man en sån bra känsla och så ska jag dansa på fredag =) Det längtar jag alltid mest till. För att få träffa alla och det <33 Men det är ju en dag till det så man ja vad ska jag säga, fan jag glömde det hahahhah

http://www.bilboteket.se/sv3Dans09b.jpg

Haha


Katy Perry - Circle The Drain



Ååh jag tycker den här låten är skit cool =)

You wanna be on TOP

Jag tor jag somnar snart. Jag är helt slut i kroppen och jag vill verkligen sova, men sover jag nu kommer jag inte sova på hela natten. Hur bra är det då på en skala??? Men iallafall ligger jag i sängen och jag har tittat på Projekt Runway ( Ja nu kan jag inte stava!!!!), Top Model, ja en massa andra program. Jag tycker om att kolla på det. Det ger mig inspiration och en massa ideér. Jo nu kommer jag ihåg vad jag kollade på mer...OC. Erkänn att det är skit bra. Har typ kollat på alla avsnitt på TV och jag ville se repriserna men dom bara slutade sända det typ eller är det bara jag som var trög och inte såg när dom gick eller VAD?? Men men, vet ni vad jag ska äta... TACOS. Hur gott kommer inte det vara då, å jag som älskar det fast jag är mer sugen på kebab hahah Vilken liten tjockis jag är hihiih.

Idag fyller ju Agnes 17 år, jag hoppas inte ni har glömta att säga GRATTIS till henne, för det är hon värd.

http://www.nagotforalla.se/wp-content/upLoads/americas_next_top_model-6642.jpg

http://eemmaarn.blogg.se/images/2009/america-next-top-model-naima-cheetah_36227930.jpg

http://www.marshu.com/articles/images-website/articles/americas-next-top-model/antm-americas-next-top-model-3-eva/eva-americas-next-top-model-season-3-eva-spider-tarantula.jpg

http://gazela.blogg.se/images/2010/topmodel2_70615623.jpg

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/A_F/Ai_Ap/AmericasNextTopModel/season11/americas-top-model376.jpg

http://numberoneblind.blogg.se/images/2009/americas-top-model13-94_61793806.jpg

http://molkan.se/wp-content/uploads/2009/01/199vsg.jpg

http://mikkish.blogg.se/images/tyra_banks_1195850995.jpg

http://www.modelsblog.info/content/2009/05/tyra_banks7.jpg

http://misschillpill.blogg.se/images/2010/tyra-banks_l_107544544.jpg

Vad tycker ni???

I like it a LOT


Skola = BORING

Asså att man går med på att gå i skolan ett extra år. Aja vill man följa sin dröm får man möta upp konsekvenser på vägen. Men ja mer har jag inte att säga, tror jag inte hahah ne nu måste jag fortsätta med mitt arbete hahaha
Ha det bra, vi hörs =) Puss å Kram

http://blogfoto.blogg.se/images/2008/skola1_15090334.jpg

Grattis Agnes =)

Grattis Agnes på din 17 årsdag. Hoppas du får det bra idag och att du får många fina presenter. Grattis SWEATI





GRATTTTTTTTTIS <3333333

Vad är det som händer!!!!!!

Men hallå vad är det som händer. Jag haft hög statistik i ja en vecka kanske men nu vet jag inte riktigt vad som har hänt =( Är det fel på mig eller vad, ni får gärna säga vad det är som är fel. Och ja jag ska fixa en ny header men har inte haft tid till det. Men det kommer komma en =)

http://mikahh.blogg.se/images/2010/tumner_91245699.gif

Jag gick på stan idag för att hitta en present till Agnes. Om ni inte visste det så fyller Agnes 17 år imon.


Bilder










Det finns fler bilder men min dator är ja vad kan man säga =(

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya outfit:





Vad tycker ni?

HEJ!


Brrrr

Ne usch vad kallt det är. Det är kallt ute och det är kallt inne. Vad ska man gå för nånstans och värma sig. Har tatt på mig två filtar men jag tycker inte dom värmer ett skit, dom håller kylan kvar eller nått. Men men, har jätte ont i fötterna. Vet inte varför, men aja. Hahaha. Nu sitter jah och kollar på Simpsons. Jag tycker dom nya avsnitten inte är så där jätte bra som de andra. Dom har väl slut på ideer kanske. Har bytt kläder på Peter, hoppas ni tycker om dom. Det är ett nytt plagg och ett gammalt. Men jag ska bara ta lite bilder också så ni får vänta en liten stund.

http://missladyluck.blogg.se/images/2009/kallt-idag_33152704.gif

Maybee

Ja, har tänkt göra ett videoinlägg nån gång, vi får se när det blir. Ja idag har hag gjort mycket. Jag berättar mer när jag kommer hem. =) Men ha det så bra =) Så ses vi =)



Fan vilken cool frilla och person =)


Hejsan hopp i lingonskogen :)


RSS 2.0