Goodie Bags

Hahaha stavade säkert fel men jag tänkte säga lite om vad som var och vad som hände på Dag X. Det var många företag och givetvis ungdomar som har sina företag. Tävlingar och andra roliga saker kunde man göra. Det fanns en massa saker man fick och som man kunde köpa =) Hahaha det var några som kom ifrån rfsu som delade ut intimraknings produkter, det tyckte jag och dom jag gick med var lite kul :D Och man fick ju inte det en gång utan hela tiden och vart man än gick så delade dom ut det. Men det var en bra mässa =)

http://www.jobbet.se/uploads/ImageGallery/PartnerGalleries/1305/St-Sigfrid1.jpg


Vi åkte till St. Sigfrids Folkhögskola för att äta mat och vandra omkring där och jag kan säga att det var riktigt god mat där =) Men jag skulle aldrig kunna gå där för det var typ en kristen och lantlig skola. Inte min stil alls.

Kanin

Här har ni en bild av Viktor som ni nog inte har sett tidigare och som han nog inte självmant skulle visa annat än under pistolhot, men generös som jag är slänger jag in den. Är det inte den sötaste kanin ni har sett!?
Puss /Agnes

Karl Lagerfeld’s Spring 2011 Lookbook




Fan vad snygga kläderna är. Gud jag vill ha dessa kläder!!!!!

Vogue Italia March 2011








H&M Spring 2011 Lookbook | Essential

H&M:s nya huvud designer har kommit fram med nya saker:




 

Vad tycker ni?


Trussardi Fall 2011 Collection





Fan vilken snygg kollektion =)

Dag X

Ja imon ska de som går på IV och en massa andra gå på en mässa som kallas Dag X. Jag tror det kommer bli jätte kul eller så kommer det bli skit tråkigt, vi får se hur det blir. Det ska ju vara jätte många tävlingar och sånt imon så jag hoppas jag vinner nått, visst jag har typ aldrig vunnit nått så jag har inga förhoppningar men man kan ju hoppas ändå =)

http://www.ungforetagsamhet.se/sites/ungplain/files/ungmedia/Dokument/Internt/Regionalt/Kronoberg/DagX%20dokument/V%C3%A4lkommen%20till%20Dag%20X.jpg

Idag har man varit i skolan och där hände det väll inget speciellt. Hahaha jo en sak har hänt idag som är både pinsam men rolig. Jag har haft ont i munnen, typ överkäken till höger. Jag trodde det var nått allvarligt eller nått sånt så jag beställde en tid idag vid 3. Så när jag låg där men en mans händer i munnen så säger han att jag bara har en blåsa mellan två tänder. Hahaha jag tyckte att det var pinsamt. Alla brukar typ fara för att gå till tandläkaren men jag går det och kollar om det är en blåsa eller nått.  Hahah komiskt

What Are Think

Har funderat på att antingen spara mitt hår eller klippa en ny frisyr. En på salongen tycker jag ska klippa mig såhär:

Vad tycker ni?


It´s a Hallelujah Moment

Hahaha vet inte om jag har stavat fel till another i rubriken hahah men iallafall. Idag fick jag min mobil tillbaka, HALLELUJAH. Jag tappade mobilen på bussen igår och jag var helt förkrossad, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Agnes hade ringt mig hem men jag var inte hemma och hon var inte hemma så jag skulle ringa hennes mobil men jag kunde inte ens göra det för jag kunde inte hennes nummer. Då tänkte jag, fan vad man har blivit slapp asså. Jag hade skrivit upp en massa saker jag skulle komma ihåg men det kom jag ju inte ihåg. Usch, antingen måset jag ha en backup eller så får jag ta mig i kragen och börja använda hjärnan.

http://i.ytimg.com/vi/mlsd16UYYEo/0.jpg

Testa detta själv.

Hur många nummer i din kontaktlista på mobilen, kan du i huvudet?
Om du har skrivit nått i din kalender på mobilen, kommer du ihåg det utan mobilen?

SHOPPING SÅ DET SMÄLLER

Igår köpte jag en ny väska och ett par svarta byxor. Ska se om jag kan få upp en bild på det snart eller så blir det kanske ikväll =) Jag hoppas ni kommer gilla det =) Jah bara älskar min väska. Har kollat på den sen julas och nu köpte jag den. Kunde inte vänta längreb =) Hörs :D


Dagens Horoskop

Minst två personer i din yttre krets har lagt märke till din karisma.
Du får en inbjudan som du inte bör missa.


Earth Hour

Ja nu är det inte många minuter kvar på Earth Hour. Jag hoppas nu att ni har släkt ner allt för det skulle betyda jätte mycket för mig och omvärlden :) Idag har det varit en shopping dag. Mina två systrar och min lillebro har varit och shoppat skor och lite annat =) Jag köpte två converse, ett par röda och ett par svarta =) Dom var skitsnygga och på måndag ska jag antingen köpa mig en väska eller så ska jag köpa mig ett par svarta byxor. Vet inte vilket jag ska köpa eller så blir det att köpa båda. För nån timme sen eller nått så åt jag räkmackor. Det var jätte gott =)

http://www.fightpink.org/wp-content/uploads/2009/02/earth-hour-2009-countdown-already-underway.jpg

PainT

Hej på er alla =) Igår var en rolig dag. Eller ja... När vi dansade på IVÄ så var det skittråkigt. Det var typ inga som var där och vi gjorde jätte töntiga saker så man blev galen. Men efter det så färgade jag Malin. Det var jätte kul men tiden var inte riktigt på min sida. Jag gick över tiden typ en timme och 15 minuter. Så det tyckte jag var jätte irriterande för jag trodde verkligen jag skulle få mycket tid till godo men ne då. Men aja man får stressa sönder ännu mer och börja lite tidigare nästa gång.


Little Dotter

Hhahahaha skulle först skriva Big Brother men jag skrev tvärtom istället hahaha. Ne nu är det Big Brother som gäller sen ska viktor sova. Natti NAtt

http://thedadjam.com/wp-content/uploads/sleepingtoddler.jpg


Vem i Solsidan är du?

Hahah jag gjorde en test på facebook, om vem man var i solsidan och hahah jag blev mickan hahah.
Såhär stod det:

Vem är du i solsidan? - Mickan
Resultat: Mickan
Du försöker alltid att vara med i modet. är det något du inte har så måste du bara ha det. och du ska alltid försöka knäcka dina kompisar.

http://bebsan.myshowroom.se/files/2011/02/Nu-b%C3%B6rjar-Solsidan-igen-amelia-N%C3%B6je-_-Filmtips-Resetips-Filmrecensioner.jpg

Hahah visst är det kul =)

Meritförteckning

Ucsh ja jag håller på att skriva ett CV och det är inte det lättaste. Då måste man komma ihåg allt man har gjort och det. Aja det kommer väll nog snart fram =) Men idag har jag varit i skolan och det gick bra. Annars har jag inte gjort nått speciellt. Ska försöka ge mig på att läsa boken, Pojken som kallades Det. Fårse om jag läser ut den eller om det blir som förra gången då jag bara läste typ 70 sidor. Jo just det, jag hälsade på min gammelmormor och morfar efter skolan. Skulle gå till banken innan men tror ni den var öppen, ne det var den inte, jä*la bank.

http://www.barometern.se/multimedia/dynamic/00514/4554h1024_jpg_514135l.jpg

Tranedagen kommer snart

Ja idag har jag och Ramona försökte förklarat för alla vad tranedagen är för nått. Jag hoppas att det finns många fler som vet vad tranedagen är för nått. Men glöm inte bort nu att hänga upp strumpan den 24 så får ni nått i strumpan när ni vaknar den 25. Ne nu ska jag snart sova så jag tänker inte blogga mer idag.
Ni får ha det så bra, så God Natt

http://www.ulfaipel.net/wp-content/uploads/2010/06/trana_20060410_8001.jpg


Dagens Horoskop

Identifiera dig inte med en speciell känsla.
Låt även de svaga impulserna komma upp till ytan.


Get Blonde

Ja idag har varit en rolig dag. Har skrattat jätte mycket =) Men idag har jag färgat Albin till en blondare färg (ljusfärg) och det blev riktigt snyggt kan jag säga. Kommer bli ännu snyggare när han har fått lite utväxt och så fixade Ramona hans hår, ja så jag kan inte säga annat än snyggt :D Det var jätte kul och på fredag ska jag färga Malin (agnes syster) hår, eller ja bleka det. Kommer bli AWESOME. Ja om en timme är det Big Brother, jag bara ÄLSKAR det. Skrattar så jag pissar på mig. g Aja nu ska jag kolla på House. Ha det bra :D

http://ivih.spotlife.se/files/2011/02/prinsesstarta.jpg



Ska också säga Grattis till Albins pappa som fyller 49 år, så GRATTIS =)

Rent men CRAZY

ÅÅÅÅH jag skulle köpa nya skor nu på lunchen, men tror ni att dom fanns inne i satan. Neee det gjorde dom inte, så jag blev helt CRAZY. Då måste jag åka upp till Samarkand och när hinner man med det då??? Men aja nu skiter jag i skorna för tillfället. Ramona, Frida och jag har fixat med blommer och lulu. Det blev skit snyggt. Jag och Frida lärde oss MYCKET av Ramona, ahhahahahahhahahah =)


Dagens Horoskop

Lyssna inåt. Var inte orolig för att visa dina känslor.


IT TAKES A LEGEND TO MAKE A STAR

Jaaa finally. Ja jag tänkte berätta lite om vad som har hänt under helgen. Igår fyllde min farmor 60 år, så vi var i blekinge och åt på resturang. Sen efter det åkte vi till några som också var där och åt. Det var min fars morbro och hans fru. Det var jätte trevligt och vi fikade på mjölk och bullar. Ja det faller mig i smaken perfekt =) HAhahah sen åkte vi hem till Hovmantorp. Jag åkte till Albin direkt. Vi spelade kort, kollade på TV och var inne på datorn. Sen kollade vi på film, kan ni gissa vilken hahah Ja Burlesque.

http://alexandrarylander.blogg.se/images/2011/burlesque-new-poster_135576552.jpg

Jag kan ju säga att det var den bästa filmen jag har sett på ja jätte länge. Jag älskar verkligen sånna filmer. Jag kommer säkert se den minst hundra gånger ahhaha. Just nu sitter jag och lyssnar på musiken från filmen, vilken nörd man är. Albin tyckte inte den var så bra, men det var ju inte riktigt hans stil eller smak, kankse =)

http://brownsugar.blogg.se/images/2011/christina-aguilera-as-ali-rose-in-burlesque_127595125.jpg

http://beautyfreaks.blogg.se/images/2011/christina-aguilera-burlesque-makeup-smoky-eyes_137599029.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-NPbd5vn724c/TWVz3NfCaEI/AAAAAAAAAdI/C3oWLcr--2E/s1600/BURLESQUE-3.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_QNY9hPLnGlU/TTfjzj92kiI/AAAAAAAAAzs/QnlmbnD5tc0/s1600/burlesque-movie-christina-edited.jpg

http://www.homorazzi.com/wp-content/uploads/2010/11/burlesque-cher-christina.jpg

http://www.homorazzi.com/wp-content/uploads/2010/07/burlesque-movie-cher-tucci-closeup.jpg

http://afberglund.blogg.se/images/2011/burlesque-movie-photo-01_133760572_137331544.png

http://movieuptodate.com/wp-content/uploads/2010/11/Burlesque.jpg

Jag rekomenderar den här filmen till fullo. KOLLLLLLA PÅ DEN NU!!!!!

Welcome to Burlesque - Cher




 

 

Tough Lover - Christina Aguilera


TELL ME WHY

Ja då har man jobbat färdigt, dansat klart och färdig duschad. Så nu ligger man i sängen och kollar på Evan den Allsmäktige. Har sett den ett fåtal gånger men den är lika bra varje gång man kollar på den =) Men ja jag tänkte berätta lite om vad som har hänt idag. Jag skulle ju hoppa in fär Lena, kulturskolans dramalärare, men hon hade inte gett mig nått schema eller nån fakta alls för den delen. Så jag var på Hackebackeskolan vid 8 som jag trodde men jag skulle börja vid 10!!! Va fan, men visst dom två timmarna skrev jag upp, tyckte det var förjävligt. Aja skit i det nu. Vet inte hur mycket jag har skrattat idag. Det är ett par tjejer som dansar till Spice Girls och småkillarna älskar dom bara så vi har gjort Spiceboys. Ja ni skulle bara se dom hahaha =)

http://buzznet-34.vo.llnwd.net/assets/users16/brendonluver07/default/Spice_Boys--large-msg-118703429819.jpg

Hahaha så jäkla bra =)

Cut Cut, No Cut

Eller vad säger du Ramona :D Ne men det var inte det jag skulle säga utan att ja efter Nöjesnytt ja då åkte jag till albin och klippte han och drack smoothies. Det var jätte gott med smoothies och det var jätte kul att klippa Albin =) Tyvärr glömde jag att ta en bild på det, men jag hoppas ni klarar er ändå :D

http://share.triangle.com/sites/share-uda.triangle.com/files/images/2-4bestbarbershop%20257.preview.jpg

Haha så här såg han ut när jag klippte han :D

Har Aldrig Haft Så Kul

Hej på er :D Idag var det fotografering för nöjesnytt på Växjö Slott. Jag måste säga att jag har aldrig har haft så Kul. Jag kunde knappt bärga mig, jag fick gå undan lite bara för att lee, kände mig knäpp :D Men jag är jätte tacksamm för att Linda och alla andra ville ha med mig på detta. Tack Linda och nöjesnytt :D Bilderna vi tog kommer komma upp senare, vid månadsskiftet. Jag kommer att säga till när dom kommer komma upp och lite sånt. Kom på nu att kläderna vi fick från de olika butikerna, va fan vad det. Det kändes som att dom tog det dom hade mest av så att dom kunde få det sållt eller nått. Vissa kläder kunde man klökas på, ja och då ska vi inte prata om KJ stores kläder. Visst dom gjordes bra på bild men i verkligheten ja... Men ja nu ska jag inte prata mer om det utan ja Tack vill jag bara säga =)

http://www.brandrisk.se/pics/referenser/vaxjo_3.png

Måste säga att det var skit fint inne på Växjö Slott =)

ÅÅÅH NO

Neee jag börjar redan bli trött Jag vill inte vara det. Men men, ska sova efter House. Men nu ska jag kolla färdigt på det. Ha det bra =)

http://2.bp.blogspot.com/_QxQrzpsilzE/SKNYK2bFE4I/AAAAAAAAAK4/i-gM_sfCTxA/s320/sova.jpg

Mjauuu

Hahaha ja nu har man duschat och fixat grunden till håret. Ja imon blir det att gå upp vid 5. Ja för jag ska ta bussen vid 6 för jag ska börja jobbet vid Växjö Slott vid 7 tiden. Tror det kommer bli skit kul :D On ni undrar vad jag ska göra där är att Linda, jag och en massa andra ska fixa och dona till Tidningen Nöjesnytt. Så det blir nog en massa jobb :D:D:D:D:D:D

Idag har jag haft en intensiv lektion med Frida som lärare. Hon försökte lära mig alla produkter och vad dom gjorde, vad jag ska använda dom till och vad dom innehöll, ja allt det =) Det var kul och snällt av henne =)

http://www.nyabridgeskolan.se/Portals/66/pics/utbildning.bmp
Haha gud vilken ful bild, hahahah.
Just det, jag skulle skriva en sak:
- Ramona ÄR BÄST, INGEN PROTEST :D

Dagens Horoskop

Döva inte dina känslor med aktiviteter.
Använd ensamheten till att smälta och bearbeta situationen. Stjärnorna stöder detta.


When I Wanna Found You

Idag är det en lugn dag. Nästan alla är på nån kurs i malmö. Så det är bara Frida, jag och Bea här. Usch jag tycker det känns konstigt när alla är borta och det. Då finns det inte lika mycket saker att göra mer än städa iordning saker och ja städa =) Men jag har stylat till en docka som jag hoppas kommer komma upp ikväll =) Och så fick jag en sax av Frida. Skit snällt verkligen =) Tack Frida :DDDDD


Inlägg nr 600!!!!

Ja, detta är mitt 600 inlägg. Det tycker jag känns jätte kul. Det är inte alla som uppnår ett stort antal inlägg. Ne men nu kommer det komma upp lite bilder som jag tänkte göra för typ en vecka sen eller nått :D



































Vissa bilder är lite suddiga men det får ni stå ut med. Hoppas ni gillar bilderna :D

Dagens Horoskop

Du kanske måste justera dina drömmar. Det ser ut att bli bättre än du tror.


GREEEEEN

Mos på er, hahahah. Ne men hej. Idag har varit en städ dag på jobbet. Vet inte hur mycket man har städat. Har också hälsat på min syster under lunchen.  Ja men asså det var typ det som hände idag. Så jag vet inte mer vad jag ska skriva till er. Jo en sak kan jag säga att idag har jag vart gön. Hade på mig den nyinköpta gröna munkjackan. Den var hur skön som helst =)

http://www.absolutjohan.se/wp-content/uploads/2009/11/xl_a_clean_house_is_a_sign_of_a_wasted_life_1180184600.jpg

Nu ligger jag i sängen och kollar på Chuck. Jag bara älskar den serien =) Gör ni det också???

Dagens Horoskop

Vänd situationen till något konstruktivt. Du har den kreativa mognad som behövs.





Pretty Women

Ja nu ligger man i sängen och kollar på Pretty Woman. Jag bara älskar den filmen, gör inte ni det också???

http://johannaax.blogg.se/images/2010/pretty-woman_113297561.jpg
http://edwardd.blogg.se/images/2009/pretty-woman-movie-07_39105124.jpg

http://alexandraav.blogg.se/images/2008/pretty_19064506.jpg

http://laist.com/attachments/la_ryans/Pretty%20Woman%202.jpg

http://www.imariage.com/actu/images/actu8/fred/pretty-woman.jpg

Melodifestivalen 2011

Ja nu undrar jag lite om vad ni tyckte om att Eric Saade vann finalen och att han ska repressentera Sverige i Eurovison Song Contest.

Ska jag vara ärlig så gillar jag hans låt skit mycket. Hörde den för första gången igår. Så jag hoppas verkligen att han kommer långt och till och med vinna =) Det var en av dom låtarna såm jag gillade starkt. Här kommer de jag gillade skit mycket.

 

 

Ja och Eric låt med =)

Ja sen var det en låt till jag gillade men det vill jag inte säga hahahahahaha Kan ni gissa =)


Jag ber verkligen om ursäkt

Den här veckan har verkligen varit en fartfull vecka. Har hänt en massa saker och tiden har bara runnit iväg. Men veckan har varit jätte rolig och jag ångrar inget =) Så förlåt för den dåliga uppdateringen.Men jag tänkte berätta lite vad som har hänt nu i veckan on ni vill veta. I Måndags hände det nog inget speciellt, tror jag. Inte i tisdags heller för den delen. Onsdagen var jag i skolan och jobbade röven av mig. Varför? Jo för att nästa vecka kommer jag inte vara i skolan för på onsdagen blir det jobb med tidningen

http://vaxjo.nojesnytt.se/Filer/Vaxjo/omslag/omslag-mars-2011.jpg


och på torsdagen kommer jag jobba som dramalärare i Lessebo. Tror det kommer bli jätte kul. I torsdags jobbade jag som danslärare åt Lotta. Det var jätte kul förrutom sista klassen för dom lyssnade inte ett skit på en förrens man blev förbannad. Men jag tog det inte personligt. I fredags, ja det var verkligen den bästa fredagen på länge hahahh. Jag fick klippa och slinga. Visst det visste jag ju men ändå. Det gick jätte bra men klippningen tog ju lite lång tid men va fan jag har ingen utbildning. En kollega hjälpte mig jätte mycket, eller jag typ alla hjälpte mig. Det var skit kul för jag lärde mig jätte mycket, som te.x. olika tekniker och sånt. Jag är väldigt tacksamm, jag finner inte ord för det.

http://tesseflickan.blogg.se/images/2010/img_7810_101319753.jpg



Igår kollade man på melodifestivalen och filmen The Tourist hos Albin. Det var kul. Idag har man spenderat dagen hos min syster som är på sjukhuset. KRYA PÅ DIG

SALONGEN SOM GÄLLER

Ja imon är det salongen som gäller. Det känns som man kommer få göra mycket imon. Vet inte varför jag känner så men det gör det bara =) Ne nu ska jag plocka iordning sen ska jag gå och lägga mig.
Tack alla för den här dagen =)


I`M SO TIERD

Hej alla. Jag kan ju säga att jag är skit trött. Har jobbat i 12 timmar och jag är hungrig eller ja jag har precis ätit men aja. Men det har varit en jätte bra och rolig dag. Visst en klass var ju inte jätte rolig men man ska ju aldrig ta något personligt. Sen efter skolans arbete så var man på den frivilliga dansen och jobbade.

Ne nu ska jag duscha, kolla på Chuck och sen blir det Big Brother. Kommer bli härligt med en dusch =)



Hahah känns lite så nu =)


ALLLL WORK WORK

Ja nu har man lunchrast. Det har gått jätte bra, visst vissa har väll varit lite stökiga men så är det ju alltid. Mer kan man väll inte begära av dom =) Man får ta dom med en nypa salt, hahahaha vet inte varför jag skrev så =)


DAGS ATT SOVA

Ne men nu är det nog dags för att sova en bra stund. Visst jag är inte ett dug trött men jag kommer att bli det imorgon om jag inte går och lägger mig. Sov gott alla =)


Färgning

hahahahha ja nu håller man på att färga håret så det r lite som coca cola. Jag tror det kommer bli skit bra =)




Dagens Horoskop

Barndomsminnen för dig samman med en person du inte sett på länge.
Trygghet och harmoni fyller dig.


KLADDKAKAAAA

Mummmmms. Pappa och Linus håller på att baka en kladdkaka. Gud vad gott det kommer bli =)


Svar till frågestunden


Är du gay?

- Nej det är jag inte.

Är du oskuld?
- Ja det är jag, vad jag vet hahahahah

Hur gammal är du?
- Jag fyller 17 detta året =)

Vilken linje går du?
- Jag hoppade precis av Media, men efter sommaren så går jag frisör.

Hur många barn vill du ha?
- Asså helst vill jag inte ha nån men 1 men då blir den så ensam så två kanske, men INTE fler =)

Vad tycker du om barn?
- Jag tycker tycker jätte mycket om barn men ibland så ja... 

Vad tycker du om storbloggarna?
- Jo men jag tycker dom är skit smarta, för dom har ju blivit kända pga sin blogg, i like them. Och så har dom ju så bra bloggar =)

Vem är den bästa bloggerskan och bloggaren? (Alltså kvinnlig och manlig)
- Oj den var svår men då måste jag säga Christoffer Rahlenfeldt och Kissie.

Vem är din absolut bästa vän? Varför?
- Albin och Agnes är mina absolut bästa vänner. Men även Julia, känns som man har känt henne i en evighet =) Jag är så tacksamm för er 3.

Vilka bloggar läser du?
- Jag läser rahlenfeldts.blogg.se och chrstffr.blogg.se och kissies.se . Jag tycker dom är skit bra =)

Har du aids?
- Vafan hahah nej det har jag inte hahahah vilken fråga =)

Vem är snyggast i hela världen? Du får inte säga dig själv.
- Asså ska jag vara ärlig så vet jag inte. Det är en väldigt svår fråga =)

Vad tycker du om plastikoperationer?
- Jag tycker det är bra faktiskt. Det finns ju vissa människor som behöver ha en plastikoperation. Och sen tycker du inte om en viss kroppsdel så är det väll helt ok för mig att låta det bli fixat. Men man ska ju aldrig ÖVERDRIVA!!!

Är stora bröst sexigt?
- Ja det är det men jag är mer för rumpor tror jag, ja men det är jag =)

Tycker du mycket om din mamma?
- Ja absolut!!! Vem gör inte det? Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne =)

Din pappa?
- Jo men han är en jätte bra pappa =)

Vad brukar du göra på fritiden?
- Blogga, dansa, shoppa och är med kompisar =)

Vad skulle du vilja bli om inte frisör?
- Jag skulle kunna tänka mig att jobba i en kläddbutik =)

Kan du skriva min svenskuppsats?
- Eeh nej!!!

Vilket djur är sötast?
- Katttttt!!!



Är du aggressiv?
- Hahah nej fråga vem som helst =)

Har du synfel?
- Nej det har jag inte =)

Vem är du?
- Jag heter Viktor Sandberg. Jag fyller 17 år den 15 december. Jag gillar att dansa, fixa hår, mod, festa och va med kompisar =) Mer vet jag inte vad jag ska säga om mig. Ni får läsa min blogg så får du kanske det du söker =)


TURN AROUND

Jaaaa work + money= SANT. Ja imon ska man jobba en hel dag som drama och dans lärare =) Hur kul kommer inte det bli då. Men ja och vad ska man göra då??? Lite vet jag ju vad jag ska göra men aja va fan =) Jag får ju pengar för det och vad gör man inte för lite pengar.



Ja nu hoppas jag på att nån kan färga mitt hår, MAMMA =)


Bottega Veneta Fall 2011 | Milan Fashion Week






Dagens Horoskop

Bitarna faller på plats. Nu är du hel och kan gå vidare i livet.


In The Club, åååh.

Hahahha kom inte på nån rubrik och sen sattes in the club på så jag bara asch va fan =) Men aja idag har jag inte gjort nått speciellt. Jag hälsade på min syster på sjukhuset. Usch jag hoppas verkligen hon kommer må bättre snart. Man ser på henne att hon verkligen vill komma hem, och jag förstår henne. Gör inte ni det? Men jag tänkte besöka henne på fredag eller kanske imon, vi får se. Så ni vet om jag inte skulle blogga men jag kommer nog hinna med det också =)



Ja nån dag i veckan så ska jag färga mig. Min utväxt har blivit förjävlig!!!


Fettisdagen

Hahahah många har kommenterat, men hallå är det inte fettisdagen. Och jo det är fettisdagen men det är också internationella kvinnodagen =) Aja nu pallar jag inte bry mig med!!!



Vill ni veta en sak, jag har inte ätit nån semla och vet ni varför? JAG HATAR GRÄDDE!!!


Internationella kvinnodagen

Ja jag hoppas ni inte glömmer bort att fira all kvinnor idag. Idag är det ju internationella kvinnodagen.
Med detta inlägg så grattar jag alla kvinnor.
Hoppas ni får en bra dag.




Vilka kvinnliga förebilder tycker ni förtjänar att lyftas fram?

WHY IS THE WORLD SO CRUEL

Varför är världen så grymt elak. Varför skulle det hända just henne. Jag vill bara att hon ska bli frisk. Man blir bara deppigare och deppigare när man hör det. Jag vet att hon hatar det men det hjälper henne att vara där. Att vara så ensam är inte kul men jag kommer att besöka dig. Du finns här oss mig och jag kommer inte släppa dig.


Burberry Spring 2011 LookBook









Den här kollektionen är väldigt stark. Jag älskar den kan jag säga. Jag vet inte mer vad jag ska säga, jag är mållös =)


Big Brother

Hahahah ne nu är det Big Brother som gäller =)


Some Nice PICS!!!






















Hahahha om ni undrar så har jag klippt mig =)






HighWon - Från Hjärtat

Har hittat en as bra låt. Ni måste lyssna på hela!!!!


Dagens Horoskop

Var öppen och spontan. Många energier samverkar till goda resultat.



Lady Gaga - Born This Way Offical Musicvideo


Bilderna kommer upp snart!!!


H&M Spring 2011 Campaign





Jag tycker den här kampanjen ser väldigt slapp men ändå väldigt snygg ut =)

Vad tycker ni om den???


Påminn Frågestund

Glöm inte att jag fortfarande har frågestund till onsdag =)


Christian Dior Fall 2011 | Paris Fashion Week







Jag tycker den här kollektionen talar för sig själv =)


Dagens Horoskop

Du lyser som solen och drar till dig allas blickar.


Bambi på hal is =)

Hej allihopa. Idag har jag, Albin och Timpa vart på isen och åkt skridskor. Jag tyckte jag var jätte duktig men jag vet inte om dom andra tyckte det. Jag trillade faktiskt bara en gång, det är faktiskt duktigt av mig, eller tycker ni inte det =) Kände mig lite som bambi =) Jag tyckte det var hur jobbigt som helst att åka skridskor. Det kändes som man sprang marathon eller nått =) Men det var mysigt, hahah, lät ju lite konstigt men vi hade varm mjölkchoklad med oss =)

Jag har lite bilder som jag tänkte visa upp, från kalaset och outfit for peter men jag har inte riktogt tid till det. Jag ska försöka få upp det till imon =)


Dagens Horoskop

Kolla in stjärnorna nästa gång du är ute sent. En del av dig finns där uppe.
Du kan känna det rent intuitivt.


What has happened this week

Jag tänkte berätta lite om vad som har hänt den här veckan.

I måndags
kollade vi ut balklännigarna som dom skulle ha på modevisningen igår.

I tisdags
fixade jag och Ramona iordning sakerna och lite sånt tills modevisningen. Det var jätte kul. Jag fick lära mig saker man kunde göra med löshår. Det var jätte roligt.

I onsdags
så var jag i skolan.

I torsdags var jag på Amår, Arbetsmarknadsdagen, och det ägde rum i Linnéuniversitet i Växjö. Jag kan säga att det var väldigt lärorikt och jag fick styla en massa kunder och så fick jag prata en massa engelska. Det var absolut det jobbigaste kan jag säga, jag har nog aldrig varit så nervös för att prata engelska. Men det gick bra förrutom att jag glömde bort hur man skulle säga blunda, close your eyes, men jag glömde bort det så jag försökte visa det hur dom skulle göra och det så ju hur dumt ut som helst. Mina kollegor bara skrattade åt mig =) hahah men det var kul. Efter detta så ringde Lotta, min danslärare, till mig. Hon erbjöd mig ett jobb. Lena som är dramalärare där på kulturskolan, hon klarar inte av att ta skruvborna själv, så då undrade dom om jag ville hjälpa till och jag skulle få lön för det. Detta skulle äga rum på onsdagar och då är jag ju i skolan, men rektorn sa att jag skulle kunna plugga distans. Jag hoppas verkligen på att detta kommer att funka så som jag då har tänkt ut. Det skulle vara perfekt, men inget är perfekt här i världen =)

Igår var det modevisningen på Grace. Dagen gick åt att creppa, våffla håret, man hade jätte ont i tummarna sen. Vi som skulle gå vidare sen från salongen till Grace, vi var hungriga så vi gick till Lagerlunden och åt jätte god mat. Jag åt en toast med skagenröra på och löjrom. Riktigt gott kan jag säga er. Sen fick vi göra lite små justeringa på håret efter att dom hade satt på sig klänningarna.

Idag kommer jag gå på kalas till min kusin. Jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal han blir men det ska bli kul iallafall. Efter det kommer jag och Albin hitta på nått skojsigt. Vi får se vad det blir =)

Nu blev det väldigt mycket text men jag ville ändå berätta detta för er läsare, å jag vet att jag inte har uppdaterat på länge så ja.

http://photos.posh24.com/p/200400/z/roberto_cavalli/roberto_cavallis_modevisning.jpg

Bilde från modevisningen kommer att komma upp men jag vet inte när, jo när jag får bilderna =)

This Week Have Become My Week

Den här veckan har verkligen varit min vecka. Det har gått så bra för mig och ja jag vet inte allt men den här veckan har varit min vecka. Jag skulle göra allt för att få göra om den. Jag har lärt mig så mycket, jag har fått jobbförfrågan och jag har fått hjälpa till i en modevisning. Det kan inte bli mycket bättre =)

http://alexandraekstrand.blogg.se/images/2011/myy_129053206.png

OnePiece

Ååh dom ser så himla härliga ut. Jag vill ha en sån!!!

OnePiece Fusion Navy/Gray

Kids OnePiece Grå

Klicka på bilderna så kommer ni till hemsidan =)

Chris Brown - Beautiful People ft. Benny Benassi

Här är Chris Browns nya låt =)

Hope you like it :D


Lycka till i framtiden Carro =)

Ja idag var sista dagen för Carro på jobbet. Hon ska nu söka vidare och göra lite impulsiva val. Det jag vet är att hon sla flytta till Oslo. Så det blev lite tårta. Tårtan var jätte god. Jag vill också tacka jätte för all din hjälp, alla saker du har lärt mig. Jag hoppas det bästa för dig. Ha det så bra och jag hoppas vi hörs och ses nån gång mer =)







Dagens Horoskop

Var inte rädd för konflikter.

Saken kommer att redas ut till din fördel.


ÅÅH NICE

Jag kan bara säga NICE. Det var hur skönt som helst att sola solarium. Hahaha jag somnade till och med. Jag hade så ont i fötterna och så bara låg man där och bara NICE. Jag väcktes av att lamporna slockandes, blev nästan lite rädd, hahaha. Jag vet inte om jag blev brun men det kommer väll snart =). Men efter det var det hur skönt som helst att gå en längre promenad än vad jag brukar göra =) Men när man väl var hemma så kände man en ljuvlig doft. Vill ni veta vad det var??? KLADDMUFFINS!! Jag vet inte hur många jag åt, ne inte så många faktiskt hahah.


http://lillakakan.files.wordpress.com/2008/02/kladdmuffins.jpg

Mums


SOLARIUM

Gaaah, vad jag är vit. Ne efter jobbet så ska jag sola mig. Man är ju som en blekmes, om man kan säga så. Så det kommer bli riktigt nice kan jag säga =) Att bara ligga där och gotta sig =) Ha det gött så ses vi ikväll =)



LÄNGTAR!!!


RSS 2.0