Skönt

Vaknade nog för en timme sen och har redan börjat med att gå in på datorn för att blogga men också rippa ett par skivor såsom:
Moulin Rouge




Absolut Dance



Det är bra låtar på dom skivorna.Det är skönt att man har sportlov imon,vad jag ska göra vet jag inte riktigt.Igår var jag hos Albin och vi kollade på film,spelade wii och åkte skidor, jag gick mer med skdorna för jag typ aldrig har velat åka sidor för när jag sist försökte så bröt jag nästan armen, men nu så.Agnes har ju åkt till Vietnam om ni inte visste det redan och jag vill också åka till ett varmt ställe eller rättare sagt utomlands förrutom Danmark.Ne nu ska jag äta frukost, blir nog yoggi och fruktsallad för det är jag sugen på=)

=)

Sitter i skolan och gör inte så mycket.Efter spanskan och man skulle äta så träffade man Nathalie och det var jätte kul, för det var länge sen vi sågs och ja vad mer ska man säga om henne, hon är speciell för mig.

 

Ha det så bra nu =)

hejhej

Hej på er alla.Sitter vid datorn och ska göra min och rickards power point, hoppas vi blir klara snart.Idag ska man dansa och jag hoppas vi blir klara och kan gå vidare till nästa dans för det är rätt många vi ska göra.



Den här är så jäv'a bra.



Den här också

Dans

Så jävla bra dans och musik:

mm

Är det bara jag som tycker om denna:


Nationella

Tjoho idag har man haft nationella i tre timmar och det var fan förjävligt.Efter skolan ska man dansa och ha danslektioner och det kommer bli kul =) På nationella skulle man skriva om en sak och det kändes bra men när det känns bra för mig går det åt helveter så ja vi får se hur det blir.Nu ska man göra sin power point men man gör ju andra saker också =)

Kollade på moulin roughe för ett tag sen och den är så bra.




Är skit bra.Kolla på det.


Trött

Idag har man gjort rätt så mycket.Man har vart i Växjö hos tandläkaren och det gick bra hoppas mina tänder blir bra snart så man kan slippa tandstälningen.Man har också vart i Sjukhuset hos min gammelmormor för hon mådde inte så bra och hade ont för ett tag sen men nu hade det blivit bättre, och det var ju bra.Sat på bussen och var skit trött så man somnade nog ett par gånger * usch(men det var skönt men jobbigt).Ska snart ha danslektion för Lotta skulle göra nått i Hovmantorp.Aja orkar inte skriva mer.

 
Hade ingen bild på henne så det får bli denna =)


Mustafa

Den här låten är skit rolig och bra. Och kan ni fatta att det är Queen.


Ajjjjjj

Är hos Albin och vi sitter vid datorn.När vi skulle byta dator så skulle jag sätta mig i den och trillade baklänges, gjorde så jävla ont.Idag har vi bakat kladdkaka eller vad det var.Men när vi var färdig och skulle skära upp så bara rann det ut en massa fett och ja det var en massa fett i den.Vi har också vart ute i snön och det var skit kallt.Men en sak var roligt.När vi skulle äta (kroppkaker) så tog jag bara en och värmde men sen när jag åt upp ville jag ha mer men då hade Albins mamma plockat undan och vilken min jag fick haha.Åååh har så jä*la ont i ryggen.


Hej

Idag har man inte alls gjortt speciellt men det har ändå vart en bra och avslappnande dag. Jag skulle åkt till stan idag men det blev inte så, vet inte varför pallade väll inte. Men jag ska ju till stan på Måndag och då ska jag lämna in mitt id-halsband för att skriva in mitt namn och se om man kan hitta lite nya kläder.

Asså jag vill verkligen ha en mini-pc men jag hittar inte någon billig eller bra. Om det är någon som vill bli av med sin så skriv gärna till mig =)

Usch är det nägon mer än jag som hatar söndagar.Dom är så jävla dryga.

Är det någon som tycker att jag ska färga mitt hår mörkare?

Grattis

Idag är det Agnes 16-årsdag så jag hoppas det är många som har sagt GRATTIS till henne. Är sugen på att köpa en ny mobil men vet inte vilken man ska köpa.Och är det någon som vill köpa min mobil så kan ni antingen säga det till mig i skolan eller skriva en kommentar.Det är en Sony Ericsson W302:

Är i bra skick, minneskort, USB-sladd,laddare,hörlurar och lådan som den låg i.Den är 1 år.Det jag vill ha för den kan den som vill köpa den och jag prata om.

Ja idag har man inte gjort så mycket mer än att försöka lära sig att spela gitarr, och det var skit svårt men det är ju därför man har musik i skolan för att lära sig =)

Grattis AGNES


RSS 2.0