MusikvideoJävligt bra

Melodifestivalen

Ja det var ju kul att Anna vann men jag tykte faktiskt att Keep on walking skulle vinna för jag tror att den skulle nog komma längre än vad Anna skulle göra.Men det var kul att det var så många som var så bra men vissa lät förjävligt som tex KOM, man blev chockad och att den hade kommit vidare till final.

Anna Bergendahl - This Is My Life (vann om inte någon visste)


Och låten är bra Hampus :p

Salem Al Fakir - Keep On Walking ( kom tvåa)
Den är också mycket bra

Eric Saade - Manboy


Den var ok

Ja orkar inte lägga upp fler nu men ja.Idag har jag städat mitt rum och ändrat om lite och det blev bra och det trodde jag inte.Igår var jag på IKEA men jag hittade inget.HA det BRA hej då =)

Some funny pictures

Gick igenom Agnes och Ellies gamla blogg och hittade lite bilder som är flummiga, fula, söta och mer vet jag inte vad jag ska säga om bilderna:
När vi dyngnade

Ja det var några av många bilder. Ha det bra

Tacos

hej allihopa. Nu är jag hos min moster, min moster man och min kusin och vi har ätit tacos, det var jätte gott.Sen fikade vi på chokladbröd, russinkaka och vetelängd.Vi har spelat wii och jag har nog aldrig haft så kul, att kolla på min pappa försöka sidhoppning och ska försöka styla och det går åt helvete för han. hehe. Egentligen skulle jag till stan men agnes och dom kunde ju inte svara på sina telefoner så man var i stan 5 minuter kanske, för jag skulle byta storlek på en tröja som var för liten.
Min kropp är helt död för igår på dansen uppvärmde vi ordentligt och då får man jävligt ont i kroppen och ännu mer när vi inte har gjort det på länge.Aja ska försöka slå min morbro på tennis för han tror han kommer att vinna ( kanske) Ha det bra =)


Min moster Sandra och min kusin Alma =)

mm

Ja hej idag är det dans och man får hoppas det går bra.Idag hade vi engelska läxa och det kändes väldigt bra så man får hoppas på ett bra betyg. Om ni vill höra flera bra låta ska ni gå in på den här länken http://www.myspace.com/sophiaberg83 för där är det riltigt bra låtar. Ne nu ska jag gå och byta om men ha det bra. tjo ho


Nya kläder

Den här veckan har jag köpt:T-shirt från Snitz:T-shirt från Snitz again:Chinos från HM:Hoppas ni tyckte det var snygga kläder.
Idag ska Ellie ha konsert och sen ska hon, jag och några till göra nått ikväll.Aja ska se om jag kan hitta lite kläder på internett.Ha det bra.

neej

Har haft redovisning nu i spanska och det gick väll bra ( antar jag).Idag har jag också haft no prov och det gick förvånatsvärt bra men jag vet inte för jag har en sådan otur.Iadg fyller Mohammed år så då ska vi fira honom, jag tror han fyller 23 år.Efter skolan ska jag och Sara till stan för att fixa tårta till han och jag ska hämta mitt id-halsband (hoppas det blir snyggt skrivet).Det är inte mitt men det kommer upp en bild på den.
Ha det bra alla hej

RSS 2.0