Pratar i telefon

Sitter i telefon med Agnes i telfon, ja vi pratar om en viss Julia som äter en massa plopp, hon rullar på gatan. Haha =) Det är jätte kul. Nu pratar vi om en masssa barn haha. Ja precis men aja haha nu ska jag =)

Ja nu måste jag gå blääää hahahahsha

Elie Saab Spring 2011 Couture | Paris Haute Couture


En sak som alltid är konsekvent om Paris Haute Couture är Elie Saabs romantiska och sagolika-esque klänningar, och vår / sommar säsongen 2011 tycks vara något undantag från regeln.

Med mjuka lavendel, silver och gula nyanser, de senaste couture utflykt med en rad sequined och spets plagg från knä till golv-längd-, en historia om harmonisk elegans.



Jag tycker den svarta klänningen är den snyggaste <33


Kashma & Jag

Är vi inte söta =)


H&M

Vilken av dessa outfits tycker ni är vårigast hahah


PÅ jobbet

Hej alla. Tänkte uppdatera en liten snabbis. Just nu jobbar jag men det är rätt lugnt, så jag kan blogga, det är ju bra för er och mig för då har dom tid till att lära mig lite om frisör yrket =) Jag har inte gjort nått speciellt idag, typ...

Vad har ni gjort idag???

Jo nu kom jag på, jag var ju och hälsade på min klass idag på morgonen, visst jag träffade ju inte alla men jag träffade Anna, Lill, Kashma, Omar och Fredd. Det behövdes kan jag säga er <333



Jag hoppas ni inte märkte nått hahaha


Jobbar

Men gud. Hade gjort ett inlägg om vad jag hade gjort idag och så raderade jag det nu, åååh hur dum får man va egentligen


Iceberg Spring 2011 Campaign

Iceberg Spring 2011 kampanjen blev fotad av duon av fotografer Mert & Marcus och inkluderar Malgosia Bela.


Jump in your bed

Ja nu ligger jag i sängen och kollar på 2 1/2 men, som jag brukar på söndag kvällarna. Men när det är slut så ska jag nog gå och lägga, börjar bli väldigt trött. Men jag hoppas ni får en bra vecka och kom ihåg:

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Är det bara jag som vill att Andra Avenyn ska börja igen, det är ju så jävla bra ( Usch man får ju inte svära).

Vad brukar ni göra på söndag kvällarnra?

http://madelino.blogg.se/images/2008/andra_avenyn_1212364846_5856924.jpg

http://bergstromolivia.blogg.se/images/jonasbane_1208707446.jpg

http://www.nogg.se/upload/15856/blogg_212235.jpg

http://natashaanderlunda.blogg.se/images/2008/00000andraavenyn_22655537.jpg

http://img.unt.se/Article_Images/468_10141101GemensamJohanna_osterman_Kittyfight.jpg

Knock Out

Thank you

Du är bäst och guld värd, jag vet inte vad jag skulle göra om jag förloarde dig. Du finns i mitt hjärta och där stannar du. Vi har minne tillsammans som jag aldrig kommer glömma. Jag har känt dig i minst 5 år men det känns som jag har känt dig i en evighet. Jag kommer alltid finnas där för dig och jag hoppas du finns där för mig. Om du behöver gråta så har du min axel att gråta på. Jag är så tacksamm för att du finns <3

/ Agnes

I have a best friend of the opposite sex,

and they mean the whole world to me.

We're not dating and yes, we do laugh together,

that isn't flirting, it's called a joke.

I can tell them secrets and they will keep them.

I can trust them with my life

and they make me smile on a daily basis.

Viktor ♥

Söndag

Ja idag har inte varit nån händelserik dag precis. Jag har städat, gjort iordning min gaderobe och ja jag vet att jag gör det varje söndag. Men vill ni veta varför. Jo det ska jag säga er. Tänk när man har den jätte städat och då vet man precis vart alla kläder ligger, och då slipper man leta och dra ut allt. Och sen när det blir fredag då har jag dragit ut allt för att jag kanske inte ville ha den outfiten så ja, på söndag morgon ligger det rena kläder på golvet, gaderobsdörren, inne i gaderoben, hängande på krokar eller på sängkanten. Aja det var kanske inte en jätte bra förklaring men jag vill ha ordning och reda på mina kläder och mitt rum hahahhaha Söndag är det ju idag och ni vet vad det betyder, SCONES, ja och det ska bli gott =) Ne nu ska jag ja jag vet inte vad jag ska göra men kolla på bloggar eller nått annat, aja.

http://elinmix.blogg.se/images/2008/scones_12813933.jpg

Gott

Hjälp

Ne vad svårt detta var. Har ju slutat på media och sen fick jag uppsatser jag skulle göra för att få betyg i 2 kurser för dom skulle jag få betyg i. Jag fick reda på att jag fick VG i datakunskap. Det var ju jätte kul tycker jag iallafall =) Men nu så skulle jag ge mig på en nya uppsatas men den var skitsvår, hur fan ska man kunna klar den. Jag kommer inte kunna göra det utan hjälp.

Har varit inne på asos.com och jag tror att jag ska beställa lite, typ ringar, armband och lite annat. Vet inte än!!!


Yamm

Mmm gott. Nu har jag ätit färdigt och jag måste säga att det var sjukt gott. Ville äta upp allt men jag orkade inte mer än 2 mackor. Pratade med Agnes innan, hon hade varit i Växjö och köpt födelsedagspresenter =) Vi ska se sen ikväll om vi skulle hitta på nått =) Nu sitter jag och min syster och kollar på 102 dalmatiner =)

http://miizing.blogg.se/images/2009/51czkr8dqal_46871287.jpg

http://www.dvdforum.nu/images/recensioner/2008/1120/102_01.jpg

Mysigt

Hej igen =) Har startat en brasa jag och min syster, det är jätte mysigt. Kom precis in för jag var ute i garaget och högg, så nu kan vi elda hela natten lång =) Har kollat igenom en massa bilder och såg bilder från avsutningsveckan från nian och ja jätte kul. Snart ska mamma laga tonfiskröra och det ska bli så gott, jag älskar det =)

http://maijabergholtz.se/wp-content/2009/11/brasa.jpg

The Last Week At Bikupan part 3



































































As nice vecka =)



The Last Week At Bikupan part 2





























































Vänta lite, jag ska bara kolla vad jag har gjort med mina naglar, Sanna. Ne jag bara skojar =)























Peace Out

The Last Week At Bikupan part 1

































































































Vilket fult hår man hade bläää


















Jean Paul Gaultier Spring 2011 Couture | Paris Haute Couture

Jean Paul Gaultier som presenterades vid Paris Haute Couture, en fantastisk samling bland av engelsk stil punk med en fransk nivå av finess och glamour för våren / sommaren 2011 säsong.

Designern Gaultier har alltid varit en lysande skräddare och han använde sig av det legendariska handarbetet av haute couture till detalj av hans mest välkända mönster som är ovanligt chic!


Brooke Knows Best

Shake that as for me, shake that as for me. Tack Agnes för att du gjorde ett inlägg igår, jag hade en massa annat och göra. Jag håller med dig Agnes om att det är oaceptalet för mig att inte blogga. Men jag ska försöka blogga mer och när jag inte har tid så har jag inte det men jag ska göra mitt bästa. När man har jobbat en hel dag , vaknat vid 7 och sen är man inte hemma förren 7, då är man skit trött. Jag är det iallafall. Men nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort och ja lite om idag. Denna veckan har varit rolig men jobbig. Jag har lärt mig en massa nya saker och det är jag glad för =) Som t.ex. hur man fönar, vilken vinkel man ska ha och hur man fönar för just din frisyr, och hur man kan locka håret med en plattång. Visst det kan jag men nu vet jag mer om det. Jag har gjort flera frisyrer denna veckan men glömt ta kort på den jag gjorde igår. Som ni alla vet fick jag ju en förfrågan att dansa avancerad jazz i växjö, det har jag hållt på med typ 4 gånger men behövde tyvärr sluta för flera orsaker, stressigt, pengar, hur jag kommer hem eller ja ttyp det. Men jag vill säga att det var jätte kul och hade verkligen velat vara kvar. Det skulle vara en annan tid bara =( Men jag är kvar i Lessebo och dansar och det vill jag verkligen. Visst det har varit upp och ner gånger på det också men vi är en familj och sånt händer ibland. Jag har lärt mig så mycket där och fort många nya vänner och det vill jag inte släppa så bara. Igår var jag ju hos Albin men sen fick jag gå hem för jag skulle färga min systers hår. Det blev jätte bra =)

Idag har jag duschat, fikat och nu bloggar jag och kollar på Brooke Knows Best =) Tycker det är jätte bra, vistt jag har typ sätt alla men ändå. Det är inte den ända serien som jag kollar en massa på. Ikväll vet jag inte vad som kommer hända men det får vi ta med en nypa salt hahahah Men nu ska jag hitta på nått kul =) Ha det gött för FAN hahahahah

http://fjiidaa.blogg.se/images/2010/brooke_70751335.jpg

http://againstallodds.blogg.se/images/2008/brooke_hogan11_21889824.jpg

http://xa.yimg.com/kq/groups/15597173/homepage/name/467284?type=sn

Tycker inte ni om den serien =)


Agnes här igen

Viktor har i princip inte uppdaterat alls idag, helt oacceptabelt. Och han undrar varför hans statistik går neråt!? Iaf så bloggar jag nu åt honom igen för att inte alla hans läsare ska sticka och tänka "Fan, vilken seg kille, han uppdaterar inte, och när han väl gör det är det om modevisningar!", det vore ju himla dumt. Men asså, lite bra att Viktor har en modeblogg. Just det faktum att han är kille och friserar och håller på gör ju folk intresserade redan där! Perfect!
I alla fall så har jag haft världens tråkigaste dag, har inte gjort någonting. Stört! Också kunde jag ju inte vara med Albin och Viktor heller för att jag ska in tidigt till stan imon eftersom att jag fyller år på onsdag. Min mams och paps tänkte köpa presenter till mig när jag står jämte, känns bra! Men såatte... Eftersom att jag ändå är uttråkad kan jag ju skriva lite, hjälpa Viktor och sådär (vi kan snart börja kalla bloggen för vår istället för hans) fast jag inte har något vettigt alls att skriva, men det kanske ni märker ni söta modeintresserade gosingar :)

La egentligen bara upp den bilden för att sörja mitt röda läppstift som har försvunnit...


L8R DUDES! ♥


Flummmmmm

Hej =) Jag är jätte flummig, jag vet inte varför, jo men jag är jätte trött och hungrig. Nu är jag hos Albin, vi gör väll inte så jätte mycket. Agnes skulle ha kommit men hon var trött och det är jag med men jag blir flummig istället hehe. Senare ikväll ska ja färga min systers utväxt. Det kommer bli kul. =)

http://quiz.passagen.se/media/images/0/22/26/2226/image_1_7839LOGO.jpg

kolla vad söt nawwww

Gästbloggning, Agnes och Julia


Hej hej Viktors blogg!
Det är Agnes och Julia som skriver! Vi är inne på Viktors blogg och har nu fått reda på hans lösenord så vi kan våldgästa när vi vill! Nejmen han har inget internet just nu sa han, så vi hjälper gärna till. Vi sitter och kollar på en blödanade chokladfisk från en Ben&Jerry's burk med smaken Phish food.... Vi brukar mata hajarna i akvariumet med det (: Dom gillar det, men får lite sockerkick, men det är bara roligt när dom börjar bita efter änderna. Iaf har vi nu varit inne på Viktors facebook och bytt profilbild från
till
För vi tycker den är helt underbart fin! Särskilt med tanke på att det framhäver hans haka (Julia är förövrigt VÄLDIGT svag för rumphakor) så vi tycker verkligen att det är den bästa bilden på Viktor ever.
Nu ska vi fortsätta med vad vi höll på med, fisken kan ju inte ligga där och känna att ingen bryr sig, så!
Ha en trevlig kväll!
/ Agnes och Julia

Robyn - Criminal Intent


brett dennen - ain't no reason


Donkeyboy - Ambitions


Swordfish

Har precis gott igenom min uppvärmningsdans som jag ska ha imon. Hoppas alla tycker den är bra =) Men nu sitter jag och kollar på Swordfish som går på 6:an nu. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, men det jag ha sett är väl ok än så länge. Ne nu ska jag duscha och sen ska jag nog sova, är jätte trött =( Så god natt på er =)

http://linaabjornemalm.blogg.se/images/2010/katt_23427689_107687885.jpg

Gud vad söt den här bilden är <3

Tycker inte ni det???


110126

Ja idag har jag vart i skolan. Fick jätte mycket gjort, det är ju bra. Annars har jag inte gjort nått speciellt idag. Men ligger nu i min säng, som jag brukar typ vid den här tiden. Men jag har laddat upp en massa bilder, jag hoppas dom roar er, det gör dom för mig i allafall. Usch jag är jätte varm och jätte trött, men jag vet inte varför. Jo visst jag la mig sent igår för jag kollade på filmen 50 first dates. Jag tycker den var jätte bra. Om det är en regnig dag eller nått så tycker jag att ni ska kolla på den. Jag längtar till den 28 januari. Varför? Jo för det är då burlesqe har premiär. Ååh jag vill verkligen se den. Men ja vi får se hur det blir sen. Ne nu ska jag kolla på Simpsons =)

http://2.bp.blogspot.com/_fyq03sx2tJI/TM85urzCgXI/AAAAAAAAAKE/oyk3hm_r5lU/s1600/50+First+dates.jpg

http://mollani.blogg.se/images/2010/50firstdates11_101549908.jpg

http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/50-First-Dates-50-first-dates-1136446_360_235.jpg

http://stockholmsjenna.blogg.se/images/2010/story_83217352.jpg

 


Z Zegna Men’s RTW Fall 2011| Milan Fashion Week

Jag älskar den här kollektionen <333

Igår ägde Z Zegna Fashion Show rum i den sista dagen i Milano Fashion Week.

Svart och grått var designens vision. Männen på catwalken bar stora men ändå lätta ytterkläder, i bitar av plonge läder, som liknar neopren och har kashmir foder.


Creative Director Alessandro Sartori tog en lekfull tur och skapar korta överrockar som liknar kavajer. Hans mönster har en stark, bredaxlad och maskulin rad i en enkel palett av grå, svart, mörkblå och kamel.

Z Zegna män visade än en gång att han vet hur man ska se chic och elegant utan att glömma om skönheten i det förflutna!



D&G Men’s RTW Fall 2011| Milan Fashion Week

Jag hittade fler bilder från sammarbetet mellan D & G och Coca Cola.

Även om Milan Fashion Week avslutades och alla nu flyttade till Paris Fashion Week kunde jag missa att inte tala om Stefano och Domenico andra kollektionen, som dominerades av Musse Pigg och Coca-Cola tryck och lysande blues, gula och gräsbevuxen greener staplade.

Ull rockar göra den perfekta följeslagaren till denim och enkelt lager top set. D & G levererar rätt stämning och stil för den kommande höstsäsongen. En kavaj, oversize päls eller smart kofta kommer passa perfekt.


Tom Ford for Interview Magazine February 2011


John Galliano - Spring Summer 2011 Full Fashion Show


Calvin Klein Spring Summer 2011 Runway show


Calvin Klein Spring 2011 Collection


Bildbomb

Så här ser Elin ut när hon är och jobbar vid datan.

Så här ser Elin ut när inte datan gör som hon vill.

Så här ser Elin ut när jag inte hjälper henne =)

Så här ser Elin ut när hon blir galen.

Så här ser Elin ut när hon har fått hjälp så hon kan börja jobba igen

Ja Lill och Kashma <33

Det var lite bilder på mig, Lill, Kashma och Elin <333


Outfit for Peter

Här kommer Peters nya outfit:




Christian Dior Spring 2011 Couture | Paris Haute Couture


John Galliano kallade det för sin mest tekniskt utmanande samling, men arbetet var uppenbart, de ärt en så vacker linje, verkligen fantastisk!

 


Chanel Spring 2011 Couture | Paris Haute Couture

The Chanel Haute Couture Spring/Summer 2011 tog plats idag på Pavillon Cambon Capucines in Paris.

Karl Lagerfeld kom ut med en fantastisk samling som domineras av en färgpalett av silverglänsande gråa och orörda vita nyanser. Luftiga silhuetter tog catwalken med klassisk Chanel tweedkavajer och motiv båge som kulminerade i en eterisk vision

 

Jag tycker kollektionen var jätte snygg. Karl Lagerfeld är jätte duktig =)


Sköna bilder =)

Ja jag har kollat på lite bilder som ni ska få se =)









Haha asså kolla vilken ego jag är, kollar i speglen som inte syns hahaha



Ja jätte fin ni behöver ju inte super kolla på den här bilden =)



My name is HULKEN











Men gud vilken ful bild =(



Vad gör jag ;)



Mums



Är jag inte söt <3







Fiin bild











Fiin


Hårdesign

Här kommer lite bilder på frisyrer som jag har gjort. Ni får gärna säga vad ni tycker(ärligt) =)






























Så vad tycker ni =)
Bilderna är väl inte dom bästa men jag hoppas ni ser ändå =)

Loading Up

Ja nu är jag hemma. Har precis ätit mat. Men nu ligger jag i sängen och laddar upp bilder men också tittar jag på TV, men jag kan inte fatta att jag tittar på en norsk person som vandrar i skogen/nått. Det är verkligen inte alls kul. Men jag kan inte hitta dozan. Och jag är gör lat för att leta mer eller fråga om nån har sett den. Jag är faktiskt rätt trött idag. Trodde att jag inte skulle vara det för jag la mig tidigt igår kväll bara för att jag skulle vara utvilad och piggare, men ne då, det hjälpte ju inte alls men det var skönt =)

http://ellinorak.blogg.se/images/2007/bloggphoto_12256sova_1190758376_339080.jpg

Kolla vilken söt bild, jag älskar den bara <33 naww


Hem

Ja nu är det inte många minuter till man slutar eller jo jag har slutat men min buss går inte förren halv 7 så vad gör man, jo man stanna ännu längre =) Idag har jag gjort en frisyr på en docka så bilder på det kommer upp när jag är hemme. Det kommer även upp bilder från i måndags också. Ne nu hinner jag inte skriva mer =) Ha det gott sålänge =)

Calvin Klein - Spring / Summer 2011 Menswear Fashion Show


<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/zU4pBi_rco4?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/zU4pBi_rco4?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


Michael Bublé - Hollywood



Det är hans nya, lyssna och börja älska hahaha


Eliza Dollitle - Pac Up



Jag älskar denh här låten <3333


Louis Vuitton Men’s RTW Fall 2011| Paris Fashion Week


Jag tycker kläderna är väldigt snygga och sofistikerade.










Ååh jag bara älskar kläderna <33

Calvin Klein Collection Women's Spring 2011 Runway Show


Elle France January 2011

Patricia van der Vliet täcker bilder och omslaget for the January 14th edition of Elle France. Hon passar verkligen till det =)



Skit snyggt =)


Michael Kors Spring 2011 Campaign






Solsidan

Ja nu sitter man och kollar på Solsidan. Erkänn att det är sjukt bra. Älskar det <3

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1441361.1263479813!image/1457812704.jpg_gen/derivatives/w450/1457812704.jpg

http://minbebis.com/blogg/enliten/files/2011/01/solsidan.jpg

Victoria's Secret Fashion Show 2010 - 2011

Var inne på Youtube och hittade ett klipp om

Victoria's Secret Fashion Show 2010.

Ni kan se klippet här.

Hola mi amigos

Hej alla, idag har vart en tråkig dag med städning. Jag var inte alls sugen på det och så har jag ett problem... antingen en förliten gaderob eller för mycket kläder, jag gissar på förliten gaderob. Tror inte ni med det =) Ne men jag har städat, tvättat och när jag var färdig åkte jag till min gammelmormor. Har hört från mamma och andra att det var längesen jag var där och det vet jag också att det var. Men jag har inte alls haft tid. Jag var inte ens uppe hos henne när hon fyllde 80. Erkänn j***igt elakt av mig. Men när jag kom upp till henne så blev hon jätte glad och då blev jag också jätte glad.  Jag hoppas att det gjorde hennes dag, att se hennes min gjorde min dag iallafall =)

http://dissociativ.blogg.se/images/2010/p8200001_103616920.jpg

Svar från Frågestunden

HUR KAN DU GILLA HANS MUSIK? D:
Svar: Jo för att den är jätte bra. jag fick höra när en hade gjort om en av hans låtar och det låt jätte bra och dom är bara bra Anna =)
Gillar du muffins?
Svar: Jag älskar MUFFINS, vem gör inte det???
Tycker du att Anna Larsson är coolare än alla andra på denna jord?
Svar: Självklart =)
Läste på din blogg innan, att din kompis skrev att du hade bögfobi, är det sant?
Svar: No comments
Hur är livet på IV?
Svar; Jo det är väl bra. Känns konstigt att gå från en klass med många elever och frå en stor skola till en jättte liten "skola" med få elever. Sen är det konstigt att ena dagen år man på salongen och sen nästa sitter man i skolbänken ;)
Vad kom först? Hönan eller ägget? ... eller tuppen?
Svar: Haha jaha du det vet jag inte, jo kycklingen hahaha
vad säger man när ett glas är halv "utdrucket"? (fyllt till hälften) säger man; Halvtomt eller halvfyllt?
Svar. Halvtomt!!! Hur säger du?
COLA ELLER FANTA?
Svar: Båda, älskar läsk och annat ;D
Vad är din åsikt om Kanada? :D
Svar: Haha du det vet jag inte. Men jag har hört att dom är rädda från mörkret haha
Hur lång är du?
Svar: Jag tror jag är 185 cm =)
Vad åt du igår, va det gott?:PP
Svar: Asså jag kommer inte ihåg men det var säkert jätte gott.
Smsar du mycket?
Svar: Ja det gör jag när jag har pengar på mobilen =)
Vad har du för läggning?
Svar. Jag är hetrosexuell =)
Vad är dit nummer?;)
Svar: Det vill jag inte lägga upp här men jag kan ge dig det när jag vet mer om dig.
Du förändars mycket på kort period, HUR? :O
Svar: Haha ja du det vet jag inte. Jag har många olika ideér så ja. Det är ju naturligt gjort iallafall =)



Det var dom frågorna jag har fått än så länge men kommer det fler så kommer dom också upp men den idag är sista dan =)

Städat och Done

Ja nu är våra cupcakes färdiga och dom var jätte goda. Ni skulle ha smakat dom, MUMS. Men här kommer några bilder från ikväll =)

Haha ja det var ju tre bilder men det finns fler =)

Cupcaces

Haha vet inte om det stavas så men jag, Albin och Agnes håller på med att baka cupcakes. Bilder kommer upp sen =)

KUL

Ja jag skulle visa två videoklipp men det vill inte funka men ni får gå in på sidan och kolla där =)

http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FzlVg6I5_cg&feature=player_embedded#at=20

Jag måste bara säga att den sista är bara äcklig, blääääää.

Slösat pengar :D

Idag har jag shoppat lite snabbt. Jag skulle köpa en jeans jacka på H&M men kom ut med en baseboll jacka (skit snygg) och ett par röda byxor =) Det var ju 10 % rabatt om man var clubbmedlem och då tänkte jag att jag bara måste in på H&M. Men hallå, när jag väl var det inne så fanns det typ inga skyltar. Jag trodde det var rabatt på allt men det var på utvalda produkter. Och som vanligt hittade jag ju inget på det som var "billigt". Så det blev en dyr snabb tripp =)

http://files.hm.com/media/products/865/DXL865_76982_08000_41_0756.jpg

http://shop.hm.com/media/products/670/DL670_55702_45006_99_9999.jpg

Vad tycks???

Frågestund


http://antonkouba.se/wp-content/uploads/2011/01/fr%C3%A5gestund-hehe.jpg

Jag tänkte ha en frågestund som kommer pågå den här helgen. Svaren kommer jag skriva upp i ett inlägg men även kommer jag skriva det i er blogg om ni har det men svaren står på min blogg sen ?=

Kom ihåg nu... STÄLL FRÅGOR

Ne Fy FAAN

Usch asså jag kan inte fatta hur ont i fötterna man kan ha egentligen. Jag kan knappt stå på mina fötter. Usch sånt vill man inte vara med om, iallafall inte jag. Jag har gjort mycket idag som t.ex ja då det vanliga sen gkorde jag en frisyr på en docka. Jag tycker den blev jäkligt ball, hoppas ni med tycker det. Men tyvärr kommer bilder upp imon och inte idag. jag var även och dansade på ivä. Det var jätte kul och ännu roligare var det när jag fick se Kashma också =) Jag har saknat dig jätte mycket, kan inte beskriva i ord. Jag saknar även MP10A väldigt mycket. Jag hoppas ni vet det.


http://bloggis.se/Molekylen/bilder/bleeding_heart.jpg

Ni är rosen som har stuckit hål i mitt hjärta <333

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/32/30/63/2848/971aa9c89e80d6d2

Usch att den kan vara så sann

A fan of Justin Bieber



ååh vad söt hon är <3333 naww.
Tycker inte ni det ?

D&G men´s Autum / Winter 2011

Är det bara jag som tycker att det är lite väl tidigt för D & G att visa sin kollektion för hösten och vintern 2011:





Ååh jag älskar västen, VILL HA DEN NU =)





Vad coolt det var med hörlurarna =)

Just det jag glömde säga en sak. D & G har gjort ett sammarbete med Coca Cola =)

Gaga Shoes

Kolla vilka coola skor Lady Gaga har:


Sho´s designed for MONSTER

Kolla skorna, helt freaky men jag älskar dom =)







Är dom inte snygga =)

Grynet

Jaa det är helt sjukt bra HAHAHAH

 

 

 

 

Haha ville bara lägga upp lite klipp med GRYNET, HELT SJJUKT BRA <3


My day

Min dag har vart bra tycker jag. Har den inte gått väldigt snabbt??? eller det är kanske bara jag som tycker det. Har hunnit göra jätte mycket i skolan och så har jag åkt in till stan för att träna =) Men tror ni inte jag glömde mina shorts, men jag gjorde bara saker för armarna. Visst det är ju också bra att få stora armuskler =) Men sen efter träningen tog jag och Albin bussen hem. Sen när vi gick kom Albin på att han skulle mata sina duvor så då blev det en tripp dit, det ligger ju nära så vafan :D Usch sen när jag var hemma och skulle gå in så höll jag på att ramla, KUL, nej, men jag kände mig som ett fån, stå och vifta med mina armar med påsar och sånt HAHAHA Ne men det har varit en bra dag =)

Hur har er dag varit?

http://www.lindesberg.se/upload/9049/gym.png

http://bildgatan.designa.nu/wp-content/uploads/2009/10/is.jpg

No Warning

Förlåt för att jag inte varnade för att jag inte skulle blogga dom dagarna jag inte bloggade på. Och jag fattar inte vad som har hänt med min header, eller är det bara jag som inte kan se den =( Aja får väll fixa det men den kommer kansek vara så ett tag för hinner inte göra det idag och ska nog göra en ny =) Jag ser ju ut som en hundvalp eller nått.

http://www.b9store.com/img/design/B9R016_cover.jpg

Jaaaa GRYNET

ÅÅh tack Anna, jag hade glömt bort henne. gud vad jag älskar henne =) OMG  ja anna fast det ser lite annorlunda ut nu. haha ååh HAHAH

Asså ni måste bara kolla på den. Och ni som har gjort det, erkänn bra. Älskar henne.

Tack Anna <3


Natti natt

Ne nu ska jag sova. Är verkligen jätte trött. Hoppas ni alla får sva bra och ha det mysigt. God Natt på er alla Lovers =)

Shopping

Jag kom på nu att jag köpte bruna converse med men jag pallar inte ta kort på dom men här är skärpet iallafall =)


Nice

Hittade en blogare med as cool stil men här kommer en outfit som jag bara tycker är så cool =)



Håller ni inte med =)

Jaa SOVA

Usch jag har vart och är jätte trött idag. Igår kväll var jag hos Albin, vi gjorde väll inget speciellt. Vi spelade wii och kollade på film och sen var vi ute med timpa också och härjade runt i snönl, brr. Jag typ frös hela tiden men ne vi skulle inte in. Aja sen skit jag i det och fortsatte hålla på med snön sen skulle vi över till andra sidan på en gräsplätt och det var typ 10 meter snö, KUL, Nej inte alls. Sen när vi gick in så var man jätte blöt, då frös jag sönder. Lite tidigare på dan var jag i Växjö. Mamma och pappa skulle in till Växjö och handla så jag följde med. När dom var vid Samarkand så gick jag in och shoppade lite på Grand Samarkand. Hittade inget specilellt men ett skärp. Det är ju modernt nu att sätta ett skärp på magen, utanför kläderna. Bild på mitt köp kommer upp snart. Idag har jag inte gjort nått annat än att SOVA. Kag vet vad det är med mig men jag är jätte trööt. Ne nu ska jag fixa lite bilder.

http://pittipanna.blogg.se/images/2010/depeche-mode_70922562.jpg

Vad ska man göra?????

Usch nu sitter jag här i sängen och vet inte alls vad jag ska göra. Vill göra nått!!!

http://www.hittakarlek.se/images/ungorastlos.jpg

Michael Bublé - Hollywood



Fy fan vad bra

Eliza Doolittle - Pack Up



Älskar den här låten. Kan inte sluta lyssna på den =)

IKEA

Familjen har nu åkt till IKEA, fast inte jag och min syster. Jag skulle velat följa med men jag har ont i både ben och fötter sen igår så det får bli en slapp dag. Men får se om dom hittar nått fint till rummetl. Jag skulle vilja ha 3 vanliga snygga hyllplan så man kan sätta ja typ foton eller nått annat kul. Nått hittar man väl att sätta på dom. Ne jag tror jag ska hoppa in i duschen och sen tvätta lite, KUL not*

http://playservers.se/media/img/news/1270077067ikea.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_-6DWSHWAHpU/S9l9SCYKw2I/AAAAAAAAAHI/CciaMeoFnJU/s1600/LACK+99kr.jpg
Tre såna vill jag ha =)

Hårdesign

På Hårdesign fick jag göra jätte mycket och jag har lärt mig så mycket idag. Dagen började med att det kom en stor leverans med en massa produkter. Så dom satte vi upp och in i skåp och sånt. det var faktiskt lite kul för jag har nog inte sett så  mycket av bara några produkter som t.ex hårspray eller nått. Och sen lärde en kollega hur jag skulle boka och ta telefonen för jag hade glömt det sen sist jag var där, så nu kan jag det, det är ju bra att kunna. Och idag hade vi många kunder inbokade så idag hände det lite saker och det är ju kul. Sen när jag gick iväg och dansade på norrethul så hade dom lunchmöte om mig och ja andra saker. Sen när jag kom tillbaka sa hon att jag hade gjort jätte snygga håruppsättningar så jag skulle få en liten utmaning. Jag skulle göra en håruppsättning på 30 minuter, hallå det är ju jätte lite med tid men jag klarade det faktiskt. Visst jag kom inte riktigt på vad jag skulle göra men då sa en kollega till mig att jag kunde göra lops, hon visade hur man gjorde och det var snällt av henne. Men jag trodde att hon inte alls skulle tycka det var fint, men det gjorde hon. Hon skulle kolla på det sen och "kritisera", ne men säga vad jag skulle göra bättre och så. Men hon tyckte det var jätte snyggt för en som inte alls har gått på nån skola än. Men det var så pass fint gjort att jag skulle få hjälpa henne när hon skulle ha sin brud eller bal uppsättning, och det var stort för mig så jag är överväldad. Tack Linda. Just det, idag fick vi våra arbetströjor. Hahah dom var ju haha fiina, haha.



















Vad tycker ni??

Ja men så har min dag varit. Hur har er dag varit?



Usch Vad Jag Är Trött

Asså hur trött kan man vara. jag vill bara sova men ändå inte. Jag vill hitta på nått kul med folk i min egen ålder. Men visst det har vart jätte kul idag. Jag har fått göra mycket och jag har fått jätte mycket beröm för det jag har gjort och det jag har lärt mig. det är jätte kul när det går bra för en för man blir mycket positivare eller finns det äns ett ord som heter positivare.Men iallafall så har jag vart med på IVÄ dans på norrethull. Då kan jag säga er att jag var glad. Det är hur kul som helst för mig att träffa mina kompisar, kan inte beskriva det för er men ni fattar kanske.
Och det var så skönt med dansen och få röra sig. Känns som man bara har legat i sängen och väntat på att äta eller nått. Så det var skönt med de vanliga rutinerna.

http://images.worldgallery.co.uk/i/prints/rw/lg/5/2/Francine-Van-Hove--tude-pour-Le-nez-dans-l--oreiller-52748.jpg



Erkänn fin bild =)


Ont i magen

Usch nu har jag ont i magen, vet inte varför. Men det gåt nog över. Iallafall så var det dans idag för första gången den här terminen. Det var jätte kul att träffa alla och att få RÖRA PÅ SIG. Men nu är jag hemma och det är skönt det med =) Imon blir det praktik och ja jag vet nått mer kankse, har inget planerat, synd för jag skulle vilja göra nått =) Ne nu är jag trött sk se om jag kan göra en sak =)

http://www.amelia.se/_internal/cimg!0/obrdmx2obevs1rynkmyu88zfe6iyrx4/Magont%20p%C3%A5%20kv%C3%A4llen%20-%20Katarina%20Janouch%20%7C%20blogg%20-%20amelia

Detta är inte min mage nu om ni undrar haha

Love and Other Drugs


Den här filmen skulle jag vilja se =)


RUFF RIDER

 Iron Fist RUFF RIDER Black

 

Jag håller med dig Mathilda, dom är sjukt snygga =)

Tillbaka

Hehehe nu är jag tillbaka från affären. Jag var så sugen på godis men sen när jag kom ner till affären så var jag inte det heller. Tänkte ta en frukt då istället men jag hittade ingen påse =( Ska ändra Peters Outfit snart, tänker på vad han ska ha, men jag kommer väll på nått.

http://svt.se/content/1/c6/35/68/43/godis-webb.jpg

http://user.it.uu.se/~pike3642/frukt.jpg

Ser det inte gott ut, YAM

Hilale Özturks

Ååh vad kul. Har pratat med Hilale som gick i min klass 7:an men sen fyttade hon eller vad det var. Hon gick inte i vår klass längre, det tyckte jag var jätte synd för hon var så rolig hahah, Man har saker man aldrig kommer glömma såsom

  • TÅÅRTA - det sa hon när någons mobil ringde och då skulle den personen bjuda på tårta
  • MEEEN HILALE - det sa vi när lamporna släcktes. Varje gång hon gick igenom en dörr och så en lampknapp så tryckte hon på den haha
Ja jag tycker hon är jätte härlig. Och nu så skaffade hon facebook och såg mig så vi började prata =)


Love To The People


Bilder

Jag lovade er att det skulle komma upp bilder från igår, så här kommer det =)

















Vad tycks =)

Keep Going

Ja idag var första dagen på Induviduella programmet. Visst det var kul men väldigt annorlunda. Vi är ju typ 3 - 5 st i klassen. Hur kul är det när man är van vid många. Och att man är tillbaka i Lessebo, det fulla är att i slutet av nian sa jag att jag aldrig skulle sätta min fot där igen och så gör man det. FAN OCKSÅ!!! Ne men jag får vända det negativa till det posetiva och se framåt. Men det var roligt att se Carin och Johannes igen.

Förlåt för att jag inte bloggade så mycket igår, men sen när jag väl var hemma så somnade jag typ direkt. Visst jag är sjukt trött idag också men inte lika farligt. Så idag kommer det bli BLOGGNING GAAAAAAAAAAAAH.

http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/106/1133884_520_292.jpg

Topman Collection Spring/Summer 2011











Och här var Topmans nya kollektion. Jag tycker den är sjukt cool. Jag gillar att shortsen går upp så man ser höftena bättre. Och solglasögonen är ju hur fräcka som helst. Skulle vilja ha ett par. undra hur många killar som kommer följa den här trenden =), jag skulle göra det =)

Timmar

Ja nu är det inte många timmar kvar till man kommer hem. Fast idag har det vart lite roligare. Och jag har inte lika ont i fötterna, det är ju skönt och bra. Idag gjorde jag iordning en docka, ska se om det kommer upp bilder på det sen =) Ne nu måste jag gå, men ha det bra så länge =)



God Natt

Nä jag tänkte bara säga God Natt, hehe höll på att skriva "God Jul" hahaha

Bilder

Hej här kommer lite bilder från idag, men dom är bara på mig, hoppas det inte gör nått. I LOVE EGOPICTURE















Är dom inte fiina =)

Antony Morato Spring/Summer 2011












Tycker Antony Moratos vår/sommar kollektion är sjukt snygg. Visst den är vardaglig och lätt men dom har satt dit coola saker som t.ex. ett bälte i midjan eller in fluga. Då känns outfiten mer arbetat och avancerad.
Tycker inte ni det?

I´m home

Jaa nu är jag hemme. Är skönt att vara hemma för jag har sjukt ont i mina hälar. Tror jag DÖR. Det känns som nån trycker upp en nål i hälen.  Har ni känt det nån gång? Men nu ligger jag i sängen iallafall. I love my bed. Usch jag tyckte det var hemskt att lämna min klass idag. Känns som jag gör alla besvikna eller nått. Men jag hoppas dom har det bra utan mig. Men livet måste ju fortsätta. Idag var en dag då vi fick städa allt typ på Hårdesign. Det är ju inte jätte kul att städa precis, det finns ju roligare saker. Ska se om nån vill lära mig att ta telefonen, visst jag vet ju hur men jag inte så säker när man ska boka in kunden och sånt. Det skulle va kul att lära sig. Vill även lära mig lite håruppsättningar eller hur man kan styla hår. Ne nu ska jag ringa ett telefonsamtal, kolla på Chuck och byta kläder på Peter.

http://www.actipatch.se/media/-400000/pictures/Heel-Pain-ProductNYHED.jpg

Tog lite bilder idag, kommer senare =)


Britney Spears - Hold It Against Me (FULL VERSION)

 

Vad tycker ni om Britney Spears nya låt?


Hårdesign

Heh, nu sitter jag här på Hårdesign. Har inte fått göra så där jätte mycket för det har vart rätt lugnt men det får går ändå. Idag på morgonen var jag på Kungsmadskolan, och hälsade på min klass. Det var jätte kul men så tråkigt att inte vara med dom hela dagar. Men ska man följa sin dröm får man ta konsekvenser.


How I Meet Your Mother

Sitter nu och kollar på How I Meet Your Mother. Jag kan inte fatta hur bra det är. Jag skulle vilja ha ett sånt marathon med How I Meet Your Mother, hur bra hade inte det vart.

http://365filmer.files.wordpress.com/2010/05/how_i_met_your_mother_s1_box222.jpg

Färdig

Så nu var man färdig duschad. Nu ska man bara platta håret och fixa till imon. Jag är både nervös och taggad till tusen. Men det blir nog en bra dag, hoppas jag hahaha.

http://rebeccaahonner.files.wordpress.com/2010/11/genrebild_2_dusch-11.jpg

A Call With Elin

Har haft ett långt samtal med Elin. Det var skönt, känns som man behöver prata med sina vänner när man inte ha vart med varandra på länge eller pratat med varandra. Vi pratade om allt o alla. Jag fick reda på att Nicole har förlovat sig, det visste jag inte. Så jag säger GRATTIS till dig och din pojkvän. Ja det var ju kula att höra. Ne nu ska jag gå in i duschen och duscha. Ha det så kul sålänge =)



Här är en bild på de förlovade =)



Här är en på söta Elin =)

Bilder

















Agnes + köttfärs = Farligt















Eeh vad glad jag ser ut hahaha



























Detta var några bilder från Sanna när vi firade jul.

















Och detta var fler bilder från nyår =)


Pannkakor med nutella = MUMS

ÅÅh gud vad gott. Har precis ätit pannkakor med nutella, det var sjukt gott. Det måste ni testa ni som inte har gjort det. Eller vad säger du Anna, är inte det jätte gott. Men idag har inte vart en händelserik dag. Har typ inte gjort något alls. Jo jag har bytt kläder på Peter, så det kommer upp snart. Annars bara slappat. Det är skönt det med men jag har gjort det så mycket nu så jag tycker det är bra att skola och allt har börjat igen.

Jo nu kom jag på en sak till jag har gjort, hahaha jag har kollat på en massa gamla bilder. Det var både jätte kul och jätte jobbigt. Jag kan inte fatta hur jag såg ut innan, typ ena dagen var jag fjortis sen var jag typ rockare och sen ja NORMALT. Men allt annat, ja man vill bara gråta. Ne nu ska jag ta bilder på Peter.

http://yesnina.blogg.se/images/2010/pannkaka1_109091645.jpg

Mmm MUMS

Last Day

Ja idag är det sista dagen, sen börjar det... SKOLAN, fast för mig blir det praktik och skola. Inte så kul allas. Men men, thats life. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jo 4 saker vet jag att jag måste göra:

  1. Jag ska byta kläder på Peter
  2. Jag ska handla mat till imorgon
  3. Tvätta
  4. Kolla vad jag ska ha på mig imon
Vad ska ni göra sista dagen innan allt börjar?

Men men nu ska jag bädda min säng och ja, lyssna på musik =)

http://www.mattiasakerberg.com/blogg/uploaded_images/tillmamma-721341.jpg

Ne tror jag får göra det själv.

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1030333.1244036350!image/92275335.jpg_gen/derivatives/w450/92275335.jpg

ÅÅh är det nån som kommer ihåg det programmet som gick på 4 där hon var med i =)

Natti natt

Hehe ne nu ska jag gå och lägg mig. Känner mig väldigt trött och efter det jag har gjort idag så förstår jag själv att jag måste vara sjukt trööt. Så från mig till dig,

http://missvendel.myshowroom.se/files/2010/05/god-natt-sov-gott_50345989.jpg


Mohombi - Dirty Situation ft. Akon

Vad tycker ni om den här egentligen, jag vet inte riktigt vad jag tycker?


Katy Perry - Firework



Erhänn att den här låten är sjukt bra. Jag hörde den när jag kollade på victoria secret´s fashion show och jag bara, JAG MÅSTE HA DEN LÅTEN. Så nu kommer den. Hope you like it =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:







Förlåt för att bilderna inte är så fina men en av mina lampor gick sönder så ja, hoppas det funkar för er ändå =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:





Här är baseboll tröjan Agnes =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:









Vilken tyckte ni var snyggast =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:






Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:





It´s time for HÄNGSLEN

Badning

Hej, idag har jag, Agnes, Albin och Sanna badat i Växjö på Aqua Mera. Det var verkligen jätte skönt. Jag tror vi badade i 6 timmar. Inte Albin då för tyvärr var han tvungen att åka till Alvesta så han var där några timmar bara. Det var ju synd. Men men, vi kommer väl bada fler gånger. Det känns som man har sprungit ett marathon. Kroppen och jag är jätte trötta. Men det är ju bra träning man får. Iallafall så har jag haft en underbar dag med härliga vänner. Hoppas ni också har haft det jätte bra idag.

http://www.barnensturistguide.se/absolutenm/articlefiles/65-aquamera.jpg

Visst ser det härligt ut =)


H&M

149 kr

99 kr

149 kr

249 kr

49 kr

49 kr

Lite snygga saker från H&M som jag vill ha, får se när det blir lite shopping =)

100 frågor om mig

1. Tre namn jag lyssnar till: Viktor, Fiktor och Vicke
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är söt, snygga kläder och snygg frisyr =)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Hm, orka inte skriva det här.
4. Detta är jag rädd för: Insekter, fåglar och galna människor.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Nya kläder, sommar och pengar.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Såra nån jag älskar, göra saker utan hjärta och själ och vara skitig.
7. Detta tycker jag om att göra: Sova, fixa mig och shoppa.
8. Detta vill jag göra just nu: Äta smoothie och mysa med nån.
9. Bästa känslan: När man lyckats med nått som har blivt bra.
10. Värsta känslan: Ensamhet =(
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Samma humor, romantisk och som vill hitta på en massa saker.
12. Är jag kär just nu? Ja=)
13. Jag vill gifta mig: Ja självklart.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Åka utomlands, bli en kändis frisör och ja en massak saker.
15. Min käraste ägodel: Min mobil 
16. Något jag vill ha i present: En miljon kronor
17. Detta har jag på mig just nu: Kläder
18. Favoritkläder : Finkläder
19. Favoritdjur: Katt och hund.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: De flesta stilarna.
21. Favoritlåt just nu: September - Mikrofonkåt
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Frisör ämnen är roligast, resten är tråkigt.
23. Stjärntecken: Skytt
24. En bok jag älskar: Läser inga böcker
25. En film jag älskar: Titanic
26. Tv-program jag gillar: Ugly Betty, Legend of the seeker och en massa annat.
27. Favoritdoft: Älskar massa
28. Detta äter jag gärna; Hemlagad mat.
29. Dricker helst: Cola
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA och Japan
32. Färg på mina ögon: Blå, lika vackert som havet
33. Min längd: Vet inte riktigt men typ 185 cm
34. Jag tror på: Mig
35. Jag spelar: Jag dansar.
36. Person jag beundrar: Vet inte
37. Så här bor jag: I en bostad i Hovmantorp
38. ??:  Whoot??  
39. Det här tänder mig: Snygga tjejer
40. Det här gör mig avtänd: Tanter som beter sig som fjortisar
41. Favoritfärg: Alla
42. Favoritcitat: Man ska va sig själv och ingen annan
43. En hemlighet jag vet: Skriver jag inte här för då är det ingen hemlighet längre.
44. Bästa present jag fått: Har fått många bra.
45. Senast köpta skiva: Oj, det var så längesen så jag minns inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt hår
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: JMin näsa och alla finnar.
48. Udda förmåga/egenskap: Har inga
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Fågel eller nått i havet.
50. Vad lyssnar du på just nu?: Tv:n
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Inte mkt alls.
52. Var är dina föräldrar födda?: Småland och Blekinge,
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Photoshop
54. Vilken är din favoritrestaurang? Pasta Baren
55. När badade du i en pool senast?: I somras.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Jag vet inte.
57. Hur många barn vill du ha?: 1 eller inga, kan gå med på 2
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Skrik musik.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Inte moderaterna iallafall.
60. Vad har du för TV-kanaler?: Massor!!
61. Har du åkt moped någon gång?: Ja.
62. Har du busringt någon gång?: Ja, många gånger.
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej jag har inte ens nåt körkort
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Jag har gjort nått liknande men skulle vilja testa på på riktigt.
66. Har du en egen trädgård? Ja eller nej, föräldrarnas
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Svampbob, vem tycker inte om han.
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Hehe nej
69. Badkar eller duschkabin? Badkar.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Dumma Mig och Dumpad.
71. Favoritpizza?: Kebab
72. Chips eller popcorn?: Popcorn
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Ehm, what?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Hahaha nej det har jag inte, jag hade lätt slagit de andra killarna.
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Både och.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Kommer inte ihåg.
78. Favoritchoklad?: Marabou och Rommerska Bågar
79. När röstade du senast?: Rösta på vad?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: I somras
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja i bowling men tror den gick sönder.
82. Är du bra på matlagning? Vet inte, kanske
83. Klarar du att tanka själv?: Jaa    ?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej
87. Vad var det senaste du handlade?: Chokladpudding och ballerina
88. Har du kräkts offentligt? Ja på fyllan haha
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: Både och så klart
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja
91. Har du ringt något betalnummer?: Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Självklart, har vart det men hon sa nått för ett tag sen så nu är det adjö bitch.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Min syster
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Vet inte haha
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Inget
96. Vad har du i din väska?: Min väska var sönder så jag slängde den.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Klär av mig, ååh pinky
98. Vad är du tacksam för idag?: Hm, att jag är frisk
99. Var hittade du den här listan?: PÅ google =)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna:Agnes, Julia och Elin

Neard

Hehe har precis tagit ett par foton och fixat dom. Vad tyckte ni om dom? Ska snart kolla på Legend Of The Seeker och Stargate Universe. Det är mina nörd sidor. Jag bara älskar dom serierna och en massa andra såsom:
  • Förhäxad
  • Ugly Beth
  • How i meet you mother
  • Scrubs
  • Simpsons
  • Chuck
  • Stargate Atlantis
  • m.m
Ja det är bara några av alla mina serier som jag kollar på. Jag nördar verkligen sönder dessa serier.

Gör inte ni det.

Imon ska jag, Sanna, Agnes och Albin åka in till badhuset i Växjö. Kommer bli jätte kul, och det kommer vara jätte skönt. Ne nu ska jag ta fram lite frukt och annat gott att äta till Legend of the seeker börjar.
Ha en bra kväll.


http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Legend-of-the-Seeker-legend-of-the-seeker-10135701-1280-800.jpg

http://multipleverses.com/wp-content/uploads/2008/12/legend_of_the_seeker_s01e06_720p_hdtv_x264-dimension_mkv_000109192.jpg

http://multipleverses.com/wp-content/uploads/2009/03/legend_of_the_seeker_s01e16_720p_hdtv_x264-sitv_mkv_000158116.jpg

http://www.spankmenews.com/images/pictures/942L.jpg

Det var ett par bilder från Legend of the seeker.

http://download-stargate-episodes.edogo.com/wp-content/uploads/2010/08/stargate_universe-tv-31.jpg

http://www.scifiscoop.com/wp-content/uploads/2009/02/stargate_universe_cast.jpg

Och det är några som är med i Stargate Universe.

Ego Picture



 


Accessoarer från Acne

Här kommer två as coola accessoarer från Acne. Jag gillar den översta bäst. Vilken tycker ni om bäst?


Ni kan hitta dom här.

Acnes Vår/Sommar Kollektion

Hej alla. Här kommer 4 bilder från Acnes Vår/Sommar Kollektion 2011. Hope You Like It

 

Jag tycker om dessa outfits, gör inte ni.


Wired Day

Tycker att det är en jätte konstig dag idag. Vet inte varför men det känns bara konstigt. Men försöker göra det bästa av det bästa. Känner att jag har vart duktig idag!!! Jag och min syster var ute och promenerade. Det var jätte skönt, har typ bara legat i sängen och spelat xbox. Inte bra alls.

Jag och mina kopisar kommer inte på nått att göra, har ni nått förslag får ni gärna säga till.

Ja just det, kom på att jag måste ringa till hårdesign om jag kan komma på Måndag, har glömt att ringa och säga det. Jätte bra VIKTOR.

http://www.hair.se/images/slide3.jpg

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:





Vad tycker ni?

Grattttttis <3

Hej alla läsare. Detta inlägget är till min gammel mormor, hon fyller 80 år idag. Och det tycker jag är jätte coolt av henne. Hon har ett problem med sitt knä och inte nån annan hade klarat av allt det hon har gjort, så ja.
GRATTIS MORMOR. DU KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA <3

Tyvärr har jag ingen bild på henne på datorn men det blir en annan bild =)

http://amirayaserii.blogg.se/images/2010/grattis1_85180985.jpg

cvfgbhnjmkolpöki

Asså jag är jätte trött och jätte flummig. Det finns en till som är jätte flummig... AGNES. Hehehe vi sitter och skrattar åt bilder och sa en massa fula saker,,, HuuGe. Haha. Ne nu tror jag att jag måste hem, är ju hos Albin och det är inte jätte kul och gå helt ensam i det mörka. Ne hej då i lingon skogen =)

Kissie och Amir @ Kanal5

Trodde att det skulle bli catfight, men icke. Lamt, hoppades faktiskt på lite rawr!

Agnes in the sky with diamonds

...Agnes in da houuuuuuuse biatches!
Viktor och Albin sitter och spelar Call of Duty på Wii och dödar japaner? Kanske något ni inte visste om Viktor, att han dödar japaner på fritiden. Dock gillar han japaner säger han, men ändå dödar han dem? Doesn't make sense, does it?
Nu fick jag en idé bara för det, att berätta lite saker om Viktor som ni kanske inte vet. Låter det bra? Goodie...

Viktor:
- blir väldigt flummig av socker, och även utan socker ibland om man har otur. Näääädå :)
- pratar om rumpor en massa, obsession?
Fast han kanske tänker på ja... snygga rumpor?
- har ganska sjuk humor ibland, men den är bra!
- har sina blonda moments:
Jag: Vem var Sveriges statsminister och blev dödad genom ett pistolskott 1986?
Viktor: JOHAN PALM!!!!
Jag: Vad kallas kvinnan i Leonardo da Vincis populära målning?
Viktor: Mona Sahlin?
- vill verkligen, verkligen bli frisör och gillar att fixa folks hår.
- älskar att shoppa kläder och har en speciell stil som få behärskar.
- har blivit helt beroende av färgen grå?
- citerar ur Despicable me dagligen.
- pratar sentimentalt när han spelar Call of Duty just nu, exempel: "Asså tänk att det här har varit någons hem!" "Tänk, vi har ödelagt jättemånga familjer nu"
- har lite bögfobi.
- är väldigt snäll, fast också ganska ond ibland :)
- är faktiskt ganska superhärlig ändå, fast han dödar japaner.
Over and out
Agnes

Hahaha tror jag dör

Hehe pappa skullle sätta upp min mammas cd-spelare på väggen och det gick inte så bra, så han blev lite irrirterad, så här sa han:

Pappa: Kuken, nu har vi ett hål i väggen.
Jag & mamma: vi dog av skratt, hahaha.
2 min senare

Pappa: Kuken, nu har vi ett ännu större hål i väggen.
Jag& mamma: HAHAHA tror vi kisade på oss.

Det är kankse inte så kul men då var det skit kul, hahahahahahahahahha

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:







Vad tycker ni om denna outfiten =)

HJJJJälp

Kan nån hjälpa mig med dessa frågor, snälllla.



Elsäkerhet

 

Vilka kroppsliga funktioner slås ut/skadas allvarligt om man får blixt

och hög elektricitet in genom kroppen?

 

Varför leder en del material elektricitet bra och andra dåligt?

 

Vad har du lärt dig av innehållet i filmen ”El i luft och ledningar”?

 

Vilka typer av elarbeten får man göra själv och när behöver en elektriker anlitas?

 

Hur fungerar en jordfelsbrytare? Vad är den egentligen bra för?

 

Vad är viktigt att tänka på om man arbetar med elektricitet utomhus?

 

Vad är CE-märkning för något och vad innebär den?

 

Hur kan man hålla sina kostnader för el nere?

Ge några exempel!





Vart kan man hitta svar på detta eller ja hjälllp


HOT OR HUUGE

Hehe hiattde ett ass roligt filmklipp om Paris Hilton. Ni måste verkligen titta på dett. HAHAHAHA



Erkänn jätte roligt =)


Första KLAR

Jaaa nu är första uppgiften av Arbetsmiljö och säkerhet klar. Det känns jätte bra, nu är det "bara" fyra uppsatser kvar. ÅÅÅÅÅåååhhh tråkigt =(

Inte mycket

Hej idag blir det inte så mycket bloggande heller. Har en hel kurs att bli färdig med. Tror att det kommer ta lång tid. Måste även prata med mina nya mentorer och min praktikmentor, för att se hur det kommer gå till väga nästa vecka. Jag har jätte dåligt samvete för att ha lämnat MP10A, hade velat gå hela året ut om jag bara hade kunnat. Men ni kommer alltid finnas i mitt minne och mitt hjärta.

Har haft ett långt samtal med Ylva, det behövdes tror jag. Har inte pratat med henne på jätte länge. Det kändes bra att prata med henne. Ska fråga henne om vi kan göra nått till helgen eller nån dag =)
 

 

Här skulle ha vart en bild på Ylva men hon ville inte det, då får man lyda =)


Britney Spears

Alla säger att Britney är en knarkare och ett äckel, men ärligt talat tycker jag inte det alls. Visst det hon gör på fritiden är väll hennes ensak och ingen annans. Sitter och lyssnar på hennes musik och den är riktigt bra. När man lyssnar igenom hennes låtar så hör man att hon speglar sitt privatliv till hennes låtar. Som 2007 var ett jobbigt år för henne. Kommer inte ihåg allt men hon rakade av sig håret, delade på sig och sin pojkvän och jag tror också att det var nått med hennes barn. Asså vem skulle inte bli deprimerad av all skit som står i tidningar och allt. Och alla blickar. Och då kom albumet "BlackOut". Det var en väldigt hårt och aggresivt album.

http://guymeetsworld.files.wordpress.com/2010/10/blackout.jpg

Jag tycker albumet är väldigt bra, många bar låtar såsom
  1. Gimme More
  2. Piece Of Me
  3. Break The Ice
  4. Radar
  5. Heaven On Earth
  6. Get Naked ( I Got A Plan)
  7. Toy Soldier
  8. Ooh Ooh Baby
De är jätte bra.

Sen ett år senare kom ett ännu bättre album, "Circus". Albumet är väldigt genomtänkt och ja vad kan jag mer säga =)

http://torold.blogg.se/images/2009/britney-spears-circus1_46762188.jpg

Jag älskar det här albumet. Jag kan inte säga att den och den låten utan jag gillar alla.

Och samma år så kommer det, en collection om det hits hon har haft och andra bra låtar.

http://4.bp.blogspot.com/_sXLwlaXr09I/Sv81iDuef5I/AAAAAAAABhQ/bxCCCRNq80o/s640/Britney_+The+Singles+Collection+(Deluxe+Version)+%5BRemastere.bmp

Också jätte bra.

Sen 2010 kommer albumet "Everytime". Jaaa vad kan man säga skit bra =)

http://1.bp.blogspot.com/_kaJxhShz0gY/SPK2hVLXi0I/AAAAAAAABGY/IAC8XdiQXTU/s320/britneyeverytime.jpg

Den har jag inte hört så mycket av men de jag har hört har vart grymt bra.

Så nu tycker jag att alla ska sluta hacka på henne. Och om ni skulle va bättre varför har inte ni ett skivkontrakt då =)

BURLESQUE

 

Åååh vill se den filmen. Tror att den kommer va jätte bra.


Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:



Den här Outfiten har inte jag fixat utan min lillebror gjorde det.

Blev han godkänd?

Rainbow

Hehe en kompis till mig har köpt världens coolaste tröja.



Erkänn att den är skit cool =)

Klippning

Hehe vet ni vad jag mer gjorde. hehe Agnes klippte mig, trodde inte det skulle bli så här bra men det blev jätte bra. Måste tacka och bocka, du bara förfånar mig mer och mer. Tack.


Dagen efter Nyår 2011

Hallå kan inte fatta att det är 2011. Helt sjukt. Men men, igår var en helt underbar dag. Jag hade jätte roligt, och vi åt god mat och jaa, jätte gott. Kommer upp lite bilder här och jag kan inte fatta att jag gick med på detta, sjukt dumt av mig.



Såhär ser man ut när man hackar lök, säger Julia.


Hehe gillar Ellans hår =)



Ååh vad söta ni är <3



Detta var vår skit goda förrätt. ÅÅh vill ha en sån nu =)



Gustav var rädd för Agnes, man ser det inte här men det var han =)



En jätte fin bild på Mig och Albin



Här är lilla Gunnar som är allergisk mot ägg hehe



Hehe Gunnar och Bertil



Albin



Hehe fin bild =)



Hehe ännu finare bild hahaha



Agnes och Sanna



ÅÅÅh älskar dom här bilderna <3



Vad vi är fina =)



<3



Men hehe gud vilken fin bild och miner



Fint skratt där Agnes



Vad fiiin



Vad söta ni är <3



hahahaha



Fan vilken cool bild =)



Ååh vad röd jag är i ansiktet. Agnes vi skulle kanske inte solat =(



Haha tror jag kissar på mig



<3



Vad söt du är Agnes =)





Vi körde sanning och konsekvens, och Ellan och jag skulle byta kläder. Det var inte kul alls, PINSAMT.



PINSAMT



FAN VAD FIIINA VI ÄR ELLAN <3



Gillar Julias min =)



Asså jag fick all skit =(



Fin bild där Gunnar



Julia och Gunnar var tvugna att rulla sig i snön (konka)





Hehe ha vad ska man säga



Vad söt du är Julia <3

Åååh kalllt, brrr







Stackarn



Hehe kommer inte ihåg vad dom skrattade åt men det måste ha vart kul =)



Men Bertil då!!!



Kolla Bertills näsa hahah



Skål







Hahahaha



Älskar den bilden hahaha



och den här med, Vad biffig du ser ut Agnes =P)O



Hehe vi spelade finskt Twister =)



Heheehe



Agnes och Julia älskar att dricka Tea

Vilket härligt gäng. En mycket lyckad kväll/natt/dag

Love to the people =)

RSS 2.0