Längtar

Ne nu vill jag faktiskt ha SNÖ. Man har ju knappt nån julkänsla. Det spelas julmusik och det är en massa lampor och julklappar men det känns inte som att det är jul på lördag, eller är det bara jag som känner så? Om det bara kommer lite snö så blir jag glad. Jag kan inte fatta att JAG säger så, jag som hatar snö!!! Men men, det är bara att hoppas.

Här kommer en bild som jag älskar <3



Tack Angelica för att du ställde upp som modell :D


Tävling

Tänkte köra igång en tävling, "Om Dagens blogg".
Vill ni vinna så ska ni:
  1. Anmälla er om att ni är med.
  2. (Följa mig på Bloglovin.
  3. Gilla min sida på facebook.)
Nästa vecka kommer vinnaren upp :D

Stressigt men DONE!

Ja nu är sista julklappen köpt och inslagen. Det är riktigt skönt. Det har verkligen varit stressigt med allt, skola, jobb och ja allt. Men nu känns det så mycket bättre. Ska jobba imorgon från 9 till 18. Så kan man gå på stan och kolla om det finns något man själv vill ha. Jag har redan hittat rätt mycket till mig. "Gubbyxor" som mamma kallar det, en svart tröja med läder ränder och en vin röd tröja med ficka. Blev skitglad när jag hittade de!
Idag var det skolavslutning i domkyrkan och sen gick klassen och åt på Hong Kong. Det var jätte mysigt. Min klass är bara helt suverän <3 Kommer sakna dom hur mycket som helst så alla måste träffas under lovet!
Nu ligger jag i sängen och kollar på Glee. Som ni kanske redan vet så vet ni hur mycket jag älskar det!
Nu är det bara 3 dagar till Julafton!

Let it snow

Ja nu har det börjat att snöa och jag är inte helt glad över det men det är rätt mysigt. Här hemma är det snart brödbakning, tror jag eller så blir det staden och handla julklappar. Jag är inte ens färdig! Men det blir jag nog snart. Nästa vecka blir det väldigt lugnt faktiskt. I skolan blir det bara mys. Vi ska ta hand om varandra och ja bara mysa, och så slutar vi typ hur tidigt som helst! Snacka chill.
Vill också säga att jag har världens gulligaste klass. I Fredags så firade dom mig med tårta som var hur god som helst. Love you <3 Your everything to me!

Vinnare!

Vill tacka för att man vann "Dagens Blogg". Verkligen jätte kul att någon tycker om att läsa min blogg :D

Länk till inlägget finns här!


Awesome Låt!!

Får bli den här låten idag för den är så j*kla bra!!! Love it <333


Tack för alla GRATULATIONER!

Ja men tack så jätte mycket för alla gratulationer!!! Så söta är ni!!


I´m in LOVE

Burberry Prorsum Pre-Fall 2012 Collection









Hur kan man inte ÄLSKA detta?


Modell

Nu ska man snart ha modell prov. Är hur nervös som helst!!!



Det är ju inte henne haha ;D


17 år!!!

Jippi, idag är man 17 år!!! Finally. Undra vad man får idag!! Är så himla nyfiken, vill veta! Det är mycket som händer idag. Så får se om det blir nått mer idag men vi får se:D Nu ska jag käka TÅRTA! Mums :D



Hahaha får bli den här bilden haha Söta vi är :D


Zara Evening 2011 Lookbook





Riktigt snyggt!!


Vad håller vår värld på med!

Tioåring har erkänt mordet i Ljungby

 

Det har gått två månader sedan den 4-årige pojken i Ljungby hittades död i en skogsdunge.

Nu har en 10-årig pojke erkänt att han strypt 4-åringen till döds med ett hopprep.

– Brottet är uppklarat, säger vice chefsåklagare Yvonne Rudinsson.


I dag, 59 dagar efter den tragiska händelsen, berättar polisen att mordet på den 4-årige pojken i Ljungby den 16 oktober är uppklarat.

En tioårig pojke har i förhör erkänt vad som hände den 16 oktober.

– Han har sagt att han strypt den 4-årige pojken, säger Robert Loeffel, Kronobergspolisens presstalesman.

Tioåringen ströp 4-åringen till döds med ett hopprep. Rubriceringen är fortfarande mord.

 



Vila i frid!


Är fräsch igen!

Hahah misstolka inget! Haha. Har varit och klippt å färgat. Skönt att man äntligen ser lite fräsch ut och inte med nån utväxt och ja allt det där. Blev lite kortare den här gången och det är riktigt nice. Har varit och klippt mina kusiner. Så söta dom är :D Så nu är det dags för mat, spaghetti och köttfärsås. Det har verkligen blivit min favorit rätt. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Sen blir det Glee. Jaaa eller vad säger ni. Jag längtar snder mig kan jag säga. Älskar det så jag dör :D



En låt som verkligen har fastnat på min hjärna. Gillar musiken ja allt!

Gillar ni den?


17 på torsdag

På torsdag är det min födelsedag!!! Kommer bli kul och skönt. Undra bara vad man får för nått? Tänk om det kunde varit imon istället så man bara slipper väntan!!!

Jul hos Mange

Hahah vilken humor!

Mobilinlägg

Nu sitter man med klassen och bara flummar sönder. Men nu är vi tvugna att städa. Så tråkigt. Eller vad säger ni? Jag gör inte det iallafall. Men om man bara skrattar så går allting bra :)

Vinnarlåten!

Så jäkla bra!!!

Grattis!

Idag firade man min kusin. Blev 9 år. Grattis! Fika med mycket mys :D Nu är man hos Albin och vi letar efter ett roligt spel. Hahah. Igår var det ju idolfinalen. Tyckte ni att det var rätt att Amanda vann. Jag tyckte det iallafall. Hon var verkligen värd det tyckte jag och hon vann ju matchen. Ne men jag tror hon kommer komma långt med sin karriär. Jag hoppas det iallafall. Ne nu ska vi spela :D Ha en nice kväll!
Grattis!

Mys pys

Att sitta framför brasan är inte helt fel. Varmt och mysigt. Nu väntar man bara på idolfinalen. Har ingen aning om vem som kommer vinna. Men jag hoppas nog lite mer på Amanda men båda är helt grymma. Nu i helgen ska jag inte göra så mycket. Ska gra två ärender sen ska jag faktiskt vara hemma och bara ta det lungt och umgås med familjen. Vad ska ni göra i helgen?

Varmt :D

Idolfinal!!!

Vem tro du vinner?

Robin



eller

Amanda




Fredag Lördag Söndag

Ja nu är det inte många dagar kvar till man fyller år och julafton. Man har ju börjat räkna ner lite, Haha :D Ska bli så skönt att fylla år och sen julafton. Jag älskar verkligen julafton. Familjen, släkten och vänner kommer varandra mycket närmare. Alla ska vara glada, mätta och varma. Tycker så synd om dom som får vara på gatan ute i det kalla och inte med sina nära i det varma. Vadå ledsen! Det hade jag varit. Därför tycker jag så mycket om den här låten :D


Rihanna - We Found Love ft. Calvin Harris


Michael Bublé - White Christmas



Skitbra :D


Check

Usch vilken dag det har varit idag. Matteprov, CHECK. Permanentprov, CHECK. Och snart börjar min dans lektion. Kommer bli kul men har så jäkla ont i ryggen så jag tror jag dör. Vet vad jag har gjort??? Fick det vid matteprovet och det har hållt i hela dagen. Men nu ska jag sluta gnälla och sjunga istället hahah :D




Hahah snygg bild va?


Snyggt!!!

















Dolce & Gabbana Jewelry Fall 2011 Campaign






Middag hos Fanny

Ja den här kvällen ska spenderas hos Fanny för en middag men henne och en massa andra sötnosar. Kommer bli jätte mysigt. Alltid lika mysigt att vara med dom. Många skratt och flummiga bilder :D
Love you people!












Vogue Germany December 2011 l Karlie Kloss




Vogue Italia November 2011 l Kristen Stewart







Så j*kla snygg!


1:a Advent

Ja nu är det 1:a December och 2 veckor till min födelsedag och 23 dagar kvar till Julafton! Helt sjukt!
Vill bara vara 18 nu och inte vänta 1 år till på det men men. Tiden ska ju gå så sakta. Glöm inte nu bort att kolla på Julkalendern och öppna första luckan :D Det ska jag iallafall :D




RSS 2.0