Gott Nytt År

hej alla, idag blir det en paus (tror jag) för det kommer hända mycket idag så det blir nog inte så mycket bloggande. Men iallafall vill jag hälsa er

GOTT NYTT ÅR
från er bloggare Viktor =)

http://91osho54.files.wordpress.com/2010/01/gott-nytt.jpg

Klippa & Färga

Imon kommer bli en härlig dag. Jag ska se om jag kan klippa min sidor som ska vara egentligen korta. Jag ska kanske färga håret brunt också. Vill ha den färgen, känns bättre, varför vet jag inte riktigt.

Vilken hårfärg tycker ni är snyggast.

Det känns lite som att klockan går väldigt sakta och då menar jag väldigt sakta. Har hunnit med en massa saker, typ kollat på en massa filmer och umgåtts med familjen, gjort en massa saker på datan. hehe eller det är kanske inte så mycket, men men =)

http://ebbaviola.blogg.se/images/2010/ja-typ_69995222.jpg

Hehe hittade ingen bra bild på färgen jag vill ha men typ denne fast lite mörkare och kallare, och utan den rosa slingan =)

T.I. - Get Back Up ft. Chris Brown



Lyssna på den här låten och ni kommer att älska den =)

Spotify

Hehe jag är så jävla tagggaggagagagd inför nyår imon. Hoppas att ni också är taggade. Men iallafall så har jag suttit här vid datorn ett tag för att hitta grymma låtar som man kan lyssna på imon på högsta volym hehe NICE. Ska se om jag kan fixa så ni med kan höra den eller använda =)


Min lista finns här

Despicable Me eller Dumma Mig

Hehe har glömt att säga er en sak. Igår hos Sanna så kollade vi på Dumma mig, jjaaaaaa jag som har velat se den jätte mycket. Ja jag vet inte hur mycket jag skrattade och dom var så söta, ni måste verkligen se den. Jag älskade den =) Men här kommer några klipp från den <=)


 

 

Kolla igenom dom och jag lovar dig att du blir tvungen att kolla på den

 

(bara man har dålig humor, annars lovar jag dig inget)

No life

Hehe jag har inget liv asså. Sitter och kollar på gamla idol auditions, och jag fattar inte detta. Att folk går och skämmer ut sig så som dom gör. Man ska inte sälja sig själv för kändisskap eller pengar. Ne nu ska jag se om jag kan fin justera min header =) Roligt jobb =)

http://luna.typepad.com/photos/uncategorized/naked_passion_series____hands_by_roxytro.jpg

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:






Den här Outfiten är lite vardaglig men hoppas att ni tycker om den ändå

AS niCe

Va och kollade på bloggar och hittade två as coola outfits till nyår. Är dom inte snygga =)Flugan är ju min favis =)

 

Vilken tycker ni är snyggast =)

 

Älskar båda <3


Usch..... TRÖTT

Ligger i min säng och är jätte trött. Somnade, jaa du när kan det har varit.. 2 halv 3. Och sen var ju nån tvungen till att väcka mig och sen kan man ju inte somna om. JOBBIGT. Igår var det jätte kul. Jag solade, va med mina kompisar och åt god mat. Det är så livet ska va.Eller vad säger ni!!! Om er kropp är trött och behöver tas hand om eller ni personligen är kanske trött, då har jag det bästa botemedlet... sola solarium. Det var så skönt och ligga där och sola och hela kroppen blev varm, ja jag och Agnes höll på att somna. Så skönt va det. Vill göra det nästa vecka igen, känns som man behöver det. Och så får man en sak på köpet också, man blir brun och fin =) Jag blev lite bränd i ansiktet men inte som det syns utan bara en lätt svednad. Aja men sen efter solningen åt vi mat och tittade på idol. Några timmar senare gjorde vi oss iordning för att gå till Sanna. Vi tog många bilder under hela dagen. Ska se om Agnes och Sanna har lagt ut dom på facebook eller nått men dom kommer nog upp så småning om.

http://krasniqiliridona.blogg.se/images/2009/marianne_solarium_m_329581c_36214395.jpg


Sanna

Hehehe sitter nu hos sanna och har precis ätit färdigt. Vi åt tacos och det var jätte gott. Nu ska vi spela Xbox, jag kommer ju vinna lätt =)Bilder från kvällen kommer senare =)




Julfirande

Hehe ikväll kommer det bli lite julfirande och sen ska vi fira Sannas födelsedag. Kommer bli skit kul. Längtar till nyår, ska vara i hovsaga (tror jag att det var) och det kommer bli skit kul. TAGGA TAGGGA TAGGA. Hoppas att alla andra är lika taggade som jag är =) Ne men måste göra en sak nu så, hörs kanske ikväll =)



Oj då!!!

Oj då, glömde visst ett par bilder från shoppingen, men dom kommer här =)





Tyckte den var skit cool. Vad tycker ni =)





Ni som känner mig kanske tänker, "har han inte redan en sån", ne men jag har en sån i en annan färg, vit med blåa ränder, köpt på samma ställe (H&M) Och så jävla kul med att den bara kostade 50 spänn, sjukt när den egentligen kostar typ 200. Aja bra för mig =)

Julklappar

Detta fick jag i julklapp:

  • Xbox 360
http://www.360slim.se/xbox360slim.jpg

  • Mp3


  • Sjal


  • En grå t-shirt


  • Beckham Signature
http://www.parfymbutiken.nu/402-355-large/beckham-signature-story-for-men-gift-set-75ml.jpg
  • Bobby's hårprodukter - vax + gele
http://imgs.sthlmsfinest.com/articlePageImages/11321.jpg
http://media.kicks.se/Image/Generate.ashx?uri=~%2FArchive%2FImages%2FProducts%2FManufacturers%2Fbobbyshaircare%2F7350049440293-1.jpg&size=6&type=1&interpolationType=0
  • Pengar
http://www.villdublirik.se/images/pengar.jpg

Och ja en massa annat men pallar inte mer

Bilder från shoppingen









Fiiina va =)=)=)=)=)=)=)=)=)

Shopping = Susen

Hehe var inne med Agnes i Växjö på mellandagsrean för att se om vi hittade någåt. Vi hade jätte kul, fast jag hittade ju inget, så typiskt. Jo vi hittade en jätte snygg baseboll jacka på Snitz, men tror ni att det var i min storlek eller? Ne det var det ju inte =( Det var XL och det kan jag ju inte alls ha. Men jag testade den iallafall och det såg jätte kontigt ut men jag tänkte att den skulle krympa i tvätten som alla andra deras kläder gör men han sa att det skulle den inte göra så värst mycket. Så det var ju synd. Men jag hittade en tröja på rean, en vit långarmad med bruna ränder, jag har ju en med blåa ränder och den kostade bara 50 kr så va fan =) och en t-shirt som inte var på rea men som ändå var billig =) Bilder på det kommer upp snart =) Men vi hade jätte kul det är ju det som räknas. Hoppas att ni har haft en jätte bra dag =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:





Är han inte fiiin =)

Förlåt

Förlåt för den sämsta updaten på jätte länge. Har inte alls haft tid med att blogga och va på datan över huvudtaget, mennn nu sitter jag här och kommer publicera ett par inlägg. Hoppas det är ok för er =)

http://blogg.passagen.se/martineb/resource/F%C3%B6rl%C3%A5t.jpg

I´m not perfect

Julklappar

Innan idag tänkte jag säga vad jag fick i julklapp men jag tar det imon istället för jag pallar inte nu.

http://mammax2.foraldrabloggar.se/files/2010/11/julklappar.jpg

Bad Update

Hej alla. Förlåt för den dåliga updaten men ni vet ju vad det beror på, alla Juldagar. Men iallafall, nu sitter jag med familjen och myser lite i tv-soffan, kollar på en film och äter lite gott godis såsom kola, tomteskum och ja en hel drös andra saker. Men men, imon ska jag åka in till mellandagsrean och se om jag kan hitta nått. Ska ni också in dit? Ne nu ska jag fortsätta mysa =)

http://pannannan.blogg.se/images/2008/mys-med-viktor-helg-004_17521535.jpg

 

fint va =)

Inte Många Minuter Kvar

Jadu, nu är det inte många minuter kvar till Jualafton. Jag längtar grovt mycket på det. Hoppas att ni med gör det =)

http://www.pellebilling.se/wp-content/uploads/2009/12/god-jul.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_OEdgj4rFXUI/SVbFSy7AclI/AAAAAAAAAO0/qOkgy0nWIWc/s400/God+Jul+och+gott+nytt+%C3%A5r+med+l%C3%A5ga.jpg

Ajjj - Burn Baby Baurn

Ajjj. Jag skulle hjälpa mamma med knäcken. Tror ni inte att jag brände mig det första jag gjorde. Jag vet inte vad jag gjorde men det gjorde iallafall ont. Nu är det inte många timmar kvar till julafton, men jag hoppas alla får en bra och lycklig Julafton, det ska jag ha iallafall. Jag vet inte om jag kommer blogga imon men om jag inte gör det så säger jag:

http://axon.blogg.se/images/2009/godjul_66009755.gif

I Just Had Sex (with Akon)



Den här låten är bara så skön =)

Outfit for Peter

Här kommer Peters nya Outfit:



Är den inte fiiin. Ville ha den fär den är lite julig och sen ska jag kanske ha den på Julafton, eller vad tycker ni?

Uppesittarkväll

Usch idag är det dagen innan JULAFTON. Det känns jätte konstigt att det redan har gått ett år. Och hur mycket man har förändrats på bara ett år. Är hur sjukt som helst.. Känner ni inte ni så också. Men ni ska få se hur mycket jag har förändrats sen ett år tillbaka eller två, vänta ni bara. Vad som händer hos mig just nu är jul godis fixning. Jul kola tror jag dom håller på med nu iallafall. Jag har verkligen längtat efter det, har ju inte ätit det på 2 år. Förra julen fick jag ju inte äta det pga tandställningen, men som tur är nu så är den ju borta =)

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Jag har hjälpt min mormor att julstäda för sista gången innan julafton. Det var väl inte jätte kul precis men jag vill hjälpa henne så mycket som jag kan. Man vet ju inte hur länge till hon kan gå på benen.

http://ciccimodel.blogg.se/images/2009/pict0594_63103604.jpg

http://jessicakamph.blogg.se/images/2010/dsc_1102_120703309.jpg

Outfit for Peter

Här är Peters nya Outfit






Den här Outfiten använder jag när jag inte orkar sätta på mig nått speciellt eller är trött =) Men den är ändå fint <3

Vilken är snyggast av Modekungens t-shirtss

Här är t-shirts från modekungen.
Vilken tycker ni är snyggast?

 


Viktor - Bilder - Elin

Här kommer bilder på mig och Elin

 

 

 

Kommer sakna dig med Elin

The Last Day - Skolavslutning Vinter 2010 (BILDER)


Bilderna är tagna från Annas blogg =)

Bilderna är från broqvist konditori

<3

The Last Day

ÅÅh vad tråkigt. Idag var sista dagen för mig i klassen MP10A. Jag kommer verkligen att sakna er. Jag blev lite tårögd när jag pratade med vissa i klassen och nån lärare. Men idag kollade vi på en jätte tråkig film i skolan, alla höll ju på att somna. Efter filmen gick vi och åt julmat och tomtegröt. Det var jätte gott. Men sen var vi tvugna att gå från Kungsmad till Domkyrkan. Jätte kallt, brrr. Men det var jätte fint i kyrkan. Sen efter skolan bjöd våra lärare oss på fika. Det var jätte mysigt <3 Bilder från detta kommer upp senare.

http://littledessert.blogg.se/images/2009/mazarin-009_33053917.jpg

http://amafao.blogg.se/images/2008/chokladboll_lr_1208863450_7323266.gif

Åhh just det, detta måste jag säga med. Vår lärare sa att vi skulle ta en liten kaka eller en bulle och en dricka. Så alla tog typ negerboll eller mazarin eller nått annat lite men vet ni vad Kashma tog....

en stor budapestbakelse!!!

http://fridaskok.files.wordpress.com/2008/11/budapestbakelse.jpg

Hehe du är för sör Kashma, kommer aldrig glömma dig =)


http://fridaskok.files.wordpress.com/2008/11/budapestbakelse.jpg

Hetta

Hallå är det bara jag som fryser ihjäl. Det är typ -20 grader ute. Jag måste verkligen köpa en ny varm jacka=) Aja, jag skulle gå på stan och handla resterande julklappar men somsagt är det skit kallt ute så jag hann köpa julklappar till mamma och pappa, men jag har fortfarande 2 julklappar kvar att införskaffa. Men jag åkte hem pga vädret. Men när jag kom hem så var det bara slå in några julklappar, äta och sen fick jag åka in till stan igen. Varför? Jo för Linus (lillebror) ville att jag skulle hjälpa han med julklappar till familjen men vi kom inte långt. Vi skulle hämta Josefin innan vi åkte till Grand Samarkand hos en kompis och där började bilen koka. Inte kul alls. Vi blev ju jätte rädda när hela huven på bilen började ryka jätte mycket. Så fick köpa nått och hälla i bilen och sen funkade det. Bra saker det finns nu förtiden. Men snart ska jag äta mat sen ska jag fortsätta slå in julklappar.

http://www.matblogg.se/wp-content/uploads/wp-content/uploads/marsedit/kallt1.jpg

Erkänn kallt

http://linsans.blogg.se/images/2010/kallt_832454l_75172501.jpg

http://lillahusetikohagen.se/Kallt%20006%201.JPG

Kalllt, brrr =(


UGGS FOR MEN

On ni inte visste så finns det ju UGGS för män. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Jag har alltid tyckte det har varit en tjejgrej att använda uggs och det tycker jag fortfarnade. Jag vet att surfare använder dem för att inte frysa om fötterna men här är det ju inte så mycket surfande i norden så. Så det blir nog en DISS av mig när det gäller UGGS för män. Vad tycker du om uggs för män? Är det en tjejgrej eller kan killar också ha det.



Det är blir det första inlägget i kategorin "Hiss eller Diss".

Mariah Carey - Oh Santa!



Elin du har gjort så att jag har börjat gilla den här låten.

Vinterns snygga kängor

Kängor, det är något man förknippar med hösten/vintern. Jag har alltid tyckt att kängor har vart så sjukt fula men nu älskar jag det. Dessa kängor har stil och elegans så här är några av mina favoriter i vinter:


Tricker's Stow Brogue Boot.

Crockett & Jones Coniston med Ridgeway-sula

Rider Boot Company.

Caldecott är en ny modell för Church's höstsäsong.


Mark McNairy for Engineered Garments, Très Bien Shop.

Edward Green Shannon


Outfit for Peter

Här är Peters nya Outfit







Vilken av dessa outfits tycker ni är snyggast =)

cocoo.se

Här är snygga ringar från http://cocoo.se





snygga ringar från http://cocoo.se


At home

Så nu är jag hemma efter en stunds shopping. Idag hittade jag lite julklappar, jag hittade till Sanna och min syster Hanna. Men det är fina saker =) Usch idag var min sista rikitga lektion med klassen. (fäller en tår) Känns inte alls kul. Vet inte varför egentligen för detta har jag ju vetat jätte länge, så varför kommer det just nu =( Men imon har jag ju en stund med klassen lite "privat", om vi säger så, och då ska våra mentorer bkuda oss på fika på, ja jag har glömt bort vad det hette men det ligger jämte 88:an, så det kommer ju bli jätte kul.

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.9956/Image/tearoheasvpe.jpg

http://malbor.blogg.se/images/2010/sorg1_117116838.jpg

Tänk om man var rik =)

Då skulle jag vilja ha detta. Men nu är det ju så att man inte är det så tyvärr. Snälla ge mig detta. Det får nog bli ett mål framåt i tiden, inte nu. Jag får drömma mig bort.

Impotera

Ja nu är jag på gång med importeringen av showen jag hade för ett tag sen. Som sagt fick jag göra allt själv för tror du att nån lärare ville komma och hjälpa mig, neee. Kul. Men jag kommer lägga upp den sen när jag är färdig med den. Om en stund kommer jag gå till stan igen, och då ska jag bara köpa julklappar =)

Här kommer lite bilder från nån vecka sen eller nått













Är vi inte fina =)

H&M - Seriefigurer

Temat seriefigurer och annat är vad H&M har satsat på, och ärligt talat tycker jag att de är snyggt. Här är sortimentet för killarna. Vad tycker du???



Julshopping

Jag hittade mer saker till mig själv än till andra. Agnes och jag sa tillvarandra att vi skiter i julen och köper till oss själva och sen skrattade vi =) Men här kommer lite kläder som jag har köpt och vill ha =)





Fjortizzzz





Detta har jag köpt själv =)



Det här är lite av vad jag vill ha =)

Jag har köpt en svart fluga med men jag glömde ta bild på den, men ni fattar nog =)

Outfit for Peter

Peters Outfit for today is:



en jack and jones t-shirt
trasiga byxor från H&M

Sannas förändring






Titta vad snyggt det blev. Var roligt för dig <3

Not my day

Hej
Idag har det verkligen inte vart min dag. Jag hade ju filmat min föreställning jag hade för nån vecka sen, och idag skulle jag föra över mina filmer till datan så att jag kunde redigera filmen och försöka göra den bra. Men tror ni det funkade eller. Först när jag fick tag i min mentor så var han jätte stressad så han glömde ge mig ett batteri och det funkar inte utan, sen hade jag fått fel sladd så det gick inte alls, hur irriterad blev inte jag då. Men då sket jag i det och stack till stan för att köpa julklappar. Mer om det kommer sen. Men så gick det för mig iallafall och efter shoppingen blev jag mycket gladare =)

http://www.barcelonaresan.se/img/shopping.jpg

http://emelia.files.wordpress.com/2007/03/shopping.jpg

 

http://images.hoodboyz.de/product_images/info_images/223/22314_0.jpg

Ååh en sån jacka tittade jag på och vill verkligen ha <3


Million dollar club

Skit snygg

Jävla teknik

Jag hatar när teknik ska krabba sönder för mig, jag skulle kunna slänga skolan kamera i väggen nu asså. Daaaaammmmmm

http://kebi.se/motvallsbloggen/filmkamera.jpg


http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.23692/Image/varning(1).jpg

VARNING FÖR VIKTOR

Modekungen



Modekungen kan verkligen designa t-shirts. Dom är sjukt snygga, Man kan ju ha det till allt =)


Black wool military drummer



topman

Åhh den är ju så snygg <3

Nytt från WEEKDAY

Nya plagg från Weekday för killarna. Jag älskar jeansen och den gråa tröjan/koftan.


Om filmen

Filmen är slut nu och jag måste säga att den var sjukt bra. Och om jag känner Jasse bra så skulle hon gråta till den eller Ellen =) Ne men det är verkligen en romantisk film. Jätte bra =) Och det är bra skådespelare med i filmen. Imon ska jag se filmen"Dumpa honom". Får vi ses om den också är lika bra =)

http://feliciaoina.blogg.se/images/2010/dumpa-honom_70774176.jpg

Flickvänner från förr

Det är filmen jag kollar på nu =)

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/22/09/00/3/d0305855-30cb-4ef9-bfe4-64d5dc361052.jpg

http://www.pastan.nu/polopoly_fs/1.879916.1243606497!image/950542457.jpg_gen/derivatives/article/950542457.jpg

http://www.canalplus.se/image.ashx?guid=12bf99ce-a9d2-4441-8196-3b760b9a2b0a&format=27

http://ungdomar.se/images/22/01/ta_1b2bc342431c4833d358b0d67f9e40e1.jpg

Den verkar bra. Kolla på den så får ni själva veta om den är bra =)

Modekungen

Det här snygga armbandet kommer från Modekungen. Där finns det skit snygga kläder.





Skit snyggt =)

Skön låt till dansgolvet


Wii med Linus

Jag krossar min lillebror på Wii, är lite kul. Ne men jag har inte gjort så mycker mer än att spelat Wii. Om en stund kommer det bli scones och kanse varm choklad. Kommer nog sätta på en film och mysa lite. Det som saknas nu är en och mysa med. Har försökt få ta på Ylva men jag vet inte vad det är. Får kanske ringa henne sen. Men bilder kommer upp sen.

http://mctufsen.blogg.se/images/2010/varm-choklad_19255352_112973381_117236239.jpg

http://static.tasteline.com/picprod/ImageGallery/Thumbnails/32/58332/27895_751.jpg

Wtf

Idag har jag vart i Växjö med min syster Hanna. Vi var inne och köpte julklappar. Och som ni vet har jag blivit snuvig så jag skulle köpa Otrivin men jag fick inte för jag var inte 18 så min syster fick visa lägget. Hur sjukt är inte det? Och vad skulle jag göra med det då mer än att spruta in det i näsan. Aja ville bara påpeka det.
Men vi hittade jätte mycket men inte jag. Jag vet ju inte vad alla önskar sig heller. Tycker det är jätte svårt!!! Till vissa är det lätt men till andra!!! Jag har ingen aning. Men men, jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag mer än att försöka tillfriskna =) Hoppas ni är friska=)


http://iloapp.embracechaos.no/blog/www?ShowFile&image=1229557941.jpg





Peter

Hehehe igår vid typ halv 12 på natten kom Albin, Agnes och Timpan med min present. hehe först fick jag en skruv och jag blev bara eeh ok och sen fick jag en annan och det var ett stålrör och jag blev ännu mer " vad fan kan detta va för nått", sen kom det ett sjukt stort paket. Ja jag vet inte alls vad jag tänkte då, jo typ ett lik såg det ut som. Men sen när jag tog bort pappret då såg jag ju vad det var. DET VAR PETER...



Vi tyckte så synd om han så jag tog av mig min svarta cardigan och satte på honom den =)











Är han inte finnn =)

Tack så mycket för Peter, Agnes, Albin, Timpa och Sanna =) Jag använda honom ofta =)

Så för första gången gör jag ett Dagens Outfit på Peter =)

asos.com

Image 4 of ASOS Oversized Neck Check Shirt Image 1 of ASOS Oversized Neck Check Shirt


Image 1 of River Island Scarf Cardigan Image 4 of River Island Scarf Cardigan

Image 4 of Diesel Sweleat Hooded Leather Bomber Jacket Image 1 of Diesel Sweleat Hooded Leather Bomber Jacket

Image 1 of ASOS BLACK Silk trim Crew Neck Sweatshirt :

Image 1 of ASOS Toe Cap Boot Image 1 of Carrera Jocker Plastic Rim Sunglasses

Image 1 of ASOS Oversized Clear Lens GlassesImage 1 of ASOS Clubmaster Retro Sunglasses
Image 1 of ASOS Chunky Skull Head RingImage 1 of ASOS Double Crucifix Ring
ÅÅh vill verkligen ha dessa ringar

Här är lite snygga saker man kan köpa till mig i julklapp =)

Inte Många Dagar Kvar

Hallå det är typ inga dar kvar till JULAFTON. Hur ska jag hinna med allt innan jul.
  • Jag ska köpa julklappar
  • Fixa mig en outfit till jul och nyår
  • Redigera en film
  • Skriva typ 3 uppsatser
  • Träffa Ylva
  • Träffa Albin, Agnes och Sanna
  • m.m

Erkänn mycket att göra innan JUL =(

http://marmbrant.blogg.se/images/2010/stressad_107711220.png

Nu Så

Det är nu det händer. Julgranen är inne, tomtar börjas att sättas upp och julgranen ska kläs sen så =) Farmor och farfar har åkt hem för nån timme sen. Jag fick pengar från dom, passade ju perfekt. Men det negativa är att min förkylning blir bara värre. Nån so har ett bra botemedel!!!

Det blir ingen tripp till Kosta idag, orkar inte med det. Skulle kollat på parfym men ne inget sånt idag.

Är det bara jag som tycker att det känns som att det är Söndag eller nått, jag skulle frågat en kompis om vi skulle ha med oss nått imon men jag kom på att va fan det är ju söndag då XD

http://theresesilen.blogg.se/images/2009/julgran4_65516173.jpg

=)

ICA - Ulfs fjortisfylla ( Årets Praktikaaant )


Inspiration


Coola foton från Inspiration =)

Outfit från JC


Var inne på JC hemsida och hittade jätte snygga outfits för killar nu till nyår. Outfiten till höger tycker jag är snyggast men alla riktigt snygga.
Vad tycker ni om de?

Främmat

Idag kommer farmor och farfar för att fira mig och för att byta julklappar. Hoppas jag får nått som jag behöver. Jag tycker jag har vart väldigt duktig idag, har städat hela rummet. Tyckte det behövdes och sen för att farmor och farfar kommer. Det tråkiga är väl att jag har blivit sjuk. Min näsa är täppt och jag har en ret hosta och jag nyser hela tiden. Inte alls kul. Jag kommer nog blogga senare under dagen, vi får se hur det blir. Jag ska ju kanske till kosta idag med så, men men. Ha det gött från er kära bloggare Viktor =)

http://2.bp.blogspot.com/_ftjZ5nPEXpg/TC3gVH6GFnI/AAAAAAAAANE/R6kOGFTV_YY/s1600/cough.gif

Nån gång kommer jag lägg upp frågor som jag kommer svara på, har ni några förslag så får ni gärna skriva det =)

Huvudvärk

Usch hur dum kan man va. Har hjälpt min lillebror i matte för han har prov imon, men när man försöker hjälpa han så bara dummar han bort det. Irriterande, lite. Det är sista gången jag hjälper han i matte kan jag säga er. Men när man säger att detta kan du i huvudet, då kan man ju det men han bara eeeh ????????

Men ja, jag har inte så mycket att säga idag. Imon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om Ylva och jag ska gå ut och äta för att fira mig eller vad. Men ja, ni kan väl säga vad ni ska göra imon.

http://fridalindahl.blogg.se/images/2010/matte2_medium_105322335.jpg

Färdig

Ja äntligen är man färdig. Har gjort en ny DvD - Omslag i Indesign och ja en massa annat. Är jätte trött, hungrig och jätte sugen på godis =)

http://sheargenius.blogg.se/images/2009/godis_66626303.jpg


Tranedagen

Hallå. När det är tranedagen så hänger man ju upp en strumpa men det är typ ingen i min klass som gör det. Erkänn att man ska göra det. Man får ju godis i strumpan och det är ju roligt med.

HÄNG UPP STRUMPAN DEN 25 MARS

http://www.ulfaipel.net/wp-content/uploads/2010/06/trana_20060410_8001.jpg

Design

Nu har jag gkort det igen. Jag har ändrat min header men den blev inte som jag ville. Jag ska ändra den när jag har tid till det. Vad tycker ni om den. Så här ser den egentligen ut, inget märkvärdigt men lite annorlunda =)



Ska ändra den så att den blir på längden istället =)

P!nk

De nya låtarna =)


Yesterday

Hehe igår fyllde man 16 år. Det var skit kul. Jag blev jätte nöjd. Jag fick en ny mobil som jag hade önskat mig, jag fick en massa kläder, pengar, glögglas och påladdning till mobelieo =)

http://prylzonen.se/wp-content/uploads/2009/03/samsung-s5600-s52300-ofc-439x375.jpg

Jag fick den till vänster =)

hehe bilder kommer upp senare =)



Fika med klassen




















































Fina bilder från en fin klass =)

FEAR AND LOATHING WITH MATINIQUE



Vårkollektion 2011. Deras kollektion andas i 70-tal med klassiska chinos, kamelfärgad skinnjacka och polotröjor i starka färger. Modern excentritet på klassiska herrkläder, det är vad Matinique bjuder på.

Bu eller Bää



Hittade snygga kängor från Acne. De är fodrade med fårskinnspälse. Skulle kunna tänka mig dom =)

Nödigt Honored

Hehe är i skolan tup 2 timmar, hur nödigt är inte det då. Varför? Jo för att jag ska ha en uppvisning i skruv och innan det så ska jag få nya steg som jag ska kunna komma ihåg bara så där. Hoppas det går bra ändå. Men men. Vill ju träffa klassen så mycket som möjligt.

Detta Inlägget är också till för att hedra Michael Jackson

http://nemirockstar.bloggsida.se/files/2009/06/michael-jackson-000000.jpg

http://annaowilliam.blogg.se/images/2009/michael-jackson_60710466.jpg

http://dinisabelle.blogg.se/images/2009/michael-jackson-p04_43622315.jpg

http://snhmusic.blogg.se/images/2009/michael-jackson-photograph-c12142637_44947513.jpg

http://www.rufflescats.se/images/jackson_kullen/michael_jackson.jpg

http://statmedia.offlineservice.se/2009/06/michael.jackson-fanpop.com_.jpg

http://justwilliam1959.files.wordpress.com/2010/10/best-michael-jackson-quotes-ever.jpg

http://hd.se/multimedia/dynamic/00487/Michael_Jackson_Bre_487307d.jpg

Kläder för killar till Nyår



Visst nyss sa jag att det skulle vara svarta kläder till nyår men det var för tjejer men detta är för killar och jag tycker att outfiten är skit snygg.

Svart till Nyår för Tjejer

 

Är det bara jag som tycker att man ska ha svarta kläder på nyårsafton. Här är iallafall en outfit till tjejer som de kan ha på nyår, tycker jag =)


Skabbigt Värre

Ush för några timmar sen var jag och pratade med lärarna som har Induviduella programmet. Kändes jätte konstigt. Ne men stället var helt skabbigt och ja vad ska man mer säga =( Men dom jag pratade med verkade jätte trevliga så det är ett plus iallafall, måste ju tänka lite postivt om det, annars kommer det ju aldrig funka. Men den information jag fick var också till belåten het och jag hoppas att dom inte ändrar något på det "schema" jag fick, passade ju perfekt. Måndag, tisdag ocg fredag har jag förmodligen praktik och onsdag torsdag går jag förmodligen på IV. Det är bra tider med så jag håller verkligen tummarna.

Det är inte många dagar kvar nu till Jullovet och att lämna MP10A. Kommer verkligen att sakna er, ni kommer alltid att vara min klass och finnas i mitt hjärta.

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/48/47/81/281/15a929044aab7135

Och min låga kommer alltid finnas tillhands =)

http://www.rainbowcandles.se/images/led_candles/heart.jpg

Bild

Här Mindy, det är en bild som jag hittade men där är det lite ljust jag har vart mörkare =)



Aja hittade ingen mer =)

Det Var Inget Fel

Mindy, det var inget fel på det. Jag fick ju höra dig sjunga =) Men tycker inte du att det skulle ha vart mörkt. Du var ju jätte söt när du stog där uppe och sjöng. Du skulle ju ha sjungt solo. Får jag höra dig sjunga någon mer gång. Hoppas vi ses imon.



<3

11 / 2

Hehe måste ju bara skriva det men det är 11 dagar kvar till Julafton och 2 dagar kvar till min födelsedag. Håller på att fixa en sak, ni får kanse se det imon eller senare =)


Idol 2010 Minnah Kalrsson - Total eclipse of the heart



Minnah gör den här låen så jävla bra =)

Shopping

Heheh hittade en massa kläder som jag skulle vilja ha som t.ex. dessa plagg:











Jag hittade dessa långarmade tröjor på H&M. Priset kommer jag inte ihåg men vad gör det =)

Lucia

Idag är det Lucia om ni inte har märkt det, iallafall så har jag märkt det men jag tycker inte att det känns som Lucia. Eller vad tycker ni?
Men dagen började med att man var skittrött och man ville verkligen inte gå upp från sängen. Det var skit kallt ute och jag var tvungen att stå ute i kylan i typ 15 minuter bara för att man hade två kamroväskor och två stativ så jag frågade pappa om han kunde skjutsa mig men då skulle han ju åka tidigt så därför fick man stå ute =( I skolan var det jätte mysigt. Det var ljus tända, julmusik spelades och skolan bjöd på pepparkakor, lussekatter och dricka. Jätte gott var det med. Vid 9 var det Lucia i kyrkan "Skogslyckan". Där inne försvann mysigheten. Det var jätte ljust när luciatåget kom, då ska det ju vara mörkt och Luciat var inte speciellt bra, det var ok för mig. Dom sjöng bra och så men alla sjöng inte och dom såg tråkiga ut och dom kunde inte alla texterna. Jag kankse har för många saker som ska finnas där när det är sådana högtider. Aja sen var det inte något speciellt under dagen i skolan.
Vad händer i er skola?

http://www.svenskakyrkan.se/Sve/Bilder/Bilder/9cf43241-1a57-4a2c-8db3-3ee8c7450547.jpg

http://www.filindeblogg.nu/wp-content/uploads/2010/11/T%C3%A4nda-ett-ljus.jpg

 

Tänd ett ljus och låt det brinna,

Låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu,

Men det blir ljusare igen


Design

Ja nu har jag fixat lite på min design. Märker ni nått? Usch har sån huvudvärk men men det är väll bara för att man är så jävla trött eller så är det något annat...

Om 3 dagar är det min FÖDELSEDAG. Jaa äntligen, hoppas jag får nått fint och det jag vill ha =)

Om 12 dagar är det JULAFTON. Är det bara jag som inte har handlat nått än, behöver nog börja nu hihi

http://www.ostran.se/var/ostran/storage/images/oestran/affaersliv/naethandel_minskar_din_julstress/bs121118_1_pmcq4julstrerm_jpg/5944822-1-swe-SE/bs121118_1_pmcq4julstrerm_jpg_article_large.jpg

Lussebakning

Just nu sitter jag vid datorn och kollar på när mamma och pappa bakar lussekatter, hoppas dom blir goda. Hehehe hoppas vi fikar på några sen, mums. Idag har jag inte gjort något speciellt precis, har spelat en massa wii därför att min syster och jag är på sista bossen men den är hur svår som helst. Jo jag har också städat min gaderob som jag gör typ varje söndag, eller vad säger du Albin =)

http://agirl.blogg.se/images/2009/lussekatter-225b_62432587.jpg

Ser dom inte jätte goda ut =)

Gårdagens föreställning gick jätte bra. Allt kändes bra och det var ingen som sa oj jag glömde ett steg eller nått sånt och då blir ju alla jätte glada. Det blev mycket spring från scenen till kamrerna och sen samma sak igen. ÅÅÅh gud vad gott det luktar =) Heheh men iallafall det blev en lyckad kväll och kankse får jag upp filmerna på bloggen. Men jag ska redigera dom och en massa annat. ÅÅh tog en lussekatt och åt den och jag tror jag dör vad gott.

Glöm inte bort att det är Lucia imon, då får ni äta en massa lussekatter, pepparkakor, dricka glögg och kolla på luciatåg. Jag ska iallafall göra det.

 

http://4.bp.blogspot.com/_jr2LXEDTejs/SyXtc_6pC2I/AAAAAAAAAFo/WwpSPQwBYq4/s1600/luciat%C3%A5g

Kommer upp bilder sen på det luciatåg jag kommer att se =)


Tagga Tagga Tagga

Ja nu är man taggad som fan på att dansa och visa upp sig =) Jag hoppas verkligen att ni kommer och kolla på mig =), visst ni får ju kolla på andra också men titta mest på mig =)

Tycker ni att det var rätt som vann Idol igår. Kommer det gå bra för Jay i framtiden?



Om jag ska va ärlig så hade jag velat se Alice på första platsen men tyvärr så hoppade hon av men hon måste ju komma tillbaka nästa år.  Ne nu måste jag göra mig iordning.

http://nyheter24.se/incoming/article465277.ece/ALTERNATES/img514x344/Bild+19_3x2.jpg

Final låten




Vinnaren Av Idol 2010 Är...

någon av de här,

http://estb.msn.com/i/6E/4C743CF3D8CF68A49C905F5B41C5C4.jpg

Men den som vann är

Jay Smith

http://4.bp.blogspot.com/_yTnfdTqvRWw/TPlGOvaGqEI/AAAAAAAAEn4/nsdqRTO2kBM/s1600/jay_smith_idol.jpg

http://mobil.hd.se/multimedia/dynamic/00486/Jay_Smith_486889d.jpg

http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/article/jay_smith_martin.jpg

http://hd.se/multimedia/dynamic/00474/Jay_Smith_474760d.jpg

http://mobil.hd.se/multimedia/dynamic/00490/Jay_Smith_490704d.jpg

Ett stort GRATTIS till Jay Smith men även till den starka 2:an Minnah Karlsson

http://gfx2.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01314/23s41-minnah-111___1314224l.jpg

http://d20023600.u279.foretag.surftown.se/idol/wp-content/uploads/Minnah101029.jpg

http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/gallery/idol_2010_minnah_karlsson_9.jpg

http://norrteljetidning.se/image_processor/1.1008434.1289545588!/image/1127059341.jpg_gen/derivatives/wide/1127059341.jpg?maxWidth=468

GRATTIS TILL ER BÅDA

Jay Smith - Dreaming People ( Dålig Kvalite)

Kommer uppen bättre sen =)


Michael Jacksons Nya Album

 

Ååh det hade vart hur kul som helst om man hade vart där. Vill verkligen ha det albumet. Good Bless You =)


14 dagar till Jul

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3d/California_14.svg/385px-California_14.svg.png

 

Ja 14 dagar kvar till Jul. Jag har fortfarande inte köpt någon julklapp än. Är det bara jag som tycker att dagarna går sjukt snabbt. Hinner ju knappt gå och skita utan att det är nått som ska göras. Hoppas att ni tar det lungt och och inte stressar upp er nu till JUL =)


Veckan Som Har Varit

Den här veckan har vart lite si sådär, det har vart uppgångar och nedgångar. Men ändå jätte rolig. I början av veckan sa någon i klassen att nu är det bara 2 veckor med oss kvar. Ärligt talat så gråter man inombords. Vill göra så mycket med dom men tiden finns inte. Vad ska man göra? Igår kom jag inte hem förren halv 10 typ. Efter att jag hade vart i Lessebo och dansat så åkte jag till Växjö och dansa. Jag har ju fått en förfrågan från min danslärare på IVÄ om jag skulle vilja dans hos dom och det var jätte kul. Tyvärr är tiderna lite dumma!!! Halv 8 på torsdagar så slutar min dans i Lessebo och då börjar dansen i Växjö, vad ska man göra åt det då. Igår kom jag en halvtimme försent även att jag slutade tidigt i Lessebo.

På Lördag är det Luciarock i Lessebo Folkets Hus, hoppads ni kommer och kolla. Jag kommer dansa och filma och en massa annat. Kommer bli jätte kul. Jag är så taggad, TAGGAD TILL 1000% =) Och på Söndag kommer jag dansa i Kosta på Outletten 13 till 16, kommer va så jävla trött. Ne nu ska jag va mer koncentrerad på Minnah som sjunger nu =)

http://www.brunoballen.com/Bilder/lucia_rock_web.gif


Idol 2010 FINAL

Hej. Hoppas att ni kollar på Idolfinalen 2010. Jag tror att den kommer bli jätte stor det här året. Vilken som ska vinna vet jag faktiskt inte men ärligtalat så kvittar det för mig. Jag tycker båda har jobbat riktigt hårt fär att komma dit dom har kommit. Och den som kommer 2:a brukar det gå bäst för men jag vet inte.


http://obsessedofyou.blogg.se/images/2010/idol_logo_rgb_62584261_106409291.jpg
http://llundstroom.blogg.se/images/2010/idol23_109508336.jpg

http://www.globearenas.se/content/event/21991/event_img_l.jpg




Vilken tycker du ska vinna Idolfinalen 2010 och vem tror du kommer vinna?


http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/article/Idol2010_0.png


Minnah

http://www.dustinhome.se/idol/pic_302.aspx

eller

http://nyheter24.se/incoming/article478322.ece/ALTERNATES/img514x344/Minnah_3x2.jpg

Jay

http://www.dustinhome.se/idol/pic_321.aspx

http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/blog/Jay.jpg

Usch vad fan ;(

http://www.svenskahjaltar.se/article8249886.ab

Kopiera och kola på videon.

Jason Derulo - Whatcha Say




Ke$ha - Take It Off


Fortsatt Serie

Inte alls roligt med att göra en serie, kan ju inte rita så det känns som nicole får göra allt typ och jag sitter bara på datan. Idag har nicole, sanna och nicole bakat peppakakor till klassen och dom var jätte goda och väldigt sexiga, för jag fanns på dom. hahaha.


Ketchup som pruttar, för det tycker jag är bäst.

Ni Läsare


Hej Läsare en fråga till er. Vad tycker ni är godast???


http://1.bp.blogspot.com/_V20gyvl4RP0/TPe6n1CBuRI/AAAAAAAAATE/RDqZEpgKzTo/s1600/lussekatter.jpg

VS

http://jaghetermattias.blogg.se/images/2009/pepparkakor1_22137152_62151984.jpg


Ryser av att bara höra


"Just A Dream" by Nelly - Sam Tsui & Christina Grimmie


Vogue Nippon January 2011

Hur snygga modell bilder är inte dessa asså =) Love It <3







Älskar den sista bilden

Gymmet

Ja kul. nu är det gymmet nästa.

Bilder










Serie

Hallå hur svårt är det inte med att göra en serie. Eller är det bara jag som tycker det??? Nicole är jätte trött, hur kan man vara trött när man umgås med mig. hehehehe

http://n.puhcomix.se/wp-content/uploads/2007/12/serie-10.jpg

Vouge


Födelsedag om 10 dagar

Ja om 10 dagar fyller man år. LÄNGTAR LÄNGTAR

http://www.lenabirgitta.se/grattis08.jpg

Kate Moss For Vogue Italia December 2010





Skit fina bilder och dom är ju skit coola också =)


19 days left

Nu blir dagarna till jul mindre och mindre. Nu är det bara 19 dagar kvar till Julafton. Hur jobbigt känns inte det. Idag har jag firat min kusin, Ronja, som har fyllt 8 år förra helgen men kunde inte då så det fick bli idag. Det var kul och gott, vet inte hur mycket jag åt men det fanns iallafall mjukpeppakaka, ballerina, kaddemummalängd, pepparkakor, marängswiss och ja mycket mer, kommer inte ihåg allt. Jag har även ätit på Mcdonald idag med för när Daniel skulle lämna henne så tänkte vi att då äter vi på Mcdonalds. Skulle ha pluggat på mitt matteprov i helgen men har inte haft tid till det. Innan kalaset så bowlade vi och det var jätte kul, jag kom 3:a, de som kom 1 och 2 har spelat typ hur länge som helst så när vi andra hade 300 hade dom 660... KUL, då känner man sig jätte duktig asså.
ÄR DET BARA JAG SOM ÄR J*VLIGT VARM

Igår var jag i stan och köpte coca cola på JULA, hehe jo men jag gjorde mycket igår. Jag kollade på filmen "Kommisare Späck", den var inte alls rolig. Trodde att jag skulle få skratta jätte mycket men det enda jag skrattade åt var när dom sa
- Finns det nått du inte kan, säger Späck.
- Jag kan inte torka mig i röven med lösnaglar, säger konstapel Snusk.

Hur kul är inte det =)
Igår färgade jag min systers utväxt, det blev jätte bra och jag tyckte det var jätte kul, även jag färgade håret. Vilken färg får ni se imon... Mohaha

http://dinisabelle.blogg.se/images/2009/dsc_0003_28787654.jpg

Den här bilden har jag lånat, ej det jag har gjort.

http://i67.photobucket.com/albums/h320/dragonsnail/091116.jpg

Vilken hårfärg har jag färgat mig och vilken hårfärg tycker ni läsare att jag ska färga.


Lotta

Ja nu är det snart dags för en tripp till min danslärare LOTTA. Kommer bli jätte kul, det är mycket roligare att träffas privat istället för bara på dansen. Har gjort mig iordning och snart kommer Angelina och hämta mig. Mer om detta kommer imon när jag vet vad som har hänt. Ne nu hinner jag inte skriva mer men ha en bra kväll och kom ihåg natten är ännu ung =)

http://www.wendelahebbegymnasiet.sodertalje.se/img/dans01.jpg

http://www.fryshuset.se/gymnasiet/Uploads/gymnasiet/Resized/dans_web_490480x322.jpg

Så mycket bättre






21 Days left

Hallå det är bara 21 dagar kvar till jul. Detta året vill jag att alla ska köpa många fina julklappar till er nära och kära.

http://ninjamalin.se/wp-content/uploads/2010/11/600px-New_Jersey_21.svg_.png

Coca Cola

http://www.freonfilm.com/blog/wp-content/CokeSanta.jpeg

http://www.thecoca-colacompany.com/heritage/img/cokelore_santa_toys_cutout.jpg

http://www.popandroll.com/coke-art/Coca-Cola-Art_Christmas_Santa11.jpg

http://208.100.38.92/Coca-cola-santa-claus.jpg

Some Santa Claus pictures and Coca Cola

Vad COOLT ... Kat Von De I Sverige




Äckligt att en kan sjunga så


Pinsamt

Var och åt på Bikupan och vet du vad man gör.... tappar brickan. Pinsamt!!!! Nu ska man inte dit mer på några år =(


Matte

Time for math. Ne jag har inget att göra förrutom matten då men jag gillar inte matte =( Hoppas ni läsare har det roligare än vad jag har =)

Önskelista

Tänkte göra en Önskelista på det jag önskar mig till min födelsedag och till JULEN:


Pengar

http://www.pellebilling.se/wp-content/uploads/2010/07/pengar.jpg
Presentkort på H&M

http://static.devote.se/gallery/big/20080630/b92df4b40f2047ef1afd78506a9ed7b9.jpg
Mini-pc + sladdar till TV

http://www.pconline.se/wp-content/uploads/2009/06/asus-eee-pc-1008ha-seashell-2.jpg
Ny mobiltelefon

http://sodergren.com/ipod/bilder/iphone.jpg

Halsband + ringar + öronhänge + armband

http://static2.devote.se/gallery/big/20090913/6c88d8c271bbfebf8759b65a2611db07.jpg
Parfym - Beckham Signature

http://www.parfymbutiken.nu/402-355-large/beckham-signature-story-for-men-gift-set-75ml.jpg
CD-spelare

http://www.biltema.se/ProductImages/84/large/84-902_l.jpg

Är det bara jag som tycker att detta året är det jätte svårt att hitta nått man önskar sig =l


No Water & Studiedag

Usch igår när jag kom hem så hade vi inget vatten, sen en halvtimme senare så hade vi vatten men det var hur äckligt som helst, det var helt brunt och ni fattar nog vad jag menar. Men sen idag när jag vaknade så såg det friskt ut igen men man var lite skeptiskt till det. Idag skulle jag åkt till Ylva men hon blev tyvärr sjuk så vi får skjuta upp träffen. Men istället har man spelat wii och städat rummet lite smått. Erkänn att wii det är skit kul, har spelat något spel om super mario, kommer inte ihåg vad det heter men kul och svårt är det =) Om ni undrar varför jag är hemma beror på att jag har STUDIEDAG, det kändes verkligen att man behövde det =) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske blogga och... tyvärr måste jag säga detta men plugga matte BUUUHU.

http://thirdopinion.nu/files/IMG_00632.jpg

Ne ska nog kolla lite på julklappar också =)

http://2.bp.blogspot.com/_8O6qjgG2_Nw/Sw_HBVKnCGI/AAAAAAAAAHQ/n8LWVNSsbcM/s1600/julklappar.jpg

Vad fint inslaget =)

RSS 2.0