Step Up & Diversity










Love IT

Kolla på båda två




I Will Survive


Inställd Lektion

Tror mi inte att Datalektionen är inställd, vad är det som händer nu för tiden. Men aja man få ta det som det är. Lyssna på dessa låtar så blir man på ett bättre humör.






Erkänn att man blev det. Igår var jag med Albin och hans familj på julskyltningen i Hovmantorp, det var skit kallt. Jag spände mig hela tiden så ruggen var ju helt paj efter promenaden. Men det var kul och efter så åt vi pepparkakor, tomtegröt och glögg, det var jätte gott och efter maten kollade vi på 2 filmer som var jätte bra.

Vinterfåglar


http://media.ne.se/neimage/1107103.jpg
Domherre

http://bilderblogg.se/a/4pippi1.jpg
Blåmes

http://2.bp.blogspot.com/_w_nreyezhnA/SZwglktpBOI/AAAAAAAAAm4/X7NwMSsqAhg/s400/r%C3%A5ka.JPG
Råka

http://www.sofnet.org/apps/file.asp?Path=2&ID=4880&File=bergfink.JPG
Bergfink

http://bakgrunder.com/bloggen/wp-content/2007/12/storrehackspett4.jpg
Större hackspett

http://www.gnesta.se/images/18.29ed907a125b3709bba800028764/Koltrast+10.01bk++webb.jpg
Koltrast

26 dagar kvar

Idag är det 26 dagar kvar. Visst ni fattade nog det själva men ville ändå påpeka det. Tittar man ut genom fönstret så ser man stora tjocka fåglar äta fågelmat och sen en massa snö som faller ner från skyn. Det ser väldigt fint ut men dom stora fåglarna är lite creepe. Idag är det julskyltning, kommer bli kul. Hoppas bara det inte blir som det var förra året, det regnade jätte mycket. Att det snöar lite smått gör inget för mig, det gör bara så att det blir lite mysigare. Är lite sugen på glögg och peppakakor,det skulle verkligen sitta fint i magen eller vad säger ni läsare. Albin och jag ska gå under julskyltningen och sen kanske vi kan kolla på en film eller nått, man kan ju inte bara gå på julskyltningen och sen gå hem var för sig. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Halleluja, det är lite mysigt.

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/16/68/90/93823/3f43494748666097
http://mpeterssons.blogg.se/images/2010/pepparkakor-kopia_115134702.png
http://rebeccacecilia.blogg.se/images/2008/skumtomtar1_22219705.jpg

http://www.tetrix.se/Bilder/Notskrika%20Ljungby%20060303%20HGP%20650.jpg

Erkänn att den är lite creepe.

27 dagar kvar

Imon är det 27 dagar kvar till JULAFTON. Jag har verkligen jul känsla. Jag har ju satt upp röda gardiner idag i nmitt rum och gjort det fint. Snart ska Albin och jag ut och gå, hoppas det inte snöar för mycket bara. Visst snön är fin men det är ju kallt.

Idag fyller min kusin år. Grattis =)


Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


Rihanna =) Fanta och Rose =)




Sitter hos Albin

Hej sitter hos Albin och vi ska snart kolla på film, kommer inte ihåg vad den heter men den kommer nog bli kul. Idag har jag städat till imon, glöm inte bort att det är 1 advent imon så tänd ett ljus. Jag har också vart i Växjö på Media Market för att kolla på en TV och när jag kom så sjöng E.M.D, det var ju ite chockande. Men när jag kollade på mobiler så hittade jag en gigantisk mobil, skulle lägga upp en bild på den men när jag kollade på mobilen så fanns inte bilden kvar, boring, men aja ni läsare får gå och kolla på den själv. Nu är jag hos Albin som sagt och bloggar lite smått, hehe. Ha det så kul. =)




Black Hole Sun

Riktigt snygga accessoar från Viktor Vauthier







Erkänn att den är skit snygg och hon =)

Bruna Mars - Just The Way You Are



Och ja Matilda dom kommer dit =)

Friday Night

Ja nu är det fredag, äntligen. Har velat ha helg jätte länge för jag kände att jag behöver lite ledigt. Idag har vart en väldigt bra dag. Vi började dagen med Mediekunskap och sen skulle vi till Domkyrkan fär att se på ett adventsfirande och jag trodde det skulle vara jätte tråkigt men det var tvärtom istället. Jag hade jätte trevligt och det var kul att se och höra på. Sen när det var färdigt gick jag till IVÅ:et och där tittade vi på "Streetdance". Den var sjukt bra och det var skit coola koreografier. Den filmen rekomendera jag till alla soom älskar att kolla på dansfilmer och de som tycker om spänning och romantik. Efter att jag har ätit ska jag och min familj åka till min moster för att se på min minsta kusin. Kommer bli kul. Det är tråkigt att jag och Ylva inte kunde hitta på nått, men vi får göra det en annan dag =)

Imon kommer idolerna till Kosta Outlet mellan 11 - 17, hoppas alla idol fan åker dit och kollar. Min andra kusin fyller år imon så det ska vi fira. Ne nu ska jag kolla lite bloggar och på kläder =) Kommer bli kul... =)

Today it's FRIDAY =)

Matten Inställd

Ja hur kul är det inte. Jag har inte haft en riktig lektion än. Sitter i datasalen och gör inget kul. Aja...
Var bara tvungen att lägga upp den här låten =)

Loeffler Randall's

Hur snygga är inte dessa skor då.
Dessa är från Loeffler Randall's

Hold My Hand - Michael Jackson

Jätte bra =)

Inställd lektion

Hur kul är det att vara jätte stressad och å ser man på receptionen att sin första lektion är inställd. Aja nu ska jag göra min APU-uppgift.
Så här ser man ut idag =)

Paradise Hotel

Ja har glömt att säga detta.... Melissa har åkt ut från Paradise Hotel. Hur kul är inte det men nu när jag såg Paradise Hotel så var hon där. Vet inte om det bara var tillfälligt, men det hoppas jag på för annars kommer jag åka till där dom håller hus och kidnappar henne och lägga henne i en lite låda..... Mohahah. Ne ska jag snart kolla på Cliff Hanger på 6:an vid 9, glöm inte att titta på det ni med. Sov gott alla POSS POSS =)

Stayhard

Här kommer lite kläder från stayhard. De kläder jag lägger uppe finns här.

























Dessa klädes plagg skulle jag jätte gärna vilja ha. Hade man ett jobb så hade jag haft dom.

En fråga till er läsare:
Vad önskar ni er till Jul.

Utvecklingssamtal

Ja nu ska man snart ha utvecklingssamtal, kommer ju bli så kul =)
Är supper taggggad =)
Bye

Datakunskap

Sitter fortfarande i skolan och skriver min datakunskap. Varför? Jo, för att jag skulle ha utvecklingssamtal vid halv 6 och då tänkte jag att jag skulle stanna kvar, det är inte jätte kul precis för man känner sig hur ensam som helst. Usch jag har så himla ont i min rygg för stolarna är hur obekväma som helst. Ne nu måste jag fortsätta =) KUl... Not!!!

Bildbomb MP10A

Prosit Elin
Elin!! Vad gör du på bilden =)
Elin är ju skönast på bilderna =)
Vad söta ni är =)
Lill du är för skön, heheh
Min klass är fan den bästa klassen. Kommer sakna er grovt mycket. Love to you <3
Jag är en sån ego =)

Träningsvärk

Hur jobbigt är det inte med träningsverk. I natt kunde jag typ inte sova pga träningsverken. Så nu  har jag ont och är jätte trött. Kan livet bli mycket bättre. Måste bara säga att Lanvin <3 HM kollektionen var inte speciellt snygga. Har hört att det är inte bara jag som tycker att dom var fula. Aja. Just nu kollar jag ut genom fönstret och ser stora snöflingor bara trillar ner från himlen och lägger sig på marken.

P!nk - Raise Your Glass

Skit bra låt.

Somnade på bar gärning

Hej idag har jag inte gjort så mycket. Det har vart jobb vid datorn och ja och det kändes som jag skulle strypa datorerna idag eller göra något annant med dom. Jah skulle öppna ett dokument men det stod att det inte gick öppna det. Jag försökte få hjällp av läraren men det tog en jätte lång tid så jag stressade sönder med mitt arbete. Har även gymmat idag med så jag typ somnar i sängen hela tiden. Imon ska jag ha utvecklingsamtal vid halv 6 så jag får stanna i skolan så länge. Hur kul är det??? Ne nu ska jag sova igen =)



Den är ju jätte söt =)

Lanvin <3 HM












































































Är dom inte snygga.

Krabbar

Jag hatar datorer som ska krabba hela tiden. Vad är det för fel på dom.

Läsprojekt

Ne nu har mitt nya hälsoliv börjat. Jag har börjat gymma och äta hälsosamt. Det känns jätte bra. Nu ska jag ha läsprojektet och det är inte jätte kul men nu måste jag gå.

Accesoarer

Vet inte om rubriken är felstavad eller inte men jag pallar inte bry mig =) Men den här sidan finns det skit mycket som jag vill ha ifrån tex allt detta:















Hur snygga är inte dom här. Vill verkligen ha dessa. Och det roliga är att dom kostar typ 100 kr. Ne nu ska jag till Agnes och spela köttbullen.



Lady Gaga = Cool

Här kommer lite bilder på Lady Gagas föreställning:
Ville också vara där =)

Bad morning

Asså den här morgonen har inte vart den bästa. När jag skulle klä på mig och gå till bussen så skulle jag ta mina kängor och först hittade jag dom inte för dom bar ute för pappa hade sprutat vattentättmedel på dom och det var fullt med vita pluttar på dom. Det såg ut som pappa hade tatt medel rån spisen och sprutat istället för för det skomedlet. Och det tog en tid för jag trodde man kunde ta vatten och ta bort det men det gick inte. Jag kollade klockan och såg att jag är hur sen som helst till bussen så jag fick kuta som fan. Men som tur är hann jag med den för bussen var också sen. När vi kom till furuby så fick vi byta buss för då funkade inte bromsarna så när han bromsade så bara fortsatte bussen typ. Sen när vi var i växjö så trodde jag att jag var sen till bussen lill är bäst. fast nicole är bättre, men det var jag inte så jag är typ jätte svettig. Aja det var min morgon, hoppas ni andra har haft en bra morgon, ni har nog haft det bättre. Känner mig crazy.


Välkommen Hem

Jag hatar pojkbandsmusik men dessa låtar gör dom skit bra och det har ni ingen talan om =)









ja dom här är bra

Lag & Etik = Skit SVÅRT

Hallå jag har gjort lite på min datauppgift och jag kan säga er att det är ingen enkel match. Har fått l
sa hur mycket som helst och ja jag kan inte förklara. Men jag känner mig ändå lite duktig för jag har städat hela rummet och min gaderob och ja Albin jag gör det väldigt ofta typ varje söndag. Varför? Jo för det värsta jag vet är att ha en gaderob som man inte hittar ett skit i och för att jag älskar att kolla på mina kläder =) Jag jag är lite konstig men sån är jag och gillar ni inte det så skit i mig.



Hittade en gammal bild, ville visa den igen. Tycker den bilden är så fin på Agnes och mig =)

Lag & Etik

Usch jag har ett jätte stort arbete i datakunskapen och jag vill verkligen att det ska gå bra för mig. Den ska lämmnas in den 25 och jag har inte ens börjat skriva än men när jag har skrivit fördigt detta inlägg så ska jag börja med det. Igår var jag hos Albin med Agnes och vi tre kollade på scary movie 4, hade redan sett den men det var ändå kul för det känns som man knappt ser dom längre mer än typ en halvtimme per vecka eller nått. Men som sagt vi kollade på film och spelade köttbullen. Köttbullen var skit roligt och ja jag vet inte hur länge vi spelade det. Men sen när vi skulle gå ut och gå så tänkte jag att dom kunde följa mig en bit hem så slapp jag gå ensam och sen när vi gick och pratade så säger Albin att det finns en mördare i Hovmantorp och som dödar sina offer med ett spett. Sånt vill man ju verkligen höra när man ska gå igenom en mörk skog. Sen säger han att polisen har gripit han men kanske tog fel man så han kanske gömmer sig här i vägkanten och bara väntar på att ta ett offer. Det kändes ju skit tryggt sen...
Igår var jag och mina systrar inne på Grand Samarkand för att se om det var nått i dom nya butikerna och det var det för mig. Hittade hur mycket som helst. Min äldsta syster köpte två skit snygga tröjor till mig. Tack syrran. Orkar inte fixa med bild men här kommer en bild på vad jag vill ha till jul:





















Älskar alla dessa kläder och ja allt <3
Allt detta finns på H&M om det är någon som undrar. Ne nu måste jag nog jobba =(

How to kill snö

Hallå det snöar ute och jag hatar snö. Vad ska man göra mer än bara gråta. Känner mig ledsen för att jag har fått reda på att alla ska åka till Göteborg och se Nathalie spela Sandy i Grease och jag får inte se det för det är fullt i bil fan. Aja life is life nanana. Men jag har inte gjort så där himlans mycket idag. Orkar inte prata så där jätte mycket heller så det får nog bli att krypa ner i sängen och bara sova. God night everybody <3

Balklänning och håruppsättning 2010

Hej
En kompis ville att jag skulle lägga upp lite bilder om balklänningar och håruppsättningar så det kommer det att bli =)



Den tycker jag är fin.



Den är jätte fin.



Den är stilren och fin.



Den gillar jag inte lika mycket men är helt ok.



Nja vet inte riktigt.




Skit snygg men jag vet inte, är det balklänning?



Fin färg.



Jätte fin.



Helt ok.



Det är en fin färg, snyggt drapirerat och snyggt med blomm grejen där i mitten.



Snygg.



Skit snygg rygg och fint med släpet.



Gillat den as mycket.



Nja inte riktigt min smak men ok.



Jätte fin.



As cool.



Känns lite halloween eller nått.



Jätte fin men kankse lite väl bred.



Älskar färgen och ja allt.



Ne nu kom vi till den snyggaste av alla balklänningar. Om min patner skulle ha en sån klänning så skulle jag ja jag vet inte vad. Weat this and i will love you <3



Den skulle vara längre bara, annars snygg.

Ne nu blir det hårrrrrr.















Jag tycker att dessa är fina och jag hoppas att ni också tycker likadant =)

Varsågod buddy


Den stora staden

Ska snart gå på stan och se om man kan hitta nått fint eller bara så att tiden kan gå. Har inte gjort så mycket idag mer än att fika och haft mediaproduktion, visst det var kul men det kändes som alla vara klara och inte jag. Ne nu måste jag gå.
Jo måste bara säga det med att jag vill verkligen gå och kolla i dom nya affärerna på Grand Samarkand.

Sweden House Mafia - One

Så jävla bra =)

Candyman

Fan vilken bra låt =)

Bounce


Böcker suger

Sitter på mediaproduktion och är tvungen till att läsa en bok men jag har inte med mig min så jag ska läsa en tidning men hur kul är det på en skala från 1 till 10, -50... Men igår var jag ju ledig och det var jätteskönt för jag han med mycket eller ja jag dansade hela dagen lång. Jag följde med min danslärare till Kvarndammskolan i Hovmantorp och det var jätte kul. Jag fick se hur min gammla skola har förändrats. Det var jätte kul, men visst den hade knappt förändrats nått men lite. Jag fick tyvärr träffa min gamla lärare som nu förtiden får sitta i rullstol för att en operation gick snett. Jag träffade även Kerstin, Marianne och Lena, det var jätte roligt för dom tyckte att jag hade blivit så vuxen så vad ska man göra mer än att lee ett så stort leende man har =) Idag ska jag inte göra så värst mycket. Tror jag ska gå ned till min praktikplats och se om jag kan få svar på resten av mina frågor och om jag kan få ett jobb där som te.x assistent eller nått, det skulle va jätte roligt. Hoppas det med för snart är det ju jul och man behöver pengarna. Money money money in a rich man´s world PANG
Tänk om man kunde bada i pengar och med tjejen man älskar grovt mycket =)

Telefon

Sitter i telefon och pratar med Albin och Agnes, dom är jätte flummiga. Ska äta scones snart. Kommer bli gott, men tyvärr är jag inte så hungrig men man får väl äta em iallafall. Jag gillar scones jätte mycket. Imon ska jag och hjälpa Lotta med dom små ungarna på Kvarndammskolan, det kommer inte bli lika kul eller jag vet inte, har ju bara vart med henne i Skruv och då var det inte jätte kul men man kände sig lite som en kändis för alla bara woow vad heter du och vad kommer du ifrån =) Ne nu slutade vi att prata. Och nu har jag inget att prata om mer så bye =D






(Bild scones)                (orkar inte leta upp en bild på< scones)

Ser goda ut =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Fashion

Har hittat två as coola skor. Eller vad tycker ni =)



Tänk om man var rik, då skulle jag köpt dom här kavajerna för dom är as snygga.....



Jag vill ha alla dessa kläder, blir så ledsen när man inte har pengar till att köpa dom =(






Dissad

Känner mig lite dissad. Varför? Jo för att jag har ringt till typ många men det är ingen som svarar. Dissad. Som sagt ligger jag i sängen och gör inget, skulle ju klätt på mig men har inte orkat så jag ligger i bara mjukisbyxor. Jag är så jävla varm så det ångar från mig =) Spice... Är lite smått hungrig men orkar inte fixa nån mat och mamma och dom ska inte laga mat förren senare (tror jag) Ja jag ska se om jag kan hitta på nått å göra =(



Det fick bli en gammalbild =)

Vad kommer att hända??? Farsdag

Tjo alla stora bananer. Idag är en sån dag som man inte har planerat nått så vi får se hur dagen kommer att ge oss för njutning. Idag är det farsdag så glöm inte bort att fira era pappor på ett bra sätt för annars kommer ni att få äta upp det senare i livet. Mohahaha =) Ska klä på mig och sen ska jag ringa Albin för att få reda på en sak. Ne klä på er nu ni andra och sitt inte bara i sängen eller soffan och slappa utan gör nått av ert liv.



Fin bild =)

Nattinatt

Nu är det dags för att gå och lägga sig. Känner mig lite trött nu efter att ha kollat på film och bara slappat. Sov gott allihopa.

(orkar inte ens lägga in en bild) sån är jag <3<3<3<3<3<3<3<3<3

The Phantom of the Opera

Hehe kollar på The Phantom of the Opera istället för den andra var sjukt tråkig, jag somnade efter typ 10 min och då fick jag sluta kolla och satte på den istället. Än så länge är den bra men har typ tittat i 5 minuter. Jag är bara tvungen att säga att blåbärspajen var grymt god, vet inte hur mycket jag åt =) Glöm inte bort att jag har frågestund så fråga mig gärna om en massa saker och agnes din fråga var ju bara bäst =)(= Ne nu ska jag kolla på filmen igen =)












Frågestund

Hej från och med idag och till på måndag har jag frågestund och då får ni fråga mig om allt. Svar får ni så snabbt som jag kan. Så fråga på =)


MMM gott

Ja mamma har gjort blåbärspaj till fika och det ska bli så gott. Längtar till det. Hehe jag skrev ju innan att jag skulle se på film hehe har inte gjort det än, vad jag känner mig busig. Jag kollade lite i min gaderob och det känns som att jag behöver lite coola t-shirts för det mesta är typ vit eller svart... lite tråkigt och jag har ju haft vissa tröjor rätt så länge nu så till min födelsedag ska jag önska mig tatuering och pengar =) Jag vill fylla år nu, orkar inte vänta så länge =(





Jag tycker om att fylla år =)


Bounce





Hoppas dom här videoklippen är bra för jag kunde bara se lite av dom =)

Öppet Hus

Huar kan man gå med på att gå i skolan på en lördag. Visst det var kul för man träffade en goding som heter Stina Anderjon, hon var hur skön som helst. Träffade även andra nya som verkade trevliga men hon var ju helt "outstanding", stina går även på Media hon med så det var coolt, hehe. För en gång skull så var skolmaten skit god, fick äta det med händerna men det var lite skoj <3 På Öppet Hus fick vi tröjor som vi skulle gå runt med och dom var ju inte alls snygga:



Vad tycker ni om dom, skitfula.

Igår var jag hos Ylva och vi hade jätte kul, vi gjorde jätte mycket och så åt vi rådjur. Det var sjukt gott, synd bara att man blev så mätt så snabbt. Ne nu ska jag kolla på Tollkarlen från oc =)

Like it


As bra

Älskar denna <3

MAAAAAT

Jag är så hungrig, har bara ätit två mackor idag. Snart är det mat. Undrar vad det blir. Ska dansa ikväll och har inga pengar med mig... Hur ska man klara sig. Tror jag kommer svälta till döds. Hjälp mig nån. Fast vill ni veta en sak... jag är jätte glad  vet inte varför jag gjorde ett apple:)

JUL

Hallå är det bara jag som blir crazy. Det är liksom snart jul och här sitter man och gör inget speciellt när det egentligen ska vara julklappsinslagning och en massa shit. Älskar JULen men HATAR vintern...











Hehe hittade inga fina bilder så det fick bli dessa =)

EMA 2010

Hallå jag hoppas att ni kollade på EMA i söndags för annars =p


Zara: Young men's look book November 2010

Har hittat skit snygga killkläder, hoppas fler än jag gillar dom =)








Life is hard

Livet är en stor väg. Man tar 3 steg fram och 2 steg bak. Idag har jag inte gjort alls mycket. Jag har fikat med klassen på morgonen, tack lill för dom goda kakorna, sen har man gått på stan med lill och elin för att fråga om det var någon som ville vara med på en intervju om rasism och det var många, det trodde verkligen inte jag. Sen efter skolan åkte jag till min gammelmormor. Kände att jag inte hade vart där på ett tag så så har min dag sett ut. Imon kommer det bli en lång dag. Jag kommer ha många tråkiga lektioner och så går jag till halv fyra sen tar man bussen in till Lessebo för att dansa. Kommer bli kul att dansa =) Längtar...
Är det mer än jag som inte vill ha vintern. Det blir bara mörkare och kallare och så kommer snön, fast den har ju typ kommit lite smått. Jag måste bara säga det att Melissa på Paradise Hotell är bara för MYCKET.


Pannnnkakor

Nej jag fick bara 3 pannkakor och jag skulle ha fått 5 minst. Jag är jätte sugen på pannkakor. Sen efter mpr ska jag till tandläkaren, ska bara göra en undersökning, känns lite meningslöst. Efter tandläkaren ska jag till min syster på sjukhuset, om hon är kvar för hon skulle troligtvis få åka hem idag. Hoppas verkligen det för hennes skull. Ne nu ska jag ha mpr, just det, förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tillgång till en dator. Men nu bloggar jag.

SKOJAR DU MED MIG

Hallå
Dataläran säger att jag inte har gjort en sak men det har jag visst. Elin som jag sitter jämte med säger ju också att jag har gjort den. Ne nu jävlar...

Not the HOSPITAL

Usch tycker så synd om min syster som får ligga på sjukhus, det är asså det värsta som finns. Är hos henne nu och bara den stunden jag har vart här är inte roligt asså. Det är därför jag inte har kunnat blogga på typ 2 dagar. Men här kommer iallafall ett inlägg. Höstlovet har vart både roligt och tråkigt. Jag har vart på min praktik dom två första dagarna och det var jätte kul och så oleo på fredagen. Jag tycker oleo för 16 var lite överskattat. Resten av dagarna kommer jag typ inte ihåg men det känns som att jag har glömt nått som var skitkul, aja kommer väll på det senare. Men det tråkiga är ju att se min syster på sjukhuset. Längtar efeter att se min klass, känns så tomt när man är ifrån dom, hur ska det bli sen då =( Just förtillfället gör jag inte något speciellt mer än att hålla min syster sällskap. Imon börjar skolan och jag längtar men ändå inte. Vill att höstlovet skulle vara minst 2 dagar till. Erkänn att vädret är jätte jobbigt, man vet inte vad man ska klä på sig för ena stunden är det jätte kallt sen är det jätte varmt. Men det fina med hösten är ju färgerna =)









Snart kommer ju den tråkiga VINTERN







Älskar verkligen den här bilden <3

Förkyld

ÅÅÅ varför ska människan bli sjuk. Jag har blivit ännu mer förkyld och det är inte det minsta roligt kan jag säga er. Om typ 3 timmar så är jag hos Ylva, det ska bli jätte roligt. Mer idag vet jag inte riktigt men jag hoppas det blir en bra dag. Jag tycker så synd om min syster som får ligga på sjukhus helt ensam =(

Visst livet är som en bergochdal bana så ibland är livet på top men sen åker man neråt i en väldig fart och det är då livet är som sämst.

Livet skulle bara vara på top men då tror jag att det är då skiten är som värst med.

Aja no ska jag inte vara mer en poet. Ska göra mig iordning nu hihi



The Garden

Sonya som har gjort den här koreografin, det är bara så sjukt bra. Ja jag finner inga ord för det. Kolla själva så ska ni se hur bra den här dansen är =)



Vad va det jag sa =)

I Will Always Love You

Har hänt en sak =( Lägger in detta för dig <3


Get ready for a tired person

Jag vill bara sova, är så sjukt trött och så tror jag att jag snart kommer bli förkyld, inte speciellt kul. Men imon ska man till Ylva i Kosta. Vi får se vad vi kommer göra men det jag vet änsålänge är film och Outletten =) Ne men här kommer lite sena bilder och ja bilder...












Get ready for Vogue masquerade

På dansen dansar vi till Madonnas låt Vouge och nu när jag hade kommit hem från dansen så sökte jag på Vouge och då såg jag en artikel om Vogues   (Vogues maskerad fest) och den hörde till i Paris på fashion week. Dom bilderna jag hittade var as coola så här är dom =)







Masquerade



Erkänn fräckt <3
Masquerade

Vinter Vit

Jag måste bara säga att marabous vinter vit är as god. Jag har testat den och jag vill bara äta mer av den. Jag brukar inte gilla vit choklad men den här är den godaste vita chokladen jag någonsin ätit. Jag tycker ni verkligen ska testa den.



I´m Lovin It (hehe)

Topman Design Fall 2010

Jeansen är så jävla coola.



Älskar jackan som är till höger, ger en liten army look. Skulle verkligen vilja ha den till hösten =)



Den röda jackan är as snygg, passar ju verkligen till höga stövlar!!!




ASsnygga kläder

Pretty Woman

Hehe idag är dan efter oleo. Är jävligt trött... Men ska man ha kul får man lida pin =) Jag tog lite bilder igår men tyvärr så blev dom för suddiga så det får bli lite bilder på mig (ego måste man ju alltid va). Men igår var man med massa tjejer men 2 st va riktigt hott. Idag ska man till Lessebo och dansar, kommer bli kul men jag är skit trött. Aja här kommer lite bilder hehe:










Tack

Måste först bara tacka alla för alla fina kommentarer. Idag på morgonen när jag skulle gå till tandläkaren trodde jag att dom skulle göra nått speciellt för att nånting, men det ända dom gjorde var att kolla om jag hade några hål och tog 2 kort och det tog 5 min. KUNDE DOM INTE GJORT DET IGÅR NÄR JAG ÄNDÅ VAR HOS TANDLÄKAREN. Blev så jävla sur. Men efter det gick jag till min gammelmormor och ja vad gjorde man där... Hon lagade munkar till mig och dom var jätte goda. Ne nu måste jag ringa Schalbin och Agge för att se hur det kommer bli ikväll. TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO TAGGA OLEO

100% ångest

Jaa såg precis att jag hade kommit över 100 inlägg, känner mig lite stolt. Usch har värsta ångesten, idag var ju sista dagen på min praktik och det var verkligen jätte tråkigt att lämna dom, kärlek till er <3 Idag var en bra dag för att jag gjorde nästan rätt med telefonbokningen och torktummlaren krabbade inte ett smack. Visst en sak var dåligt och det är att jag var ju hos tandläkaren idag och som ni redan vet har jag ju blivit av med tandställningen och då satte dom in nånting bakom tänderna och limmade men tyvärr så hade inte limmet på en tand fastnat riktigt så en tand har flyttat på sig så jag har en jätte liten glipa, men visst den syns knappt men det är ju tråkigt när man precis hade blivit av med tandställningen. Men jimmy på hårdesign tyckte jag behövde klippa mig så han fixade iordning mig och det blev verkligen jätte snyggt, carro på samma ställe fixade min hårfärg och det blev också jätte snyggt så ett stort tack till er två men även till alla andra som har hjälpt och visat mig en massa.

Imon ska jag till tandläkaren igen fast då i Hovmantorp kl 08.50 så det blir ingen sovmorgon imon heller. Känns ju lite nödigt att gå till tandläkaren 2 dar i sträck, aja. Jag ska även göra en "hemlig" sak, det ska bli kul. Jag ska också gå på OLEO, kommer bli skit kul, yippi. Ne nu kommer en liten bildbomb =)




















Ännu en dag

Ja det var ännu en dag på Hårdesign. Imon är det sista dagen och jag kommer verkligen sakna det men visst jag ska vara där till våren men jag får ju vänta typ 3 månader tills jag är där igen. Idag har man fått lära sig att ta telefonen och det är inte lätt kan jag säga er, jag har också fått damp på deras torktummlare. Just det ja, ylva jag pallar inte lägga upp bilderna men jag gör det nån annan dag. Jag skulle lägga upp bilder på mina bal/bröllopsuppsättningar. Just det allihopa glöm inte bort att det är Oleo 16 på onsdag. Det ska bli riktigt kul, längtar så mycket på det. Ne nu ska jag kolla vilka kläder jag ska ha på mig imon.


Love It

Jag ÄLSKAR dessa låtar:



Och den här: Och denna: Och denna: Sist men inte minst, den här:

RSS 2.0