Willow Smith - Whip My Hair


Travian

Hehe sitter med Albin hos Agnes och spelar Travian. Vi ska bli as bra på det, hehe, vi ska också skapa den bästa alliansen. Men nu är det vintertid alla så glöm inte att dra bak klockan en timme. Men vi har stadat en massa nu och det är skönt att det är färdigt. Sen ska vi nog kolla på Lejonkungen eller Meangirls, vi får se hur det blir. Är det bara jag som tänker på att vi har höstlov nästa vecka. Det ska bli så kul, hehe. Visst jag ska jobba måndag,tisdag men ändå, det är ju Oleo på onsdag och sen vet jag inte riktigt mer om vad som kommer hända under veckan men nått kommer man nog på.



Fashion

ÅÅh har sett Burberry "Winter Storms" Collection och den är så snygg. Den är så stilren men ändå lite spänning i detaljerna. Åh vill bara ha de kläderna nu. Love to the Clothes <3








Halloween

Yeay idag är det Haloween och jag älkar den högtiden. Den här morgon har varit väldigt hektisk. Hanna, min syster, har fått jätte ont i sin kropp och sen skulle mamma och dom in till Växjö för att köpa nått och dom sa att jag skulle med men jag pallade inte så jag tog det lugnt. Nu sitter jag och kollar på en asbra film som heter "Death Race", ja jag behöver väll inte berätta så mycket om den, titlen säger det mesta.



Ikväll ska man till Agnes och fira Halloween. Kommer bli skitroligt. Nu under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, städa kankse för rummet ser ut som ett helvete. Min andra syster håller på och renovera sitt rum så nästan alla hennes saker ligger i mitt rum =( Visst jag ska inte säga nått för några månader sen var det tvärtom. Ne nu ska jag gå in i duschen.

Nej fan vad ledsen jag blir

Nej vi fick inte lokalen. Tyvärr så blir det inte nån fest =( Sitter hemma hos Agnes med Albin och vi kollar på Hell´s Kitchen och det är jätte roligt och se för dom är så dumma. hehe. Idag var jag på Am Hår Design och det var jätte kul. Jag fick lära mig att tvätta håret på kunderna, städa och en massa annat. Dett var jätte stressigt vi typ 3 tiden för då hade frisörerna dubbelbokat så jag fick göra allt kändes det som. Aja nu ska jag fortsätta kolla, Bye.


Dagen som har varit

Idag har det vart en rolig men ändå tråkig dag. Det började med att vara med 2:orna och det var inte alls kul för det var typ ingen som pratade med mig och Lena som är lärare med, skämde ut mig. Sen var jag med 1:orna och det var mycket roligare för att där kan man prata med alla och inte känna sig så att det knipper i magen eller få en massa handsvett. Jag vill verkligen gå i den klassen. Sen kommer jag inte ihåg mer. Jag satt med Skönhet & Hälsa 1:orna och dom var ju också jätte snälla, vet inte vad man ska ta sig åt, alla är så snälla runt omkring mig. Efter skolan åkte jag direkt till dansen i Lessebo och det var kul den här gången. Mycket hände och alla var på glatt humör, inte jag då kanske för jag hade så jävla ont i magen och efter ett tag så fick jag Angelinas armbåge rakt i ögat så det hjälpte ju inte precis till. Jag tänkte mest på att jag inte skulle på världens blåtira eller nått,



Ja nu är det snart Haloween och du ska man klä ut sig. Jag ska vara en sexig vampyr, typ så här:



Hehe ne men alla säger ju att jag liknar Edward i Twilight och så säger alla att ha är SÅ sexig så jag ska vara typ som honom och så kan nån annan vara tjejen ( har glömt bort namnet):




Aja ne nu ska jag gå och lägga mig för jag är så pippppppp trött =(

Kläder

Hittatkläder på internet jag vill ha:




ÅÅÅh vill ha dom...

Permanent

Hej idag var jag på praktik på skolans frisörutbildnng. Det var jätte kul och jag fick lära mig hur man skulle permanenta och efter ett tag var det jätte tråkigt. Aja alla yrken har ju sina fördelar4 och nackdelar. Nu är man hos Albin och vi ska försöka fixa en sak. HIHI. Imon kommer jag också vara på skolan och då ska jag gå en styling kurs och det längtar jag till. Jag har också fikat på blåbärspaj med HVF10. As gott var det, tack. Ne nu ska jag spela wii med albin hehe,



Det är vad jag har gjort idag.

Designer Boots

Kollade in mode sidan och hittade dessa godingar till alla vinterns tjejer:



Jimmy Choo for UGG 8.590 :-


Roberto Cavalli 33.370 :-


Alexander Mcqueen 28.800:-



Gucci 11.550 :-



Versace 9.900:-


Christian Louboutin 9.650:-


Glöm inte bort att detta är märkesskor så det är därför priset är så högt. Men tjejer glöm inte bort att dessa skor är riktigt snygga =)

Praktik Frisör

Jag haft den roligaste dagen på länge. Idag var det praktik och som ni vet var jag på Am Hårdesign i Växjö och det var grymt kul. Jag har lärt mig så mycket på bara en dag, undra hur mycket jag har lärt mig på en vecka då!!! Jag har fått tvätta handukar, jag har fått vika handukar, jag har fått städa med handukar, jag har fått torka handukar, dammsuga upp hår, baluppsättning, dricka varm choklad och ja en massa annat. Det låter jättetråkigt men det har vart jätte kul, tråkigt med handukarna men alla yrken har ju sin tråkiga sakgöra. Folket jag har fått arbeta med har vart jätte trevliga och väldigt hjälpsamma. Det var lite om vad jag har gjort idag. Hoppas att ni andra har haft en bra dag.






Erkänn fin baluppsättning. Känner mig lite stolt för dom trodde jag hade gjort lockarna med en locktång men ickesanicke det gjorde jag med en plattång. HIHI =)

Fashion

Kollade runt lite på bloggar och så helt plötsligt kom jag till en mode sida. Hittade riktigt häftiga grejer även olika märkes kampanjer. Hittade Diesels senaste kampanj och som var om underkläder. Jag tycker den är riktigt cool!!! Jag har typ läst om att dom har fått klagomål på vara "dum" annonser, men då kommer dom med den här nya coola kampanjen. Undrar om dom som har sagt klagomålen får samma reaktion nu. Jag tyckte märkena på underkläderna var coola och att dom stack ut, i like!







Happy Birthday To You

Haj allihop. Idag har vart en rolig och god dag. Vi har firat min syster och min pappa och då åt vi våfflor och det var jätte gott sen åt vi tosca =) Jah har även ätit kebabtallrik på Don Camillio i kosta och även det var jätte gott. Grattis till er förresten <3
Imon har jag praktik på Am Hår Design i Växjö och det ska bli sjukt kul, så ni är hjärtligt välkomna dit =) Lång dag blir det bara men det är helt ok för mig för jag ska hålla på med hår hela dagen. Börjar kl 9 - 18 bara så alla vet. Igår var jag med Timpa och Albin och gick ute sen kom Agnes och vi gick lite till. Sen skulle timpa gå hem så vi gick till Albin och spelade Guitarr Hero. Mycket roligt gott folk. Agnes försökte hjälpa till med min design för först hade Anna från min klass hjälpt mig men jag kunde inte se förändringen och sen blev den rosa så jag bad Agnes fixa till den så den blev bättre än det rosa iallafall. Aja nu ska jag göra iordning mig för imorgon men ha en bra vecka alla.





Här var lite bilder från Am Hårdeisgn i Växjö

höhö...

Viktor, vi är fortfarande inne på din blogg och busar! Myyysigt... Så nu skriver jag ett inlägg här. Hejdåå!

Colour

Vet inte om färg på engelska stavas så men nu blir det så. Idag har jag vart i stan med min stora syster och min lillebror. Vi hittade en massa saker men jag var mest ute efter ett par vinterskor och det gjorde jag =):








Ja det var lite bilder. Nyss färgade jag min systers utfäxt och det var jätte kul=). Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog sätta på en film och ta fram lite ostbågar =) Love It. Ne nu gäller det.... PANG


Nu är det fredagsmys

Nu är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör =) Den här veckan har vart en bra vecka. Tisdagen var det en föreställning och den var jätte bra. Det tråkiga är att vi ska skriva en recension på den och på engelska, hur jobbigt är inte det. Onsdagen klippte jag mig, hoppas ni har märkt det. Satt typ tre timmar men det var det värt. Jag blev rätt så nöjd med det, men det blev inte riktigt så som jag ville ha det. Kashma hade bakat en jätte god tårta, så tack för det och samtidigt kollade vi på en film, visst den var jätte dålig men Kashma och jag gjorde den rolig =). Det tråkiga är att jag har fått reda på att jag har fel på ryggen, höften, bäckenet och så var det något mer som jag har glömt bort. KUL. Och så trodde jag att jag hade tappat min mobil och det hade jag men Kashma hittade den och tog den men hon gav den inte tillbaka, så jag mådde jätte dåligt =(. Igår dansade jag och det var roligt, vi gjorde mycket och man fick träningsvärk men det tycker jag är bra för då vet man att man har jobbat hårt. Idag har vart en helt ok dag. Vi kollade på en konsert som var ur tråkig men jag gjorde det bästa av det. Hehe
Det var lite om min vecka. Hoppas ni också har haft en lika bra vecka som jag har haft =)



Bildbomb

Bildbomb från datasalen:
Aja kommer mer sen =)

Chill

fan vi har haft den bästa lektionen på år och dag. Skaka rumpa. Vi fikat på tårta och kollat på en film som inte var bra så alla började skrämma upp varandra och skratta. Hehe. Rumpa. Anna hälsar =)  Finns inga bekymmer. Ne men nu ska jag va lite allvarlig. Jag har vart hos skolsköterskan och så trodde jag att jag hade tappat min mobil men det var bara Kashma som ade tatt den )(

JAG GILLAR BAJS


Tack Anna

Ja nu är hadern färdig. Tack Anna du är bäst =)
Vad tycker ni?

Hur bra kan man va!!!

Ja nu hittade jag den äntligen. Har letat efter den i en evighet och nu bara ploppade den upp =) Men Kelly Abbey hur bra är du egentligen. Koreografien till den här dansen är otrolig. Tack för detta. Här får ni se den:


OOOOOO Yes

Ja det blev ingen slappdag idag. Jag har städat hela rummet och jag har gjort om min gaderob. när jag var på Ullared för ett tag sen fick jag knappt in alla kläder men nu är den jätte fiiin. Snart ska jag äta potatismos och stektfläsk och lingon får jag ju inte glömma, längtar ska bli så gott. Sen efter maten ska jag kolla på Ugly Betty avsnitt och Idol och en massa annat. Så är min dag uppbokat. Ne nu ska jag äta. Ha det gott, bloggar mer sen.

Bilder kommer lite senare =)

Loading

Laddar upp lite bilder. Det är jätte tråkigt men ville göra det. Har fått väldigt fina kommentarer =) Här är en bild ) pallar inte lägga upp fler ):



SCARY ...... Call 911

I´m Sorry =(

Hej
Förlåt för att jag har vart lite dålig på att uppdatera, har vart lite mycket nu. Igår var jag på fest och det var kul så länge det varade. Så tack för stunden Johanna och Nathalie, ni är dom underbaraste i världen.

Nu sitter jag i soffan och tittar på TV och bloggar samtidigt, känner mig lite duktig =) Imon vet jag inte vad som händer. Blir nog en slappdag eller så är jag med nån kompis. Måste göra nått känner jag.

Nu kommer en bildbomb på Nathalie Ahlqvist och Johanna Sangefors, även en bild på Sanna Pekkonen och Sara Roos för att ni är sådana härliga personer:















Tack så mycket. Ni är GULD värda <3

NEWWW DESIGN

Ja nu är det på gång med en ny design. Den kommer bli svart med många bilder typ. Jag hoppas den blir bra och att ni tycker om den. Gör ni inte det så säg det. Vad tycker ni att jag ska göra. På fredag är det fest och då ska vi festa hårt som fan. Jag ska inte göra samma sak som på den i Växjö. Hehe eller vad tycker du Hanna??? Nej nu ska vi inte gå tillbaka till såna tankar. Men ös ska det bli. Försöker få in Hanna och Josse med och jag hoppas det går bra. Längtar!!!


Bussen

Ne nu ska man ta bussen hem. Har suttit kvar i skolan igen för att jobba färdigt med mitt arbete.
Ses sen i Hovmantorp =)

I´m Worry

Usch jag fick nyss veta att jag kanske inte kommer komma in på frisör så lätt som jag trodde. Efter jul så kommer det nya regler och till ett nytt gymnasium och då är det andra saker som gäller. Kunde han inte sagt det lite tidigare. Jag måste gå och prata med honom och min rektor. Jag hoppas verkligen att jag får gå frisör. Det är min stora dröm, snälla krossa den inte =(
Aja jag hittade ingen bättre bild.

Fashion

Tjo
Sitter vid datorn och gör inget speciellt eller jo föresten det gör jag. Mer tänker jag inte säga förren tills på fredag. Är det nån som har hittat en fin stil ren vinterjacka. Jag vet inte hur mycket jag har letat utan framgång. Den ska ungefär se ut så här,



Jag har även kollat på andra kläder,




Det var det för idag. Ses imon =)


Paradise Hotell

Jaha igår var det Paradise Hotell och ärligt talat tyckte jag hade det var jätte lamt. Det var tråkigt och det hände inget spännande utan det var bara synd om den som var i singelrummet, och. Det brukar vara många i singelrummet under säsongen. Aja jag får väll titta lite mer på det och då kanske jag gillar det mer än vad jag gör nu. Jag skulle lägga upp en bild på det men pallar inte.
Imon ska man klippa sig. Längtar...

Lejonkungen

Älskar den här låten =)

Computer

Hur kul kan man ha. Idag har vart en jätte rolig dag. Vi har spelat in röster till Robin Hood. Det var jätte kul och vill verkligen göra det fler gånger. Nu när tiden går så snabbt blir man bara mer och mer ledsen. Klassen har hur kul som helst och det är ingen som är utanför och så ska man lämna dom om 2 månader. Vill inte ens tänka på det. Kommer hälsa på er. Och glöm inte det att jag kommer alltid finnas för er. Behöver ni klippas är det bara säga till eller om det är nått annat. Nu kommer en bild bomb på MP10A:
Ja det var några bilder. Har inte så många men det är ett par stycken iallafall.

Plutt min äppleskrutt

Hehe nu är jag äntligen färdig med min arbetsmiljö och säkerhets uppgift. Jag vet inte hur länge jag har hållit på med den men skönt att jag är det. Förlåt för alla bilder på mina tänder men det är så skönt att den är borta nu men jag hoppas att ni förlåter mig. Ne nu ska jag gå till bussen. Ha det gått alla för det ska nämligen jag ha =)
Erkänn att det är lite fina bilder. HEHE

nbb


Don´t Worry Be Happy

Ja nu så är min tandställning borta. Bild lägger jag upp ikväll =)
Här kommer lite bilder:
Där finns lite bilder =)(=

Den hetaste musiken nu

Den hetaste musiken nu för mig är:


Och



Hoppas ni gillar det =)

Finallllly

Ja nu kommer jag äntligen bli av med tandställningen. Imon gäller det och det kommer göra så ont (tror jag). Hoppas jag blir nöjd med mina tänder för annars får dom sätta dit den igen. Men så här såg tänderna ut innan:


Dålig bild men man ser lite iallafal.

Och så här ser dom ut med tandställning:

Och sen kommer en bild upp när den är borta =)

Kom på att detta är ett litet äckligt inlägg =(

Tired but happy

Idag är dagen efter Ullaredshoppingen. Jag är trött men väldigt nöjd. Igår var det många besökare där och det var en lång kö väntan men det var det värt Jag hittade många fina saker men tillslut kom jag fram till dessa godingar:


En rödrutig skjorta - 99 kr


En brunkofta - 139 kr


En svart kofta - 99 kr


En baseboll kofta - 149 kr


En döskalle t-shirt - 69 kr


En salt lake t-shirt - 59 kr


Svarta hängslen - 69 kr


En brun scarf - 49 kr


Bobby´s hårspray och gelwax trodde jag men det var balsam - 40 kr tillsammans


2 effieltorns tavlor - 100 kr tillsammans


Turkosa gardiner - ingen aning om vad dom kostade
Snyggt med mina fötter med =)

Som sagt det var en lyckad resa. Jag hittade kalsonger och strumpor m.m men jag tyckte att det gör inget om jag inte lägger upp det med. Känns lite som att jag bara köpte en massa koftor. Men nu ska jag plugga matte. Synes

Ullared

Jaa ska till Ullared imon. Kläder kommer komma upp. Vänta bara =)

Kul

Har så jävla ont i ryggen. Fråga inte varför... Jo men jag hade dans idag på IVÄ och hon var ju jätte dum. Hon har dödat min rygg.Hon sa att jag inte sterchade bra så hon visade hur mycket jag skulle trycka, och då small det i ryggen. Die Danslärarn. Ikväll blir det filmkväll med Agnes, Albin och Sanna. Kommer bli kul. Fan jag blev så irriterad precis. Ellie hade skrivit såhär:
Tycker det är lite synd att ingen av mina gamla vänner hör av sig, utom Albin :), och Timpan då :D fast det gör iofs inte så mkt, mitt nuvarande underbara umgänge är betydligt mer muppigt och roligt, för vi är muppar allihopa ;P tjollahopp!
Man blir ju bara så förbannad eller är det bara jag. Hon kan väll själv ta kontakt och sluta skäll/gnäll på alla sina kompisar. Aja ska inte lägga mer energi på henne mer. Har det så kul med dina NYA kompisar.


Lägger upp denna bara för att jävlas (Blää)

R.I.P

Mitt arbete är skit jobbgt för min dator kunde inte starta det och sen nu pallar jag inte mer med datorer. Ska dansa idag och jag hoppas det blir roligare än förra gången för då gjorde vi knappt inget. Aja pallar inte blogga nu för jag är på dåligt humör =(

Lejonkungen

Hejhopp
Är det bara jag och agnes som älskar Lejonkunge. Vi älskar det grymt mycket och detta inlägget är gjort för agnes och alla ni som älskar Lejonkungen. Bildbomb om lejonkungen:








Älskar den sista bilden =)

Irriterad

Jag pallar inte med Spotify. Den säger att jag är offline och att jag måste ladda ned den nyare versionen men jag gör ju det men änså så vill den inte funka. Skit i det nu. Jag och ett par kompisar skulle ju äta på Hong Kong och det var jätte gott men sen kollade vi på klockan och då var hon lite mycket så vi fick typ springa tillbaka till skolan. Men läraren brydde sig inte ändå (bra lärare man har va). Nu gör jag inget speciellt, kollar på TV och försöker läsa lite men jag kan inte koncentrera mig.


Känner mig lite som dom =)

Chill

Vad man kan gilla skolan ibland asså. Vi har fikat och vi får sitta vid datorn och göra vad vi vill? Eller är det bara jag som gillar det. Snart ska man iväg till Hong Kong och äta kina mat med sina klasskompisar.
Elin och jag ska nu fixa den bästa power point presentation. Och vi ska nog ha med denna:
Aja bye

Dansvideo

Hallå jag har hittat en jätte bra dansvideo. Kommentera om ni tycker den är bra eller dålig.


Modell

Ja vad kul. Agnes min kompis skickade ett sms till mig om att jag skulle gå modell och jag skickade till dom och det var många som hade sökt men dom verkade intresserade av mig. Man får ju hoppas att man kommer med. Då kanske en karriär som modell skulle sitta fint. Då kanske man kommer bli som dessa har blivit:





Där var lite, Orkade inte leta upp bättre =)

Kanelbullar

Tjo. Är så jävla trött och trött på en person. Jag har nästan precis kommit hem från dansen och det är en av sakerna som har gjort mig trött. Dagen har varit väldigt rolig men "tröttsam". Kashma har gjort så man har dött av skratt och det roliga är att hennes skämt är inte jätte roliga och så hör man henne knappt och sen skrattar hon sönder sig själv och då måste man ju bara skratta. Nee Kashma du är snäll du och även alla andra i klassen. Jag hoppas vi snart ska ha nån klassfest. Alla säger att dom vill ha en men det är typ några som är jätte aktiva. Aja det kommer nog bli snart. Idag är det kanelbullensdag och jag har bara ätit en kanelbulle och jag som brukar äta det till massor. Ne det brukar jag väll inte. Jag måste bara lägga upp den här videon för det är bara sjukt:



Erkänn sjukt.
Är ju tvungen att lägga upp en bild på bullar också =)


Ååh vad gott det ser ut<3

Hård

Fin rubrik man valde va =) Kom inte på nån och så stod det hård på tv så aja. Det har vart en slapp dag idag. Jag har spelat playstation 2, kollat film och ätit gott. Boken du valde Kashma va inte bra för mig. Boken heter "Bakom stängda dörrar" och den är sjuk och äcklig. Den handlar om en tjej som heter Kristina och hennes pappa ligger med henne. Pappan har gjort sin dotter med två barn och det är så sjukt. Vill inte berätta mer om den utan läs den för den är så sjuk och det är en sann historia.



Jag hoppas att det är många som börjar läsa den. Ne nu ska jag kolla om mina danskläder är rena för imorgon ska jag dansa moderndans i kyrkan. Hoppas det går bra =)

Gästbloggar.

hejhej.. Jag heter Rosmarie och jag är Viktors Kusin!
Vi har gjort en hel del tillsammans i våra liv, tillexempel när vi jagade kor. Kommer du ihåg det?
Kram Anna och Jenni och Omar :D
Dom bästa
PUSS PUSS!

RSS 2.0